Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19002
View
272
Reply

"Disebabkan Bisikan Syaitan Dan Iblis, Aku Dan Anak Semakin Jauh," - Sharnaaz Ahmad

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-11-2019 05:38 PM | Show all posts |Read mode
Bukan sekali, dah banyak kali Sharnaaz Ahmad meluahkan perasaannya di Instagram.


Perkataan rindu pada anaknya Jebat Jayden tak pernah lekang.


Katanya, semakin hari dia merasakan dirinya semakin berjauhan dengan anak kesayangannya itu.




Via Astro Gempak




Melalui Insta Story, pelakon ini menulis, "Selamat malam sayang ba @jebatjayden. Dek bisikan syaitan dan iblis, kita makin jauh..

"Tapi seinci cek tak pernah jauh dari minda dan hati ba.

"My life, my power, my boy."

  



Rasanya semua pun dah tahu punca keresahan hati Sharnaaz, kan?


31 Ogos lepas, isterinya, Noor Nabila mengesahkan sudah memfailkan penceraian.




  



11 September pula, Mahkamah Rendah Syariah memerintahkan pasangan itu perlu menjalani proses Jawatan Kuasa Pendamai (JKP).


Kemelut semakin teruk bila Sharnaaz memfailkan permohonan nusyuz pada 30 September.




Foto: IG




6 November lepas, mahkamah memutuskan pasangan ini perlu ke peringkat seterusnya iaitu hakam selepas gagal mencapai penyelesaian dalam jawatankuasa pendamaian (JKP) yang sebelum ini dilantik.


Sama-samalah kita doakan kesudahan yang baik untuk keluarga ini. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Iblis highfashion kah
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya kt father n son ni..tp 1 day jebat mesti akan twu citer sebenarnya...google je abis sume terbongkar..termasukla time dia dlm perut maknya msk zouk sebab nak launching tudung... moga sharnaaz dpt a better wife lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhhh.... Bibit2 kehansuangan sharnaaz kembali ke ni... Giteww disetankannye
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu hari nanti jebat yang akan rasa kehilangan
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian plak hakak nengok si nanas ni...rindu sangat kat anak gamaknyaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapekah..jahlop iluminati kah yg dimaksudkannye
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:27 PM | Show all posts
bape byk thread...smbung jelah situ
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian sharnaaz.aku doakan dia berjodoh dengan wanita yang bagus serta keluarga wanita tu pun berhati mulia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelorga belah sana siap buat aqiqah dah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang last tu sedih.. "walaupon hang x berapa suka kat ba.. " sedih weh ayt tu.. Awat nab x bagi jupa ka? Bagi kan.. Badewai napa x smbg thread yg ada teruih hadek saiful cari.. Hang ni pownn...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahhhahahahaha..jahzouk tu level2 bwah tpak kaki nenaz jurrhh smpai disetan-ibliskan ngan nenaz ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Syaitan = Neelofa
Iblis = Mama Tini

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 11-11-2019 06:31 PM
Kesian sharnaaz.aku doakan dia berjodoh dengan wanita yang bagus serta keluarga wanita tu pun berhat ...

Dapat yg bagus ,dianya pulok macam siyallll nanti...

Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Syaitan = Neelofa
Iblis = Mama Tini

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Jebat ni anak jantan mak sangat. Kopipes sangat muka maknya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 11-11-2019 06:33 PM
Yang last tu sedih..  "walaupon hang x berapa suka kat ba.. " sedih weh ayt tu.. Awat nab x bagi  ...

Akak pun terkesan dengan caption dan gambar.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kalau betul..tapi nengokkan si shahnaaz punya perangai dan kisah lampau rasanya dia ni pun menyumbanglah pada runtuhnya rumahtangga dia tak adalah suci murni sangat..mcm wayang sangat lah pulak dia ni..dan untuk mek lofa dah sudah jgn nak buat statement pasal laki kakak kau ni..pprt sangat dah gayanya buat statement x habis2 wpun tu kakak kau kan..eh sibuk pulak aku hal kahwin cerai orang
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Haa tu dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-11-2019 06:40 PM
Syaitan = Neelofa
Iblis = Mama Tini

Sisthurrrr....
Nak tersedak aku baca

Adakah penyembah mereka dikira pengabdi setan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106972s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list