Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5879
View
61
Reply

"Buat Pemimpin Berniat Buruk, Celakalah Hidup Mereka" - Bront Palarae

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-6-2020 11:49 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Bront



"Buat pemimpin yang ada niat buruk, mohon Kau celakakanlah hidup mereka."


Itu doa pelakon Bront Palarae buat ahli politik di negara ini.




Kredit foto: Twitter




Dia bagaimanapun mendoakan agar urusan pemimpin yang ingin membantu rakyat dipermudahkan.

Hanya pada-Mu kami berharap, ciapnya di Twitter.




  



Dalam pada dunia politik semakin bergolak hebat, industri seni juga menyaksikan beberapa perubahan seperti pelantikan bekas pemimpin pertengahan PKR yang kini menerajui Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas). - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-6-2020 12:16 PM | Show all posts
Amin...Kita memang harap macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
iols suke bront palarae dari zaman dia tak terkenal lagi. Baru jadi pak pacak kru belakang tabir. Bront ni ada aura celeb
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 12:38 PM | Show all posts
Aaminn!
Padu doa tu
tak de favor mana2
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tepekong still jadi finance minister, haram dia nak kesahhh buat discussion mc ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:09 PM | Show all posts
Aamiinn...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:13 PM | Show all posts
amin, sokong 100%
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:24 PM | Show all posts
AMin...wow Namron pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aminn.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkisah ape abam bront nk komen ..yang pasti, I favor giler abam bront berlakon

Acik namrom Pon same...pelakon papan atas! Kualitas mantap yach!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 02:24 PM | Show all posts
Bront is my all time favourite actor. Tak perlu controversy picisan to stay relevant, dah sampai indo, s'pore ke mana2 lakonan dia. Well done bro. Stay true to yr course, semoga di permudahkan segala-galanya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sokong! Dah viral dah tweet ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak baik doa macam ni... - acik kepam
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 1-6-2020 02:34 PM
Tak baik doa macam ni... - acik kepam

bukan xbaik tapi afdol kah bdoa di medsoc? nak bdoa kat sejadah. gituuu iol sexplain bagi pihak acik kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sokong bront! I tlg ameen kan.
Org sibuk ngn covid, ekonomi lagi, blok pembangkang  sibuk nk jd PM. Benci sgt. Bile x pk pasal negara dulu?
Kang org luar takut nk invest bile gov x kukuh
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
epuepy replied at 1-6-2020 02:39 PM
Sokong bront! I tlg ameen kan.
Org sibuk ngn covid, ekonomi lagi, blok pembangkang  sibuk ...

Negara lain pun tgh kelam kabut pasal menatang covid neh sis
Deyols pun tak lalu nak memikiorrr invest sana sini
Ahli politaik je yg asek guna ayat org luar nak invest dlm msia neh
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 03:13 PM | Show all posts
Ameen jua.. part buat pedoman utk generasi akan datang tu sungguh menjentik kalbu.. sebab maklumla rakyat msia ni suka terikut2 n terpengaruh ngan fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 1-6-2020 03:06 PM
Negara lain pun tgh kelam kabut pasal menatang covid neh sis
Deyols pun tak lalu nak memikio ...

Kahkahkah.. Winnn
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I pon minat bront ni Dedulu ingatkan dia ni omputeh, nama unik sangat. Rupanyahh
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 04:18 PM | Show all posts
meols aminkan doa yg mcm ni. fokus kita mmg membantu rakyat. iols fedup dgn perebutan kuasa as if mcm korona ni dah habis lenyap dari muka bumi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list