Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1922
View
25
Reply

Kourtney Kardashian antara punca hubungan cinta Scott Disick dan Sofia Richie berakhir

[Copy link]

Author: ikinbest       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-5-2020 10:26 AM | Show all posts |Read mode
[url=][/url][url=][/url][url=][/url][url=][/url][url=][/url]




Kourtney dikatakan menjadi salah satu punca Sofia dan Scott berpisah.


HUBUNGAN cinta pasangan model Scott Disick dan Sofia Richie dilaporkan sudah berakhir baru-baru ini selepas tiga tahun bercinta.

Memetik laporan Hollywoodlife, Sofia gagal menyelamatkan hubungan mereka kerana Scott kembali berhadapan dengan masalah kemurungan.

"Scott kembali berdepan dengan masalah kemurungan yang pernah dihadapinya sebelum ini dan Sofia tidak mampu nak bertahan lagi," kata sumber terdekat.

Malah menurut laporan media, salah satu punca perpisahan pasangan itu juga melibatkan bekas kekasih Scott iaitu personaliti terkenal Kourtney Kardashian.

Sebelum ini Scott pernah menjalani rawatan pemulihan untuk masalah kemurungannya selepas kematian ibu bapanya.




kredit : Mstar



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-5-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg kourtney buat?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 10:50 AM | Show all posts

menimbulkan rasa insecure kot pd sofia kot .. scott n kourt kan ade anak bersama
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
ikinbest replied at 29-5-2020 10:50 AM
menimbulkan rasa insecure kot pd sofia kot .. scott n kourt kan ade anak bersama

Iols speku scott yg takleh move on drp kourtney
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 11:17 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 29-5-2020 10:51 AM
Iols speku scott yg takleh move on drp kourtney

pon ade kemungkinan, kourt bnyk support scott dari bnyk segi.. especially moral support
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
ikinbest replied at 29-5-2020 11:17 AM
pon ade kemungkinan, kourt bnyk support scott dari bnyk segi.. especially moral support

Ekceli kalau scott clean up his act, kourtney dgn dia mungkin masih bersama.. tapi iols dah lama tak layan kardashians ni.. so tak tau perkembangan semasa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 11:24 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 29-5-2020 11:18 AM
Ekceli kalau scott clean up his act, kourtney dgn dia mungkin masih bersama.. tapi iols dah lama t ...

so dah jadi camni, ade kemungkinan ke dorang get back together?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
ikinbest replied at 29-5-2020 11:24 AM
so dah jadi camni, ade kemungkinan ke dorang get back together?

Ntah. Kena tanya tuan badan.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ikinbest replied at 29-5-2020 11:24 AM
so dah jadi camni, ade kemungkinan ke dorang get back together?

Ntah.. kena tanya tuan badan... hehe..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 11:28 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 29-5-2020 11:27 AM
Ntah.. kena tanya tuan badan... hehe..

haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 03:17 PM | Show all posts
Pulakkk...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:40 PM | Show all posts
berita tk lengkap.kourtney buat apa sampai scott-sofia berpisah?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Scott ni masih lagi ke kardashian fam...
Dia masih g sana,  rapat ngan adik beradia kourt...
Jd sofia ni mesti ada rasa mcm x diperlukan sngt...
Even g holiday pun masih ada kourt... Sofia mestilah x selesa...

Cer kalau duk rumah pun lain2 negeri...
Pastu hanya jumpa masa nk ambil ank je...

Pernah tgk hr tu realiti dia..
Masa tu depa bercuti sefamily... Tp ngan sofia skali...
Depan kourt.. Scott lain... Bila dpn sofia.. Scott jd lain...antara sbb boleh stress sambil murung kot...
Sofia nak lain... Kourt pendapat lain.. Pening
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemurungan benda. Mamat ni alcoholic. Old habit die harder meh.. Tali xpe.. Tetap hensem
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Scott ni bukan biawak ke?
Kalau tak menempel dgn kardashians maybe heols kemurungan sebab gila glamour & duit masukkkk
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Scott ni kan anak tunggal.. Rete mak pak dia boleh tahan kan.. Masih alcoholic kah beliau? Dah lama tak follow.. Kadang2 je tgk clip depa.. Ari tu ada la nmpk clips pergaduhan kim n kourtney..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:11 AM | Show all posts
sofia ni bebudak lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 09:35 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 29-5-2020 10:51 AM
Iols speku scott yg takleh move on drp kourtney

kourtney yg takleh move on dr scott.  kalau uols tgk keeping up the kardashian, uols tgkla sendiri camne si kourt ni mesti nk ngendeng ngan si scott.  masa bercuti ke bali, si scott and kourtney ni gi jumpe tukang tilik. tukang tilik ni kate si scott and kourtney ni ada jodoh, soulmate for each other. tp diorg kene usaha la.  si scott ni tolak dah baik2 tapi si kourt yg beriya nak kembali pd scott.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 1-6-2020 09:35 AM
kourtney yg takleh move on dr scott.  kalau uols tgk keeping up the kardashian, uols tgkla sendiri ...

Ye ke? Iols tak tgk episod tu. Nape scott masih ngendeng dgn kuarga kardadhian kalau dah tanak pape mase tu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2020 08:18 PM | Show all posts
scott ni hensemm tp tu laa x semenggah gk tgk kn.. still nk menempel kt kardashian

ank2 diorg comel
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list