Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12457
View
130
Reply

Kawan Rapat Je, Wanna Ali Nafi Bercinta Dengan Anak Sheila Rusly

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-6-2020 11:42 AM | Show all posts |Read mode
"Kita berkawan rapat sebab kedua-dua ibu kami dalam industri sama dan tiada apa yang serius pun. Kami pula masih lagi muda."


Wanna Ali, 23, menafikan menjalin hubungan serius dengan anak teruna produser dan pelakon terkenal Sheila Rusly, Uzair Haqimi yang baru dikenalinya setahun.







"Kita berkawan rapat sebab kedua-dua ibu kami dalam industri sama dan tiada apa yang serius pun. Kami pula masih lagi muda.

"Saya pernah menjalani penggambaran untuk drama bersiri JS Pictures dan kawan-kawan abang saya pun adalah kawan-kawan Uzair. Jadi, keraplah lepak bersama-sama," katanya kepada Gempak.




Kredit foto: IG Wanna Ali/Uzair




Katanya, masih terlalu muda untuk mereka berfikir soal cinta, sebaliknya mereka mahu fokus kepada karier masing-masing.




Kredit foto: Gempak




Dah menjadi kelaziman golongan artis menafikan percintaan mereka. Jadi, kita tengok sajalah sejauh mana mereka kekal berkawan rapat. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-6-2020 11:47 AM | Show all posts
wanna ali ni retis yg nyanyi lagu lepaskan tu ke


mak dia sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Xtasty langsung anak2 cyst ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:11 PM | Show all posts
wana ali ada belakon jugak kan.... jadi penggoda tu kan.... sesuai. wakakakkaka
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersedia kah si gadis nak berdamping dgn maknya sekali? iol seram in advance hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpayah la wanna...ko lawa kot
Kaya lg
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
nanie replied at 5-6-2020 11:47 AM
wanna ali ni retis yg nyanyi lagu lepaskan tu ke



Mak dia datuk ayu puteh
Owner pencil pictures
Screenshot_20200605-121701_Chrome.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
...masa ank sis ni masuk spital..penampakan sorang pompuan..adakah si wanna ni ..tp mmg sentiasa ado kt spital juga..... Screenshot_20200605-121753_Chrome.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 5-6-2020 04:12 AM
Bersedia kah si gadis nak berdamping dgn maknya sekali? iol seram in advance hehehehehe

Itu jua yg iols fikirkan
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
wanna ni pun pikir banyak kali juga.dah la cyst kaki merempan.anak pula berwajah so so.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal2 wana dah remind not my league
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:44 PM | Show all posts
sukacactus replied at 5-6-2020 12:19 PM
Mak dia datuk ayu puteh
Owner pencil pictures

ooo tq sis. bukan calang2

better cari yg lain. sanggup ke nak hadap cyst
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut la janna nick xnak, ank2 cyst x hensem ingatkan kurang2 mcm hun haqeem ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 5-6-2020 12:19 PM
Mak dia datuk ayu puteh
Owner pencil pictures

Malu i tgk gmbar ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak kurang sepadan la wanna dgn anak cyst ni. Cari yg lain je la dik lawa bdk wanna ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 01:09 PM | Show all posts
Katanya Wanna Ali ni bakal jadi popular. Filem 'Apa ada dengan Dosa' akan ditayangkan kat Astro First. All the best.

Anak orang kuat tv rupernya.

Pepun i think you can do better cari yg lain la.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 5-6-2020 12:20 PM
...masa ank sis ni masuk spital..penampakan sorang pompuan..adakah si wanna ni ..tp mmg sentiasa ado ...

Kenapa anak cyst masuk hospital u?
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh yg Ada berlakon iklan masak apa ntah yg ala2 ajinomoto tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 01:20 PM | Show all posts
Anak cyst kerja ape?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list