Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17921
View
203
Reply

Scha Hamil Anak Kedua! Tahniah Schawalara.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2020 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
  

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-8-2020 09:36 PM | Show all posts
Alhamdulillah tahniah lebih2 lagi pada si comel Lara... nak jadi kakak dah!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul tekaan acik acik forum, dekat ig dia pun ade satu je gamba ootd itu pun mase hero remaje
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah


Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ooooo dah tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
HYSB replied at 6-8-2020 09:37 PM
Betul tekaan acik acik forum, dekat ig dia pun ade satu je gamba ootd itu pun mase hero remaje

so dlm bank account acik forum yg teka betul tu duit bertambah lah eh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. I suka family ni. Walaupun suka exposed their life, tapi I like it very much. Especially Lara. You are so adorable.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-8-2020 09:42 PM
ooooo dah tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

Apesal dok kopipes ayat sama sajork... Dtg bulan ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats..memang kebanyakkan artis akan bgtau lepas 1st trimester...semoga dipermudahkan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..berita baik 2020...aku sebak bc komen elizad..dia pun nk baby kan...mn2 artis yg pregnant mest ada ucapan tahniah dia..kuat semangat sguh..sometimes org yg rapuh just ignore berita2 mcm ni..xnak ambik pot dh..tp dia positif..hopefully dia pun akan pregnant soon.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeay..Lara nak dpt adik
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:53 PM | Show all posts
Zeatyisaac replied at 6-8-2020 09:44 PM
Tahniah. I suka family ni. Walaupun suka exposed their life, tapi I like it very much. Especially La ...

dorg expose jenis yg tak buat org menyampah berbanding ngn family laen
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, tahniah schawalara. Semoga Scha dan kandungan sihat dan dipermudahkan segala urusan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayoooo lara...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lah tambah satu lg akaun ig utk jual anak
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 09:57 PM | Show all posts
Alhamdulillah

Tahniah Schawalara

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
congrats schawalara!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah scahwalara.. i suka couple ni didik lara nampak budak tu berjenis santun je.. and lara pon cam budak2 lain enjoy zaman budak2 dia.. suka tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 10:05 PM | Show all posts
soo dah buat ig untuk janin ke belum?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 6-8-2020 09:48 PM
Alhamdulillah..berita baik 2020...aku sebak bc komen elizad..dia pun nk baby kan...mn2 artis yg preg ...

Khenn..iols doakan dia akan peknen..nmpk dja suka bbdk..selalu nmpk dia komen2 kat ank2 artis...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list