Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3157
View
113
Reply

[ENGLISH SERIES] Netflix : American Murder:The Family Next Door

[Copy link]

Author: BarbiePink    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-10-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Misti korang masih ingat cerita ni sekarang real story nya berada di netflix
IMG_20201017_190453.jpg
IMG_20201017_190547.jpg
IMG_20201017_190603.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 17-10-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sumber dari remaja

IMG_20201017_192103.jpg
IMG_20201017_192114.jpg
IMG_20201017_192129.jpg
IMG_20201017_192140.jpg
IMG_20201017_192153.jpg
IMG_20201017_192206.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Chris watts ni ramai acik2 omputeh antar surat cinta katanya
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 17-10-2020 07:25 PM
Chris watts ni ramai acik2 omputeh antar surat cinta katanya

Betoi ke sarah..bongok betoi mokcik omputih ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
azelinaputeri replied at 17-10-2020 07:29 PM
Betoi ke sarah..bongok betoi mokcik omputih ni

Huhu.. Mmg akan ada love letter dari acik2 omputeh bola pembunuh bersiri yg agak siap kena tangkap.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 17-10-2020 07:25 PM
Chris watts ni ramai acik2 omputeh antar surat cinta katanya

Kan.bongok betul laki Gila mcm Chris ni pun still ada acik2 omputeh hadap.dunia semakin pelik
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 17-10-2020 07:39 PM
Kan.bongok betul laki Gila mcm Chris ni pun still ada acik2 omputeh hadap.dunia semakin pelik

Mungkin depa rasa depa boleh ubah si chris ni kot.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
muka baik jer kan...i tk dpt bygkn apo la jd masa saat2 akhir ank2 dia yg comel tu..
kalau ye nk cerrr..cerr je la..ko p bunuh ank bini dh knp
jap i nk tnya arwah bini dia kerja apa? mcm instafamous pun ada ..sorrly i xtau cite ni masa kjadian tu..i baru thu sejak nengok kt netflix
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 17-10-2020 07:42 PM
Mungkin depa rasa depa boleh ubah si chris ni kot.


Nak ubah mcmana chouls
Psl skandal pun tak mampu nak handle
Tp syg ya Chris ni dh perfect life heols
Muka pulak innocent
Tak sangka sekejam itu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
isteri tgh mengandung pun dibunuhnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Comeiii anak2 dia...cece n bella..sungguh x sangka end up dead...i olls dah syak somi dia something wrong bile jiran dorang kata chris ni lain mcm talkative mase polis datang...'he usually doesnt talk much'...tp still ade doubt lagi coz tgk dia mcm loving...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak dah tgk cerita ni. Akak suka tengok cerita2/documentary  yg reveal the truth gini. Ada satu cerita/docu India akak tengok tadi. Tawlar something. Boleh try google. Rupanya mak & bapak dia sendiri yg bunuh anak tunggal diaorg dengan pembantu rumah Nepalese diaorg..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 17-10-2020 07:31 PM
Huhu.. Mmg akan ada love letter dari acik2 omputeh bola pembunuh bersiri yg agak siap kena tangkap ...

Ramai weirdo yg turned on dgn pembunuh2 ni.. huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 17-10-2020 08:10 PM
Ramai weirdo yg turned on dgn pembunuh2 ni.. huhuhuhu

Ramai ja kak leen.. Sini kita x ada kes pembunuh bersiri jadi tak ada lagi la.. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 17-10-2020 07:52 PM
Nak ubah mcmana chouls
Psl skandal pun tak mampu nak handle
Tp syg ya Chris ni dh perfect life ...

Mungkin depa yakin depa mampu jinak kan chris ni jadi baik.. Tu yg depa syok kat dia.. Kena tanya dani.. Dia banyak study tentang kes2 criminal...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Psiko senyap mcm ni la scary. Takde remorse pun lepas bunuh anak anak dengan bini dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok..nnti nk tgok..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 17-10-2020 08:09 PM
Akak dah tgk cerita ni. Akak suka tengok cerita2/documentary  yg reveal the truth gini. Ada satu cer ...

Citer talwar tu ada nama lain kan? Masa i nak tengok i search talvar. Tak dapat2 nak habiskan citer talvar tu. Tengok separuh je time polis sampai lambat tp wartawan dgn penduduk kampung dah banyak rosakkan bukti. Arghh teringin nak tahu siapa pembunuh tp kak leen dah bagi tahu pulak haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 17-10-2020 08:54 PM
Citer talwar tu ada nama lain kan? Masa i nak tengok i search talvar. Tak dapat2 nak habiskan cite ...

Alamak! Sorry Bear.
Tapi akak memang dok bertanya juga.. Apsal diaorg x police tapekan building tu dan limit siapa keluar masuk. Ni sesiapa je boleh keluar masuk sampai ke bumbung dia tu kan.. Memang xde etika bekerja polis sana. Tp teruskan tengok ya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list