Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9234
View
86
Reply

"Your Hotel Su*ks!"- Michael Ang Berang Dengan Hotel 4 Bintang Di Melaka...

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2019 02:39 PM | Show all posts |Read mode
Pengarah dan penerbit filem, Michael Ang semalam meluahkan perasaan tidak puas hatinya dengan servis yang diberikan oleh salah satu hotel penginapan bertaraf 4-bintang di Melaka.





Pengarah berusia 43 tahun itu memuat naik video pendek di akaun Instagram miliknya berkata yang hotel tersebut merupakan hotel yang paling teruk yang pernah diinapi olehnya sambil meminta orang ramai untuk menularkan video tersebut.


"Tolong viralkan video ni, jangan duduk di hotel ni!" ujar Michael berang.


  



Menerusi video tersebut, Michael mengatakan yang setelah beberapa kali membuat panggilan ke bahagian front desk hotel tersebut, pihak hotel masih tidak melayan permintaannya sehingga memaksa dia untuk turun hanya untuk meminta chopstick. Lebih menyakitkan hati, pengurus yang bertugas pada hari itu juga berkelakuan kasar dan biadap apabila Michael cuba membuat aduan.


Kerana terlampau berang dengan layanan pihak hotel tersebut, Michael meminta orang ramai menularkan video itu agar orang lain tidak menjadi mangsa layanan buruk sepertinya.


Perkongsian Michael terserbut mendapat pelbagai reaksi daripada para pengikutnya di media sosial tersebut yang rata-rata turut berkongsi pengalaman buruk mereka semasa menginap di hotel yang sama.






Kredit foto : Ig Michael Ang




Kalau dilihat daripada komen-komen yang ditinggalkan, ramai yang mengakui tentang layanan buruk hotel tersebut. Diharap pengurusan hotel terbabit mengambil tindakan sewajarnya dan melatih pekerja-pekerja mereka dengan etika dalam perhotelan. Orang dah bayar mahal-mahal, tapi servis teruk siapa yang tak marah, kan? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinggg....bnyk lak bad comments pasal hotel ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dtg hatten ni utk mkn seoul garden je kt area bwh tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
hotel tu kalo nak jaga reputation they better do something or else..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 21-4-2019 03:12 PM

Hatten ni ramai PRC. Memang service deyol so2 but akak suka pasta carbonara deyol masa dok situ dolu. Sedap dek.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib bila aku stay kat situ in 2015 service dorang ok. Walau masa nk breakfast aku agak pissed off ngan staff yg keje kat tmpt makan. Tapi staffs yg sambut visitors ok, tak sombong. Layan family aku baik2 jer.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 03:24 PM | Show all posts
tokey Hatten ni cainis singapore. Kereta Bentley dia bersusun kt car park Hatten dataran nun... emmmmmm bab management malas lah nak cakap, iols rse 99% org cina/serani... n ramai complain gaji cipot... yg kerja2 kuli jah org meleis n nepal... iols tahu sebab iols pernah buat part time masa cuti sem zaman tok kaduk dlu kt Hatten Dataran kui3........

Hatten Place ni hotel baru dekat Elements Mall tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jugak stay sini 2 mlm tp sbb sy xde apa2 request so xde apa2 problem la..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Duduk imperial heritage tu jahhhh lagi best berdepan dgn mall
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh agak mesti hotel hatten
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 04:12 PM | Show all posts
pernah stay 2 kali ok jer sbb takde request ape2

like infinity swimming pool nye

jumpa baggio damasutra sesama swimming situ
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Habisler hatten. Pas ni xda sapa nak dok hatten. Melaka tu semua hotel mahal
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 21-4-2019 04:12 PM
pernah stay 2 kali ok jer sbb takde request ape2

like infinity swimming pool nye

Bagio ni dulu tinggal belakang rumah cikgu I jahhh area pandan indah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada 2 hatten kan kat mlka.
Hatten place
Hatten hotel

Hatten hotel i slalu gak pegi..sevis ok..hatten place tak penah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je mike puji org melaka best xracis.. Ni hotel yg duduk pulak bermasalah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyo plak yg komen g sana dok casa de rio laa dok double tree laa..tgk laa level hotel tu plak cmno
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Avoid hatten place dan hatten hotel at all cost please chuols. HAUK! especially hatten hotel sebelah shopping mall tu. Sangat ramai manusia. Service kureng sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa kalo area situ duk equatorial jah.. Tapi dgr kata nak tutup dah.. Kne cari hotel len la pasni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
penah stay sana dulu. masa mula2 bru bukak dulu okey jer. maybe skrg dah xsama
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah stay situ 2 kali. So far ok la.. Bfast pun sedap. Pool best jugak. Tak tau la ni sekarang servis dh hauk.

Hatten place ni yang dekat element mall tu. Sebelah dia double tree by hilton.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117534s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list