Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6426
View
122
Reply

"Mereka Tak Reti Respek, Saya Nak Berhenti Guna Nama Waris!"

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2019 10:20 AM | Show all posts |Read mode




Penyanyi Rap Waris atau nama sebenarnya Muzammil Alias, 30, berkata dia berasa kurang dihormati oleh segelintir masyarakat ekoran menggunakan nama Waris.


Perkara itu dimaklumkan menerusi Instagramnya.




  




"Saya nak ambil kesempatan ini untuk minta maaf kepada semua orang jika saya pernah lakukan kesilapan, tak pernah bagi ambil gambar atau pun pernah tercakap benda yang buruk atau terlukakan hati korang semua.

"Saya rasa dah tak tahan. Minta maaf, saya nak berhenti. Saya nak berhenti menggunakan nama Waris.

"Bila jumpa orang dekat luar, mereka tak reti nak respek, ada yang siap tak panggil nama. Panggil saya dengan nama Jolobak Ko Jolobu (lirik lagi 'Gadis Jolobu')," ujarnya.








Waris turut meminta pendapat pengikut di media sosial untuk menyumbangkan idea bagi nama baharu yang sesuai untuk digunakan.  


Namun, netizen menasihatkan penyanyi lagu 'Gadis Jolobu' itu untuk mengekalkan nama tersebut kerana beliau dikenali dengan nama itu.






Pakai nama sendiri ...






Harap ini bukan gimik!









Apa pandangan anda pula? Kekal atau guna nama baru? - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapo ni???
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni dh xde isu sgt. Benda bsr kuman pon nk mnyentap.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Motip tak berbaju dgn rantai besi besar2 gitu??
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bapok sentap mana plk ni..?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
cuba bawahkan lagi hp tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:30 AM | Show all posts
eleh... marketing nk jual produk bru lettew....
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:31 AM | Show all posts
nama baru yg wa cadangkan -

peyno
ajinomotonosuga
totokumngok
totokreturn
pyropura
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:31 AM | Show all posts
sentap tiber....berenti terus dr industri la..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat rapper ni hati kental, rupa2nya hati tisu cam pondan
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
c===8 replied at 15-11-2019 10:31 AM
nama baru yg wa cadangkan -

peyno

Haha..nama peyno terlalu legend. Mohon masuk muzium je nama tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:36 AM | Show all posts
chop chop

punca merajuk tak nak pakai nama Waris lagi dah sebab ada org panggil dia Jolobak Jolobu??


Wah... isu besar ni!!


Siapa yg panggil tu, baik buat permohonan maaf terbuka CEPAT!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:45 AM | Show all posts
Kurex replied at 15-11-2019 10:30 AM
cuba bawahkan lagi hp tu...

baru nak tag chuolls mahayam
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Apsal babie sgt perangai sekor nih...dgn x berbaju...bibir tebal macam dato vida....nyemak je...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:48 AM | Show all posts
alahaiii sebab ke jolobak ke jelebu tuh la orang kenal kau
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:51 AM | Show all posts
lol

gangsta rap sentap isu nama je?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam gamps je publisit murahan betul
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:56 AM | Show all posts
ptt ko bangga la sbb lagu ko melekap kat kepala org smpi jd trademark..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Org size2 mini cenggini mmg mcm ni ye
Ckp berdegar2 padahal xde menda pun
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Pasal benda kedik jer pun
Tapi sbnrnya xde issue pun

Sbb lagu tu yang hit

Kadang pelakon pun orang panggil nama watak
Even ramai jer artis dapat gelaran based on diorang punya hit

Hati tisuuu xkena tempat

Kalau nal tukar nama aku nak cadangkan nama ni

"Barbie"
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.126489s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list