Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33089
View
489
Reply

Fattah Amin mmg x pilih job ke?

[Copy link]

Author: cicicumel    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-8-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
So kesahnya tertengok drama baru FA kt tb3..
Apoooo? drama so low class.. level hero drama ni layak utk hero2 baru je.. jln cerita berangan level2 bbnu terencat je aku tgk..

Kesian Fattah. agaknye xde job main sauk je.. pilihlah naskhah bermutu sikit. Malu kat Syukri Yahya or Sharul Ridwan..

i rasa drama terakhir dia yg bermutu dan dan ok Mr Cinderella dan My Prince Coffee jah.. leaps tu kelauttt..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-8-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah sendu kaut je la job apa pun
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nti cik jura larikkk klu abe Fat takde jobb...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ada tgk kejap sepintas lalu..mcm tk best. tapi lepastu drama raya haji prlakun que haidar dgn kak ogy sorg lgi anak arwah pak rahman lupa nama dia. menyentuh jiwa cerita tu..que brlakun memang superb.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Saukkkk je lah nokkkk mungkin dia tahu kedai makan yg nama apa entah meatcartel ke apa bakalan gulung tikar mcm stalker cafe tu. So sauk je lah job lagi2 nak jd bapa org ni kan

Pe citer sup bodoh instant dia tu masih di jual ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by blue^panther at 1-8-2020 01:53 PM

Aku terpikir benda yg sama masa tgk drama ni, fattah dengan sweet jer yg aku kenal dlm drama ni. Yg lain2 whoaryus sangat, entah sapa2 jer.... Even shanaz dgn FK yg lama x berlakon pon  sekali dpt dramaa dengan yusri, apooo!!!! Tp aku terperasan satu benda, suara fattah kali ni bercakap macam dah clear sikit. Takde la mcm sebelum2 ni, mcm kulum biji getah dalam mulut jer l. Tp masa part yg aku tgk la, part lain x pasti cemana. Tgk pon dah hujung2, hehehe....
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila kawan tu tak belakon ada mulut2 kata memilih naskah konon2 nk ikut style bini dia..bila dia belakon cita2 mcm ni ampa kutuk pulak belakon cita entah apa2.. Adeii
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Industry malaya ni konsepnya sauk jah kalau ada demand.. Ko memilih nnt ujung2 merintih apply bpn.. Lg2 time skang org berkira nak kuar duit bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:00 PM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 1-8-2020 02:02 PM

Rembat dan sauk je lah konsep pra covid ni....drp jual kueteow kerang berserta air jagung kt pasar tani.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
alaa sauk je la.. trending x trending blkg citer jnji ada job ada income.. bkn nye pelakon gred A ke hape nak demand2 naskah bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
tajuk dramanya ape? aku dah lama tak layan drama kat tv, kalau rasa nak tgk cari kat youtube je
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Heheh sebagai karatz aku tengoklah drama tu semalam. First episode baru...pace dia agak slow. Drama gini org nak tengok hero yg ensem so tu yg offer kat dia kot....bayaran sure masyukk punya.....so far drama FA lepas kawin yg meols suka ialah Cetera Hati Dhiya. Bagi yg risau FA tak de job tu....dun worry lah. Haters duk ratip business dia melingkup lah, sendu lah dari dulu lagi. Tapi lagi murah rezeki adalah. LATEST dilantik jadi duta eyewear brand POLICE on top of other big brands yg sedia ada. Setakat ni hero kat mesia dialah yg plg byk dapat big endorsements. Alhamdulillah rezeki baby kot. So money is not a problem for him walaupun tak berlakon back to back.Cuma as an actor, harap FA boleh dapat watak yg lebih mencabar macam dlm CHD tu. All the best ya future daddy
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
apa ke tajuk drama tu.. rasa mcm ada tertengok.. ku ingatkan drama lama... btw... family pun dh nk bertambah kan... sauk je le... at least heolls x merempan mintak bantuan lop
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by afidahoney27 at 1-8-2020 02:22 PM

Kelangsungan hidup dan survival jauh lg penting era kini than being too picky acah2 A-lister pilih skrip konon nk versatile tapi hujung2 meratib stesen tv kekwat taknak bagi job. Ok lah jugak khenzz tak keluar tv manjang tapi jadi duta brand sana sini, masuk income juaa. Done backup hubsbaby Fazura kikikiki

Tp iolss mmg tak layan drama ni sebab takminat sweetqismina tuh.
Tak sabar tunggu filem FA keluar cinema, Mat Kilau.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by truloplop at 1-8-2020 02:32 PM
Cicisweets replied at 1-8-2020 01:26 PM
Dah sendu kaut je la job apa pun


lobenak yg first komen uolss wow gilerrrrr puihhhhh haters teragung yg tengok dulu uols tp benang lopak tak de lgsung penampakan  lobenak mangkuk hayunnnnnnn wkkkkwkwkwkwkw

aku msuk terus kalau ade bau bau lobenk emang dasarrrrrr wkwkwkwkwkw cicitersewel hri hri stalk idup fatah siang mlm pg ptg tilik rmh fatah cafe fatah lobang idung fatah wkwkwkwwk tak mengaku tp tiktok fatah 10juta dk ulang smpai sedar mulut fatah ternganga nganga uols kelakar nk arwah lobenak hadap giler laki org wkwkwkwkwwk
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berbulan bertahun tak tengok drama TV.. kalau bukak TV pun iols tekan bbc channel. Bbc lifestyle, bbc travel.. lagi best..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
X yah kisah apa org kata fatah.
Selagi ada permintaan ...terima aje.
X tgk pn citer ni lg..tgk sedutan2 yg ditunjuk.dh agak..citer bbnu ni.
Cuma suka tgk kulit fatah..bersihnya.
Filter ke apa ek.teruja kulit muka fatah
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:28 PM | Show all posts
alaa dah nama pun fattah amin khennn.. kalau memilih drama pun dah memang patah kayu sekayunya.. tinggal nak buat perabot je... sesuai la heols dengan drama2 murahan ittew

janji masyukkkk, kak zura mengidam nak beli birkin boya nanti nak pakai duit sape, takkan bamtah nak kena meminjam kot?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Seswai la tu hero dgn tajuk drama..pink2 kekdahnye..kang suruh hero lain kelam2 dan kepam tak lalu nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Melihat antara yg terawal komen dlm thread ni aku kahkahkah kan aje....hadap hadap konsepnya tetap hadap fattah walaupun versi nan cercaaaaa gitewww la puak2 tersakiti ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list