Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2760
View
117
Reply

BF jarang text...normal ke?

[Copy link]

Author: kobisbulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam nak tanya..
Lelaki ni jenis macam mana ya?
Dia jarang text . Seminggu setakat 2- 3 kali je ...
Contohnya isnin wasap pastu senyap, rabu plak wasap then senyap balik.. hari sabtu wasap balik..
Nak kata dia tak serius, dia dh dtg jumpa family sy.
kami dah plan nak tunang disember ni.
Tapi kena postpone sebab pkpb..
Sikit details pasal dia.Umur 30s, bujang tak penah kahwin. Cuma sy perasan dia suka layan youtube,netflix .

So sy nak tahu la, normal ke lelaki mcm ni?
Atau pun tak berapa normal.. ada kemungkinan dia dh ada org lain ke?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-11-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
X normal.....

Adakah bf cik kobis bulat ialah kobis lonjong atau kobis cina..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanya direct kat dia, apa dia buat sepanjang minggu? Apa aktiviti harian dia? Busy ke? Ajak dia sembang pasal aktiviti harian dia... Lain org lain perangai. Dah nak bertunang pun masih takut nak tanya direct dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
X normal.

Sbb mcm dia ada awek lain.  Tt, ko blah je la dri dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak selalu text tapi dia ada call tak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tak normal aje. Lain la klu keje dia yg mnghalang dia nak text selalu. Stakat jumpa family ni tak mnjamin yg dia serius 100% nak kat tt.  Cubalah tanya dia knp mcm chipsmore...  Kotlah dia ada buat keje part time ke yg mmbuatkn dia busy ke dia ada org lain haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak normal
Cari yang lain
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh lame ke kenal ni sis? Laki kalau chipsmore mcm ni either busy kerja, busy main game, or worst case busy texting awek lain..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ari2 yg dia text tu...panjang berjela x text nyer...ke sekadar tanya khabar watcha doin?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur sis berapa? Relationship dah berapa lama?

Was he a texting kind of guy? Ada lelaki suka texting, sembang la tahapa2 berejam...ada lelaki text benda2 penting je, texting adalah buang masa. Banyak possibilities sis & kita akan cenderung fikir yg bukan2.. Baiklah tanya kat si empunya diri kenapa dia camtu.. Tanya kat kami ni kang, benda tak ada pun jadi ada..masalah yg secoet boleh jadi segudang. Talk to him...ask him what's going on.. Uols nak tunangkan, dah boleh start communicate sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 01:27 PM | Show all posts
Erm mesti ada yang lain la tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
X normal. Org bercinta hari2 nak call sms
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Missterry at 15-11-2020 01:38 PM

Normal je. Umur dah 30s mestilah sibuk dengan aktiviti lebih2 lagi kalau dia bisnes sendiri..takkan lah ngadap phone nak chatting je..or maybe dia suka pancing, main game, keje part time, dan macam2 lagi..

Iols perempuan, masa bercinta memang malas sangat nak chat, tapi hari2 akan text good morning, good night, how are you, basa basi.. takde chat panjang2 berkarangan tu..

Chatting is a waste of time, at least in my opinion..

Kalau tt curious, tt tanya la bf, dia memang tak suka chat ke? Tanya kat sini pun takkan dapat jawapan sebab none of the forummers know your bf personally.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
tak normal..kalau dia tak sempat text sebab bz nak mati mesti nak kena call untuk catch up for the day..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanyalah dia buat apa waktu dia tak text kamu.
Mungkin busy kerja.
Tapi kalau nak hari-hari text pagi siang malam memang tak lah saya nak buat. Bagi la masa nak bagi rindu, uhuk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 15-11-2020 12:47 PM
X normal.....

Adakah bf cik kobis bulat ialah kobis lonjong atau kobis cina..

Haha.. dua2 bukan.. tapi bunga kobis..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 15-11-2020 12:53 PM
Tanya direct kat dia, apa dia buat sepanjang minggu? Apa aktiviti harian dia? Busy ke? Ajak dia semb ...

Haritu ada sembang pasal schedule dia.. klu weekday malam je free.. nak tanya lelebih takot kena marah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
eplasbpafree replied at 15-11-2020 12:57 PM
Tak selalu text tapi dia ada call tak?

Tak penah call..  cane tuh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 15-11-2020 12:58 PM
Mcm tak normal aje. Lain la klu keje dia yg mnghalang dia nak text selalu. Stakat jumpa family ni ta ...

Kalau siang mmg dia bz.. dia mcm byk habiskan masa depan pc.. xtau la mmg dri dulu style mcm tu ke..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 15-11-2020 01:14 PM
Dh lame ke kenal ni sis? Laki kalau chipsmore mcm ni either busy kerja, busy main game, or worst cas ...

Dekat 5bulan da..bz keje tu kalau weekdays sy pecaya. Klu main game pun ya jgk..malam2 biasanya dia layan.. tpi harap jgn la yg satu tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list