Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
5613
View
53
Reply

Tak Sangka Keadaan Teruk Sampai Arja Lee Tekanan Jiwa?

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2019 10:40 AM | Show all posts |Read mode
Semua orang pasti melalui detik jatuh dan bangun dalam kehidupan mereka sehingga memberikan tekanan.


Arja Lee tidak terkecuali sedang melalui detik tersebut sehingga memberi tekanan dalam hidupnya.




  



Ini jelas ditunjukkan ketika memuat naik gambar di Instagram akan wajahnya yang begitu selekeh menempuhi rintangan kehidupan sebagai penuntut dalam menamatkan pengajian di peringkat Master.




  



Netizen juga memberikan kata-kata semangat kepada Arja agar tidak berputus asa dalam meniti kejayaan yang diimpikan.




Foto: Instagram Arja Lee Alami




Menurut Arja, hanya dirinya sahaja yang memahami apa yang sedang dia lalui dan senyuman yang ditunjukkan itu ternyata menyimpan pelbagai keperitan yang ditanggung.


Harap Arja tidak mengalah dan terus kuat menghadapi cabaran serta bijak membahagikan masa. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
arjaleena ni, makin menyerlah kegayahannya
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Arja ummah closet eh?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:16 AM | Show all posts
stress apenye nyah....hidup kau jauh lebih baik dr rakyat marhain g kerja naik moto hadap hujan..hujung bulan ikat perut..kira hari tunggu gaji... stress lagu tak laku ke??
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam nengok elok je menyanyi kat ig story keksinah
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk TT over.. biase je caption Arja tu.. cume sbg lelaki, gayah plak nak bermadah-madah gitu..

TT@Arja Lee ke? Good luck ye habiskan blaja
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:47 AM | Show all posts
aku yang marhaen lagi stress kos sara hidup makin tinggi.tapi nak kena support byk perkara...engko jangan plk jadi prince ciki ciki bom
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:54 AM | Show all posts
hek eleh...getir benor idup ko kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Stress ni bukan pasal wang ringgit kekadang. Org keliling family pun boleh jadi faktor stress.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 12:38 PM | Show all posts
aku ingat arja ni pompuan...dulu2 dengar nama x tau plak rupanya laki...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 12:41 PM | Show all posts
i dont do this so often, but, i think he needs to learn to be thankful to Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 12:54 PM | Show all posts
dia ni memang btul umaah lemari cm jimah je??yg partner heollss dlm citer anu dlm btol tu si wan ape tah kn kawen ngan akak timoh kembong helok je da ade anak siap..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 12:56 PM | Show all posts
At least dia x jadi mcm Princiqy Iqram Dinzly tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni stress sbb sendu kot.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 12:59 PM | Show all posts
Just nak cakap, aku rengsa tengok lakonan beliau dalam drama Pesan Pada Hati tu. Poyo je intonasi, cara & gaya lakonan beliau. Dulu dalam Misiku Kuza tak over begini lakonannya.

Tapi overall drama ni sebenarnya entah apa-apa secara total. Mana dengan watak Nabila Cumi-Cumi yang kerja pembantu kedai buku tapi rumah & bilik tidur ibarat orang kerja eksekutif. Syukri Yahya & Sara Ali je yang best dalam drama ni.

Done cerca
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 01:26 PM | Show all posts
Suka tengok dia ni masa berlakon drama apa ntah tajuknya tu..
Dia syok dekat Ramona Zamzam yg serumah dgn Tekya
Fattah Amin jadi jiran theyols, seorang mekanik
Wife Arja Lee dlm drama tu Kaka
Mark Adam pun berlakon sama
Best cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
masa bogel dulu x rasa tekanan jiwa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg hidup ni stressfull...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamlah gay hanat
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:24 PM | Show all posts
jijilaaa replied at 15-11-2019 11:16 AM
stress apenye nyah....hidup kau jauh lebih baik dr rakyat marhain g kerja naik moto hadap hujan..huj ...

baru semalam mengadap hujan lebat balik dpd keje hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104433s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list