Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18923
View
221
Reply

Noryn Aziz selamat diijabkabul

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-10-2020 07:35 AM | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR: Penyanyi terkenal, Noryn Aziz selamat diijabkabul dengan Shaik Rizal Shaik Sulaiman dalam satu majlis tertutup yang diadakan di Damansara, di sini malam tadi.
Juara program Gegar Vaganza musim kelima terbitan Astro itu menikahi usahawan berkenaan dalam suasana norma baharu dan memenuhi prosedur operasi standard (SOP).

Astro AWANI difahamkan pasangan berkenaan memilih bernikah lebih awal berbanding perancangan awal pada 25 Oktober ini ekoran pihak kerajaan melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) bagi negeri-negeri di Wilayah Persekutan Kuala Lumpur dan Putrajaya serta Selangor.

Pasangan berkenaan juga pada awalnya merancang untuk mengadakan majlis resepsi di sebuah hotel terkemuka pada 1 November ini.
Bagaimanapun, rancangan itu terpaksa ditunda pada tarikh baharu sebaik selesai PKPB.
Ini merupakan pernikahan kedua bagi pasangan berkenaan.
image.png

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 14-10-2020 07:36 AM | Show all posts
masa mula2 noryn jadi artis dulu,gigi dia berterabur...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 14-10-2020 07:36 AM
masa mula2 noryn jadi artis dulu,gigi dia berterabur...

ooooo... dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooo dh cerai la dgn kerabat... Tertinggai ketapi aku
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
awal pagi sangat kak kiah nak gelabah teks
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Best nya kawennn
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:00 AM | Show all posts
x berapa nak kenal,
ce tepek video lagu dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by little_sis at 14-10-2020 08:01 AM

kawin kali ketiga la kan utk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:06 AM | Show all posts
Tahniah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols teringat noryn ni hias bilik anak dia
Iols.ingat tu jr lah pasal dia
Sebab iols suka sgt hiasannya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung la org cantik. Yg dulu tu second wife ke first wife?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Duda? Laki org? Tggu forumers korek dlu
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Wartawan main hentam her pernikahan ke 2


Nie dah pernikahan ke 3 daaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:14 AM | Show all posts
alhamdulillah bertemu jodoh semula.. ya ya ni perkahwinan ke 3 sheol. so forumer sekelian jgn ribut ribut yaa. reporter tu mungkin tak prasan barangkali.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:31 AM | Show all posts
tahniah.... moga berkekalan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
bkn kali ketiga noryn kahwin...yg iols dgr tengku bahrin laki kedua..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
wartawan x buat kerja
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye2 je bila org tanya pasal perkahwinan dia dgn T.B taknak ulas2 ingatkan masih lagi... T.B walau kertu nampak fit, ini nampak cam gelebeh je ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 14-10-2020 07:46 AM
ooooo... dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

Pagi sangat.
Tetek pun tak bangun tido lagi time pkpb ni xboleh nak gelabah sgt

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia yg 1st dulu gemuk.. cam laki kak maria farida yg 1st pun gemukk... teringat tgk majalah urtv pastu noryn lamaaaa menjanda sambung study... kak maria pun lamaaa tup2 kahwin tok tua..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list