Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2612
View
22
Reply

Aishah Cerewet 'Warning' Peniaga Henti Guna Fotonya Untuk Produk Kurus? Ini Sebabnya...

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-10-2020 12:41 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Aishah menggesa pihak menggunakan gambarnya bagi melariskan produk kuruskan badan.


Menerusi entri di Instagramnya semalam, pemilik nama Wan Aishah Wan Ariffin itu memberi amaran kepada individu berkenaan supaya menurunkan iklan dan promosi produk menggunakan gambarnya dalam masa 24 jam.




Kredit foto: IG




Berikutan amaran itu, individu terbabit dipercayai sudah memadam gambar berkenaan.


Aishah bagaimanapun sekali lagi tampil menjelaskan pendiriannya itu.

"Mesti ada juga orang rasa saya ni cerewet sangat bila orang gunakan gambar saya, kan.

"Artis ni kadang-kadang bukan saja dia berniaga dan jual produk, malahan diri dia sendiri adalah produk. Jadi, saya rasa tak patut apabila seorang weight loss coach letak gambar before and after saya.

"Kesian orang yang baca status dan tak tahu saya jalani pembedahan menyertai program individu tersebut. Lepastu tak menjadi.

"Nak berniaga, amalkanlah etika berniaga professional," katanya.




  



  



Difahamkan, Aishah yang kini kelihatan lebih sihat dan langsing selepas menjalani pembedahan bariatric dan mengamalkan diet pemakanan sihat. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-10-2020 12:50 PM | Show all posts
Ada je pihak lain ambil kesempatan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan menda baru.. lepas tu alasan, saya nak bg puan rezeki..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:07 PM | Show all posts
bagi iols bagus dia tegur elok2 macamni walaupun orang akan kata ala2 merempan...
tak elok kot menipu orang kurus sebab ikut coaching deorang tu...
dah sah2 dia buat bariatric surgery... takkan kita senang2 nak tipu orang...

coach tu pun mesti sangkak dan perlukan duit sangat2 sampai sanggup makan duit orang dengan hasil menipu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:37 PM | Show all posts
bagus la kaka ecah mngaku sheollss potong perut..x macam si terdampar haus nan sendu tu acah2 diet kurma la, diet telur gajah la sbab tu dia slim padahal ptong peghut..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak berkenannya mask macam tu.. kenapa tak letak renda ropol2 sekali??  {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dah tak buat aksesori manik dah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini bernombor AR pun patut malu ya. Suka suki amik quote seleb lain utk progr IF dia y x bape nak nampak hasilnya tuu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:44 PM | Show all posts
apa kesan kepada procedure yg diambil oleh sheols... tak boleh makan banyak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama la dgn yg menjual produk muka timbang kilo. Dah ambik treatment kat klinik belas2 ribu...aleh2 claim produk dia bagus la apa la... tak citer pon treatment org tu sblm memakai produk dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 04:14 PM | Show all posts
tapi mmg kurus yach aishah skrg... aritu masa jadi juri GV minggu 1, nampak tok kat sgt gemuk bila aishah duduk sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 05:17 PM | Show all posts
dia ngan mikel ang jek yg mengaku potong perut kan.. retis lain yg dulu mok mok skrg kurus semua x mengaku.. ckp diet la itu ini la.. apa bnde ntah..pastu jual produk kurus..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 07:24 PM | Show all posts
biozipstar replied at 27-10-2020 02:44 PM
apa kesan kepada procedure yg diambil oleh sheols... tak boleh makan banyak ke?

katanya takleh makan banyak at one time...  kena makan sikit sangat...  pastu kena makan ubat2...  takleh missed...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 27-10-2020 01:37 PM
bagus la kaka ecah mngaku sheollss potong perut..x macam si terdampar haus nan sendu tu acah2 diet k ...

Pastu kuarkn produk kurus kn...so fake
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 27-10-2020 08:31 PM
Pastu kuarkn produk kurus kn...so fake

Tahnye..mana tak nye org meluat ngan paus terdampar tu..konon slim mkn produk sndri..hanya yg benaks jer yg gi pcaya sheollss ckap tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2020 03:22 PM | Show all posts
eyansss replied at 27-10-2020 07:24 PM
katanya takleh makan banyak at one time...  kena makan sikit sangat...  pastu kena makan ubat2...  ...

oh yeke.. kawan aku br buat procedure ni juge... hmm bkn nak apa.. masa sihat makan x hengat dunia.. mcm besok nak kiamat... hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tepisket.. replied at 27-10-2020 02:03 PM
Bini bernombor AR pun patut malu ya. Suka suki amik quote seleb lain utk progr IF dia y x bape nak n ...

Makcik sains tulin ka...jngan dia kata laki dia kurus sbb dia dok jaga diet sudah lea ualll....over nau dia...I suka honey dia stedy jea
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2020 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nazza2802 replied at 27-10-2020 05:17 PM
dia ngan mikel ang jek yg mengaku potong perut kan.. retis lain yg dulu mok mok skrg kurus semua x m ...

vicha tu pn mengaku gk..siap ngaku gemok balik sebab dia melantak balik kaw2
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2020 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 27-10-2020 01:07 PM
bagi iols bagus dia tegur elok2 macamni walaupun orang akan kata ala2 merempan...
tak elok kot meni ...

Betul ape yg aisyah tegur..dah terang2 dia buat bariatric surgery....
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la mengaku supaya x di manipulate or sendri overclaim produk.
Kang org lain percaya produk2 ni.
I wonder kaum lain ade x jenis makan ubat kurus bagai....ubat putih la....

Btw, cat farish pun nampak dah slim....tkezut i
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list