Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15595
View
127
Reply

Jom jadi penulis freelance di CARI, anda tulis artikel, kami bayar!

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Post time 3-9-2018 09:37 AM | Show all posts
Edited by Sang_Pencinta at 3-9-2018 09:39 AM

Admin, kenapa ada status masih kadet walaupun page view sudah melebihi 20k?


cc warrior-07.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-9-2018 01:32 AM | Show all posts

Hmmm...

Sang_Pencinta replied at 3-9-2018 09:37 AM
Admin, kenapa ada status masih kadet walaupun page view sudah melebihi 20k?

[AceHand SPECTaceLAR]

Tau kat mana...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:35 AM | Show all posts
so artikel kite kena publish kat forum cari la kan ?? kalo artikel tu dah tulis dulu pastu kite nak updates boleh ke???
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2018 01:25 AM | Show all posts

Hmmm...

Edited by AceHand at 19-9-2018 01:30 AM
siape_aku replied at 13-9-2018 09:35 AM
so artikel kite kena publish kat forum cari la kan ?? kalo artikel tu dah tulis dulu pastu kite nak  ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Boleh kalau belong publish...

Untok maklumang... Sekarang ni hada oper... Sapa register untok jadi CARI WARRIOR akang dapat ektra kredit +1000... Tawarang ni sah sehingga hujong bulang ni saja... Harap maklom...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2018 08:21 AM | Show all posts
Edited by Sang_Pencinta at 10-10-2018 08:23 AM
AceHand replied at 4-9-2018 01:32 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Tau kat mana...?

Boleh check dalam Warrior Center > My Report tu

Ada total page view 20K ke atas kiraan (Master) tapi rank/rate masih taraf Kadet

Ada total page view 40K ke atas kiraan (Mahaguru) tapi rank/rate masih dikira taraf Master

Mungkin programmer ada kesilapan atau macam mana?


Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2018 08:03 PM | Show all posts
admin6 replied at 25-7-2018 10:18 AM
daftar dulu nanti cara-cara pembayaran awak boleh tengok di page sana

Bagaimana orang luar malaysia nak join? pembayaranya bagaimana jika takde bank accaount in malaysia?

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 11:19 AM | Show all posts
Maleh den nulis........
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2019 12:01 AM | Show all posts
Mau mau.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list