Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4696
View
77
Reply

Tunggu Kakak Ruhainies Kahwin Dulu, Mr E Dah Sedia Kahwin Tahun Ini?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2020 12:45 PM | Show all posts |Read mode
"Saya sudah bersedia menjadi suaminya sampai bila-bila. Hal tersebut juga sudah kami berbincang secara serius."



Wah, Mr E Sudah bersedia melangkah ke fasa seterusnya dalam perhubungannya dengan pelakon Ruhainies.


Katanya kepada Media Hiburan, mereka bakal berkahwin sama ada tahun ini atau tahun depan. Namun, mereka perlu memberi laluan kepada kakak Ruhainies terlebih dahulu.




Kredit foto: IG



"InsyaAllah jika tiada aral melintang, kami akan mendirikan rumah tangga selepas kakaknya berkahwin, sebagaimana permintaan ibu bapa Ruhainies.

"Kalau bukan tahun ini, kami mungkin akan mendirikan rumah tangga tahun hadapan. Apapun, kami akan kongsikan berita gembira itu kepada semua nanti. Doa-doakan ya," katanya.


Dalam masa sama, Mr E mendedahkan dia lebih gemar menghadiahkan kekasihnya itu dengan barangan edisi terhad bagi membuktikan cinta sejatinya.

"Sebenarnya, saya memang tahu akan kegemarannya. Ruhainies sukakan beg tangan dan ini merupakan hadiah beg yang keenam buatnya.

"Sebelum ini pun, saya ada hadiahkannya beberapa aksesori lain seperti jam tangan. Harganya tidak perlulah saya kongsikan. Cuma ya, harga beg tersebut dalam puluhan ribu. Hadiah istimewa untuk yang tersayang, mengapa tidak?

"Lagi pun saya memang suka berikan hadiah berupa edisi terhad yang tidak mudah didapati di mana-mana untuk Ruhainies.




  



  


"Dia seorang yang cukup istimewa di mata dan ia bukti cinta sejati saya terhadapnya," jelasnya yang juga mendoakan yang terbaik buat Ruhainies sempena ulang tahun kelahirannya ke-28. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-8-2020 12:47 PM | Show all posts
Bodo la.
Benci la aku family ni dah gatal bijik sgt.
And Lilrose aka Sepul, udah2 la update pasal jongos2 ni.
Buat je subthread All about Kemut's family.

- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nampak gigi, sungguh tua la muka kemut ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 12:51 PM | Show all posts
"Dalam masa sama, Mr E mendedahkan dia lebih gemar menghadiahkan kekasihnya itu dengan barangan edisi terhad bagi membuktikan cinta sejatinya"

Nak buktikan cinta sejati kena beli barangan limited edition ke? yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yang ambik gambar dalam bilik hotel tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
"Sebelum ini pun, saya ada hadiahkannya beberapa aksesori lain seperti jam tangan. Harganya tidak perlulah saya kongsikan. Cuma ya, harga beg tersebut dalam puluhan ribu. Hadiah istimewa untuk yang tersayang, mengapa tidak?

bodonyeeeeeeeeeeee..........
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
So lepas potong kek kemut dgn Mr e semayang jemaah ke dalam bilik tu? Iols Tanya je mut
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cerita diaorang adik beradik celebrate birthday lagi banyak dari cerita diaorang berlakon kat tv
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
News so kampung nexxtttt
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Asyik cite pasal nak berlaki je dua beradik ni. Nikahnya tak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh dah up selevel now kita boleh baca pasal bfnya meriak pulakk syabbas
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 9-8-2020 01:50 PM

Jap...

Mr. E..... Ape yg best sgt cik nis ni?
Bdn kering kerempeng
Senyum kemut
Ketot berlakon xbest

So... Soooo... Soooooo apa y istimewa sgt tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Perfectnya life sheols.. ada bf hensem n kaya.. disambut birthday dlm hotel.. dpt jambangan bunga.. dapat pose dgn hadiah2 dr org kesayangan atas katil.. jelesnyaa.. bila kita semua nk merasa apa yg sheols dapat yer?
Kadang bila iols tgok gambar2 sheols kat ig iols rasa mcm nak bunuh diri. Sbb tuhan lahirkan Ruhaines sangat sempurna sedangkan iols serba kekurangan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki nih ader income sendiri atau harap makpak kaya
Tungguler roda berpusing ko cari duit sendiri baru ko tau susah ker senang. Sekarang ko bley meriak menayang belanje limited edition
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:55 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 9-8-2020 01:52 PM
Perfectnya life sheols.. ada bf hensem n kaya.. disambut birthday dlm hotel.. dpt jambangan bunga..  ...


Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Just nak cakap yg muka ruhainies ni tak mekap sama je macam insan lain..maybe sheols istimewa bab manja gitu kah maksud mr e? Yg penting mr e sama bimbo nyah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:57 PM | Show all posts
Bee_hwa replied at 9-8-2020 01:00 PM
"Sebelum ini pun, saya ada hadiahkannya beberapa aksesori lain seperti jam tangan. Harganya tidak pe ...

nak kene bagitau ke harga puluhan ribu???pfttt

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:59 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-8-2020 01:22 PM
Asyik cite pasal nak berlaki je dua beradik ni. Nikahnya tak.

setujuuuuuuuuuuuuuuuuu...kene naik pelamin sama2..pastu bleh tutup citer 2 beradik nii

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:59 PM | Show all posts
akuHavocczz replied at 9-8-2020 01:11 PM
cerita diaorang adik beradik celebrate birthday lagi banyak dari cerita diaorang berlakon kat tv

kaaaaaaann
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental jugak budak ni gamaknya kalu xjd kawin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list