Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24425
View
389
Reply

[Dunia] Megatred Untuk End Of Q-clock (29/5/2020): GEMPAR! Queen Anak-Beranak Lari? - White House Blackout!! - Hillary Disoal Mahkamah! - Human Rights Tribunal! - Wikileaks Lengkap Bocor!!!

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-5-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 16-6-2020 01:07 AM


Aku dah dengar ni dari aritu lagi pasal royal crest ni dah tercabut.  News kata kene langgor dengan renov8ion truck.  Like what??

Tapi dalam video ni tunjok habes tingkap sume dah kene hadang dengan papan or board.  Then jaga pon bukan royal guards yang pake topi bulu tu.

Berita macam ni usah la tunggu mainstream media repot.  So usah mintak artikel dulu.  Kalo ade esok nanti aku tempek la.

Ade jugak onggile udah mengaku dia King Of England yang baru.  Korang cari je la sendiri.  
_____________

Q-clock has ended!

FB_IMG_1590766053751.jpg
=============================================================

Police and emergency services are on the scene outside Buckingham Palace this afternoon.

An eyewitness says the front side gate to the palace grounds are open as police attend to an incident.

It is believed two people may have been injured.

He said: "There are three ambulance, and three police vans outside the palace.

"It looks like two people have been hit on bikes."

The Queen has left Buckingham Palace during the coronavirus crisis and is believed to be residing at Windsor Castle.

Met Police and The London Ambulance Service has been contacted for a comment.

This is a breaking news story and is constantly being updated.

Please refresh the page regularly to get the latest updates.

Reporters working on dailystar.co.uk will be working to source the latest information, reaction, pictures and video related to this story
_____________

Bagi yang tak paham sekarang ni US at war dengan elit2 pedo.  Elit UK pon kecut perot takot evidence keluor.  Kalo dah keluor nanti tak tau mana nak letak muke..

The day of reckoning is here..  Starting from 29/5/2020.  So this week is a very crucial week.  Nobody knows what will happen.
...

Human Rights Tribunal against Gates & Fauci via teleconference on 5/6/2020!

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-6-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada jugak baca kat twitter pasal ni. Istana sunyi sepi. Seal kat pagar takde, bagi alasan trak langgar. Pastu bagi cakap istana tengah dalam proses ubah suai dan dibaik pulih sebab tu sunyi. Kita lihat ape yg jadi hujung tahun ni.

_20200601_173846.JPG
Screenshot_20200601-173502.png
_20200601_173911.JPG


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 11:34 PM | Show all posts
dah takde duit sejak coronavirus ni kah...

queen pun kena landa masalah kewangan kah..

entah2 guard tu suka rela jah kerja.. tak di bayar gaji dah pun... kui kui kui
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
@MeghanK merkel pasti tersenyum sinis ya
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecoh kat twitter
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 31-5-2020 11:36 PM
@MeghanK merkel pasti tersenyum sinis ya

ohemjiii..iols nak ajak herry kemas bag balik london skang jugak
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 11:44 PM | Show all posts
sapa kata takde artikel.dah 2 hari dah

https://www.dailystar.co.uk/news ... ham-palace-22103773
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke kween mmg tidak ada keberadaan di situ. Memandangkan warga platinum emas. Dia kan isolate kat mana sandringham ke mana time summer castle dia. Kat Scotland ke. Ari tu masyk news cakap siaran tv berucap kejap cete pasal kween style her own hairdo time2 pkp ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa sebelum lockdown Queen quarantine di Windsor Castle, Charles di Berkshire, Will and Kate di Norfolk. Apa ceritanye lari kemana mereka semua? Hari tu ada Charles n tampon lay wreath for D day.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 31-5-2020 11:36 PM
@MeghanK merkel pasti tersenyum sinis ya


Dia dgn harrik pun merempat kat mansion orang kaya sambil masoh dpt allowance dpd future king. Kerja pun takde, ada hati nak gelak kat orang
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila masa pulak queen anak beranak tinggal kat Buckingham
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Delifrance replied at 31-5-2020 11:37 PM
Kecoh kat twitter

Along with 29/5/2020 (the end of the Q-anon clock) punye saspen & aku kelam-kabut cari info sana-sini ingatkan itu la climax to the 'draining of the swamp'.

Huru-hare aku korek ape nak jadi kemaren tu sampai aku pon udah cam onggile.  Last2 yang dapat sekadar Trump punye EO on social media dan press conference on kicking WHO & mengutok tanah asal leluhur sepet tu je.  

