Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6462
View
236
Reply

Sihir Pelalau si Penggoda.

[Copy link]

Author: papazola90       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-5-2020 11:49 AM | Show all posts |Read mode
Salam, saya nak minta bantuan, ada sesiapa yang kenal ustaz yang dapat merawat sihir pelalau? Kisahnya berkaitan kawan aku, dia ni memang baik family man, caring semua bagi, lepas tu ada akak satu office ni minat dia, aku syak aku satu office kita orang ni buat coz tetiba kawan aku tu jadi rapat dan siap seks lagi kat rumah aku. Kalau dia nak seks. mesti kat rumah aku. Aku serba salah dan kesian kat wife dia, dulu dia tak mcm tu dan memang tak layan siapa-siapa sebab aku dah kenal lama dia. so tolonglah siapa ada kenalan ustaz dan tips nak bantu. sekian
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-5-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Apsal ko tak report ja Jabatan Agama? Reti la meka tolong dia nanti carik ustaz ka apa kalau betul kena sihir.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2020 12:13 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 31-5-2020 12:07 PM
Apsal ko tak report ja Jabatan Agama? Reti la meka tolong dia nanti carik ustaz ka apa kalau betul k ...

sis, iols serba salah ngan wife dia, sebab bukan suami dia suka-suka nak buat benda tu. kalau memang nafsu dia iols report dah. dahlah rumah iols jadi port benda sumbang.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
papazola90 replied at 31-5-2020 12:13 PM
sis, iols serba salah ngan wife dia, sebab bukan suami dia suka-suka nak buat benda tu. kalau mema ...

Apa yang buat chuol konfiden sangat kawan tu kena sihir? Susah betul ai nak pircaya hada penglibatan sihir jika kes curang ini.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by epal21 at 31-5-2020 04:20 AM

Macam mana diorang boleh masuk rumah uols? Rumah kosong je? Uols bagi kunci? Buat report pejabat agama aje kalau kesiankan wifenya. Tak kisahlah kena sihir ke suka2. Mana uols tahu bukan suka sama suka? Dah confirm ke kena sihir? Iols rasa tentang bahagian paranormal tu kita ketepikan dulu,tapi yg dah sah diorang bermaksiat tu kena attend dulu problem tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2020 12:21 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 31-5-2020 12:18 PM
Apa yang buat chuol konfiden sangat kawan tu kena sihir? Susah betul ai nak pircaya hada penglibat ...

sebab iols memang kenal dia since sekolah sampailah kami masuk U, tiada rahsia antara kami. memang l susah nak percaya, tapi cayalah dia jenis bukan kaki tak senonoh, sejak dia ngan akak ni, selalu keluar la, ikut cakap akak tu la. Iols mcm kaku juga. Yelah ramai tak percaya kes curang ni kaitan ngan sihir. tapi iols kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 31-5-2020 04:18 AM
Apa yang buat chuol konfiden sangat kawan tu kena sihir? Susah betul ai nak pircaya hada penglibat ...

Kan,uols. Sihir tak sihir. Yg sahihnya diorang bermaksiat. Pandai2 lah dia explain kat isterinya. Pandai2 lah diorang bawa dia pergi berubat.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
tkdenya sihir..ikan dh didepan mata kucing mana yg tak sakau / rembat / makan / hentak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2020 12:22 PM | Show all posts
epal21 replied at 31-5-2020 12:21 PM
Kan,uols. Sihir tak sihir. Yg sahihnya diorang bermaksiat. Pandai2 lah dia explain kat isterinya.  ...

maksiat tu lah yang tak bestnya chuols, itu yang patut dibendung, dengan rumah iols jadi port, iols duduk sorang. hurmmmmm, iols pun entah-entah kena, huhuhuhu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2020 12:24 PM | Show all posts
rospinki replied at 31-5-2020 12:21 PM
tkdenya sihir..ikan dh didepan mata kucing mana yg tak sakau / rembat / makan / hentak

entahla, kawan aku tu 27, akak tu 36, maybe sihir pelalau atau suka, tapi aku naklah juga tengok, sebab aku kena kawan aku.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 12:25 PM | Show all posts
dramanya nak kesian2 bagai...lambat laun nanti bini heols akan tahu jugak. Pastu dalam kes ni chuols pun bersekongkol sama...so? so? SO??? kot ye pon pegi la ke hotel...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2020 12:29 PM | Show all posts
hyie replied at 31-5-2020 12:25 PM
dramanya nak kesian2 bagai...lambat laun nanti bini heols akan tahu jugak. Pastu dalam kes ni chuols ...

indirect bersengkongkol, sebab tu iols rimas. hurmmmmm.  haiyo ni treat nak berubat bukan nak cite kes kecurangan, hahahahahhaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2020 12:30 PM | Show all posts
epal21 replied at 31-5-2020 12:18 PM
Macam mana diorang boleh masuk rumah uols? Rumah kosong je? Uols bagi kunci? Buat report pejabat aga ...

yup, maksiat tu penting sambil nak berubat.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
papazola90 replied at 31-5-2020 12:21 PM
sebab iols memang kenal dia since sekolah sampailah kami masuk U, tiada rahsia antara kami. memang ...


Atau akak tu cuma guna law of attraction @ niat, untuk tarik hati kawan chuol? Menda ni berkesan wei. Ai penah terai, saja suka2. Jadik wei, takyah bomoh2 pun. Sian jantan tu jadik seksperimen.

Daripada chuol susah2 fikir nak cari ustaz baik uol:

1. Slow talk dengan kawan. Luah apa chuol rasa. Tengok hapa respon dia.

2. Lepas slow talk dengan kawan, baru decide tindakan seterusnya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 31-5-2020 12:21 PM
Kan,uols. Sihir tak sihir. Yg sahihnya diorang bermaksiat. Pandai2 lah dia explain kat isterinya.  ...

Yeap. Sebab tu bagi ai, baik selow talk, heart to heart, bro to bro, dengan kawan tu dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 31-5-2020 12:18 PM
Apa yang buat chuol konfiden sangat kawan tu kena sihir? Susah betul ai nak pircaya hada penglibat ...

Apoo kaka chazey liberal sangat nih
Memang mostly menyumbang sebab sihir betina pon
Lagi2 dalam industri yang serba nak cantik berahi bersusuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2020 12:37 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 31-5-2020 12:33 PM
Atau akak tu cuma guna law of attraction @ niat, untuk tarik hati kawan chuol? Menda ni berkesan ...

oklah chuols Iols cubalah slow talk ngan dia, hurmmmm, harap depa berhentilah, kalau nak bermaksiat pi tempat lain. apapun iols cuba juga ala tradisional dan Islamik gituww.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2020 12:38 PM | Show all posts
KIM.K replied at 31-5-2020 12:37 PM
Apoo kaka chazey liberal sangat nih
Memang mostly menyumbang sebab sihir betina pon
Lagi2 dalam  ...

hahahhahahaa, begitu choi.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 pompuan nak cantik, nak berjaya guna ilmu yang salah. Macam kawan aku la award banyak mak dia ajar tabur barang. Memang menjadi..itupun sebelum karma menjengah
Bawa cari ustaz mana2 dulu. Lama2 baru kenal ulama yang power. Usaha yang terdekat dulu



Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 31-5-2020 12:37 PM
Apoo kaka chazey liberal sangat nih
Memang mostly menyumbang sebab sihir betina pon
Lagi2 dalam  ...

Aiol tafaham Kim. Aiol bagi cadangan praktikal jah kat Papa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list