Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4487
View
110
Reply

[Politik] Tun M - Muhyiddin akan dipecat ikut saluran yang betul.

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-5-2020 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by safriehalim at 29-5-2020 06:09 PM

Pengerusi Bersatu Dr Mahathir Mohamad berkata bahawa parti itu akan memecat presidennya Muhyiddin Yassin melalui "proses yang betul".

Bercakap pada sidang media di ibu pejabat Bersatu petang ini, Mahathir berkata keputusan memecat Muhyiddin hanya akan dibuat oleh Majlis Tertinggi melalui sidang mesyuarat.

"Ya, kami harus memecatnya. Tetapi kami harus mengadakan sidang Majlis Tertinggi," katanya.

Mahathir berkata demikian ketika menjawab soalan wartawan sama ada beliau menganggap Muhyiddin telah mengkhianati parti atau tidak dengan mengumumkan keluar dari Pakatan Harapan (PH) tanpa persetujuan Majlis Tertinggi.
IMG_20200529_172950.jpg
IMG_20200529_180451.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-5-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
aku nk mencarut jer boleh? xkisahlah kena tolak kredit ker haper
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkahkah...

Kesian atok fossil.  Sendiri letak jawatan kat parti sendiri dan dibuang/dipecat dari parti sendiri, camner nak pecat ahli parti yg lain?

Meroyan tahap gaban dah nih...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts

Harap agung akan voice out next week, sempen a birthday day. Tolong sound fosil kutty ni.
Melampau betul..
Kalo sound org melayu kasi kat dia, tapi sendri punya meroyan melalut tak sedar pulak.
Ni lah jadi ya kalo hidup bersandarkan nafsu dunia.
Dah bau Tanah pun taknak lepas kn dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:52 PM | Show all posts
huru hara negara hanya kerna ego dan gila kuasa si tua kutuk
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 29-5-2020 09:52 AM
huru hara negara hanya kerna ego dan gila kuasa si tua kutuk

Lahanat sgt tua kutuk nih kan. Anak beranak dah kayo nak mampos hidup senang lenang sampai 7 keturunan pun tak habis makan, tua kutuk lahanat nih masih meroyan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:55 PM | Show all posts
hahahaha... gila betul politik malaysia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ninja9 replied at 29-5-2020 09:55 AM
hahahaha... gila betul politik malaysia ni..

Siapkan stok popcorn bebanyak uols...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:02 PM | Show all posts
pening ni. sape yg reject sape lak ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bubar jer la..biar rakyat yg tentukan sapa yg patut urus negara...asyik main 'jual beli' jer ahli politik kat Msia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Pening aku ahli politik ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:06 PM | Show all posts
saya mohon YDPA bubar aje parliamet kalau kemelut politik bodoh sebodoh bodoh ini berlanjutan

i mea enough is enough laaa

PN is good lah thsu far in MAINTAINING  STABILITY AND HANDLING covid19

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:07 PM | Show all posts
Dalcott replied at 29-5-2020 06:02 PM
pening ni. sape yg reject sape lak ni

ni sesi reject mereject ni

macam madu 3  te last act  yg bab korekkkkk korekk bijik materrrr tuuu aaah...jadi lawak lah


i sedih tengok pemimpin Islam macam ni  seriously.

nusantara adalah peradaban berteraskan sistem nilai , dan adab.

ni bukan cara laaaa



Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:08 PM | Show all posts


Pelik lah korang ni - kalau pecat sudah tentu UMGOK menerima Din Pagoh dgn pukulan kompang. Bak sirih pulang ke ganggang.

Tak suka ke kalau Din Pagoh kembali ke UMNO? cakap tak nak Melayu berpecah belah? so sokong jer lah pemecatan Din Pagoh. Apa daaa ~
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Atuk n anak beranak dah kaya raya 7 keturunan makan tak abis..bukan ada aktiviti menda pun nk buat kat rumah..tu yg ada byk masa nak berpolitik..tiap2 hari main dgn cucu pun lama2 bosan jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Minggu ni perkataan PECAT mengungguli tajuk berita...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:15 PM | Show all posts
EJALTI replied at 29-5-2020 05:58 PM
Siapkan stok popcorn bebanyak uols...

dah masuk phase baru... pecat memecat.. lawaknya dah kena pecat tapi tak jalan, boleh balas pecat pulak
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
??? i thought M has been sacked?

how to sack other pipu when u urself dah kena sack? padahal buat press conference at Bersatu opis?

???

imagine if u kena pecat by ur boss then the next day u call press conference at ur opis say u want pecat ur boss pulak laugh.gif laugh.gif laugh.gif

topkek msian politics
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Pecat memecat la korang satu parti.
Naik sewel tgk gelagat parti ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiii, alih2 Aku yang Gila tengok atuk menggila sampai macam Ni. Sendiri letak jawatan, sendiri gila
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list