FB_IMG_1590766053751.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Power nya mata kau leh nampak tingkap kena tutup dgn board. Aku tak nampak apa...nampak pagar yistana je.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 31-5-2020 04:05 PM
Bila masa pulak queen anak beranak tinggal kat Buckingham

Itulah, semua ada kediaman peribadi sendiri kan..mai BP bila ada event je..
Yg cakap tingkap hadang board tu pun satu apa tak anmpak, nampak langsir putih ye jgk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2020 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 31-5-2020 11:44 PM
sapa kata takde artikel.dah 2 hari dah

https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/breaking-poli ...

Ade 3 calon yang layak jadi king/queen kunun:

Joseph Gregory Hallett (King John III) - calon paling merepek
Peggy Ann Childers (Queen Victoria II) - mengaku kene colek dengan JFK mase baby
Michael Hastings (King Michael I) - migrate pi Oz hidop aman damai, tetibe je orang pegi cari dia:
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
apakah ini? macam mana meols nak join the bandwagon gosip ni?
setahu aku la kan kuin E baru je setel hutang si andrew berjuta dua tiga hari lepas
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:41 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 1-6-2020 12:52 AM
Ade 3 calon yang layak jadi king/queen kunun:

Joseph Gregory Hallett (King John III) - calon pa ...

paling layak sekarang, Prince William dan Just Harry sbb Diana adalah keturunan Raja2 berdarah Inggeris dari House of Tudor dan Stuart. BRF punya percaturan, dia org pun sedar Saxe Coburg Gotha punya lineage tak ke mana. Sekadar tukar nama pi Windsor, Jerman tetap Jerman

King Henry viii, si pembunuh bini bersiri tu pon kawen dgn Catherine of Aragon sbb Catherine adalah direct descendant kerabat Inggeris, House of Lancaster. Si Henry pulak keturunan gundek Tudor, so kawen dgn Catherine akan memperkuatkan kedudukannya,.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2020 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 1-6-2020 01:46 AM
ellejo replied at 1-6-2020 01:17 AM
apakah ini? macam mana meols nak join the bandwagon gosip ni?
setahu aku la kan kuin E baru je set ...


Hallett & Childers senang nak cari kat Youtube.  Tapi kalo ko nak search si Hastings tu nanti orang lain yang keluar sebab nama sama.

Yang aku tak suke dengor tu kononnye Trump sapot si Hallett sasau ni.  Kot ye pon pokcik Trump oii udah takde orang lain ke yang ko nak buat jadi King Of England?  I very much doubt rumour merepek ni.  Banyak lagi Trump nak adap dengan election ujung taon ni lagi.

Okay yang ummah Q-anon pulak dok heboh hal 'draining of the swamp'.  Yang pedo & rapists dok kene turun-naik court tu.  Cam Harvey Weinstein & Kevin Spacey.

Now ni dok riuh kata Tom Hanks dah mati kene lethal injection pulak.  Research: Sarah Ruth Ashcraft.  Ngaku bapak dia jual dia kat Hanks mase umor 13 taon.  Bab Tom Hanks ni pon huruhare kat Twitter & Youtube.  Cari video David Spade dok celenj suroh Tom Hanks tunjok muke tu.  Arwah Kate Spade sister dia.  Pon ade rumor kata kene bunoh dengan Illuminati sebab nak cakap pasal pedo.  So David Spade memang konfem bengang la.  Sume kemunculan Tom Hanks lately ni ummah Q-anon kata pake deepfake.  Also search: Isaac Kappy suicide/murder (berlakon pilem Thor).  Dia ni yang mula2 kata pokcik Hanks pedo.  Pokcik Hanks kasi clue pulak kat Instagram: "Roadkill?  Hope not."

Ramai lagi involved kes pedo.  Yang heboh sekarang ni Hillary Duff.  
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:50 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 1-6-2020 01:43 AM
Hallett & Childers senang nak cari kat Youtube.  Tapi kalo ko nak search si Hastings tu nanti oran ...

bab Hillary Duff tu ai ada tengok screen cap gambar anak lelaki dia berbogel dibalut dgn selotap ka cling wrapper ka. Kat dada dia mcm di spray dgn whipped cream. pastuh ada terselit logo pedo yg berbentuk spiral. defensive btol Hillary bila ditanya psl gambar tuh. normal kah ambik gambar anak mcm tu? gilos.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:55 AM | Show all posts
oh tak sangka Diana pon berketurunan diraja juga yach...ingatkan selama ni rakyat marhaen sajork. Btw, diorang ni fefeeling sangat kan...cakap pasal kuin ni tetiba teringat kuin tu pis gitohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 02:07 AM | Show all posts
TT saya dengar cerita semua keluarga diraja Britain telah melarikan diri menaiki SpaceX! Tak tau lah betul ataupun tidak betul. Dan $ingham palace tu dia hadiah kan kepada warganegara dari Commonwealth countries.....jadi sesiapa dari  CWC datang London untuk ber holiday mereka boleh duduk di $ingham secara percuma!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list