Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
564
View
11
Reply

Nak bukak perniagaan aper ekkk...

[Copy link]

Author: mzaidi1977    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-5-2020 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sy ader sebuah bangunan perniagaan/warehouse, lokasi tepi jalan utama. Dah agak lama terbiar. Tak tahu aper yg nak diusahakan disini supaya ianya dapat menjana pendapatan. Tolong mintak pendapatan Dan pandangan sked.
IMG20200515095253.jpg
IMG20200515095959.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-5-2020 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai utk bengkel kereta.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 08:36 AM | Show all posts
area mane nih

wat gudang bundle

ke tempat jaja makanan

workshop, car wash, kedai jual keta ect

manfaat kan lah sebaik mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada syarikat nak sewa lagi ok kot.. Strategik tempat tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:00 AM | Show all posts
Kalau x pernah & xde pengalaman berniaga - better sewakan tempat tu

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
I tansfer topic TT di board Usahawan ya. Lebih sesuai di sana.

Ps/ fyi mod in charge

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 06:36 PM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 18-5-2020 06:44 PM

Sempoi je ni. Amek masa seminggu buat sendiri cangkul rumput buang lalang bagai semua tu.. kemudian cat belah depan nampak fresh sket. Buat kedai vape industrial punya lot. Sekarang zaman online, jadi kalau ada tapak tu bonus, senang nak war-war yang barang laku sampai ada kedai besar, buat produk yang boleh di-pack dan edar kepada ejen2 seluruh negara.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
frozen food ok kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnyaa ad tempat untuk berniaga
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 02:44 AM | Show all posts
Loh_83 replied at 18-5-2020 11:00 AM
Kalau x pernah & xde pengalaman berniaga - better sewakan tempat tu

setuju dari bakar duit baik sewakan. dapat hasil sewa buat bisnes dari bawah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:24 AM | Show all posts
area tu ramai org ?
highway tu ada exit ke area you?

wah best tu, sewakan premise tu atau jika banyak masa dan modal dengan covid skrg ni rasanya best is sewakan...but see how it goes boleh jugak buat pit stop jual jual apa apa yg relevant dgn area tu ke....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 10:16 AM | Show all posts
sewakan je. rileks2 terima duit setiap bulan x payah kusutkan fikiran.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list