Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13554
View
227
Reply

Prank tolak Muka Anak Buah Dalam Kek, Ain Edruce Dkecam!

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Malam semalam pelakon, Ain Edruce membuat perkongsian dengan memuat naik video mereka sekeluarga menyambut hari jadi anak buahnya, Ari.

Apa yang menjadi perbualan hangat pada komen posting tersebut apabila Ain cuba mengenakan anak buahnya dengan membenamkan muka Ari ke dalam kek.

Rata-rata netlzen mengatakan tindakan pelakon berusia 28 tahun itu salah kerana boleh memberi kenangan pahlt pada si kecil dan ada juga mengatakan takut-takut kalau ada lidi untuk menegakkan kek tersebut.

Bagaimanapun, selepas tiga jam posting tersebut dimuat naik, Ain kemudiannya memuat naik posting kesinambungan situasi tersebut.

Rupanya, niatnya gagal apabila hanya krim kek saja yang melekat pada baju Ari. Muka Ari langsung tidak kena pada permukaan kek langsung. Netlzen hanya salah faham.

Kini, posting tersebut sudah dipadam untuk tontonan umum. Tak apa lah, janji semua dalam keadaan baik. Netlzen jangan marah-marah lagi dan Ain lepas ni elakkan  posting menimbulkan kontroversi.

Sumber: instagram
IMG_20201115_202439.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-11-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru ummah puji2 content hang lebih berMuThUsamy berbanding kapel kek bantat................
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni bodow ke ape?x bce ke kes yg bdk tertusuk lidi tu. Kkdg baker ni letak lidi utk tegapkan kek tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Body dia cantekkk dlm video tu. Walaupun cuma pakai tshirt bodo2 jah.. nampak ya punggung dia bulat, pinggang dia kecik.. tinggi. Rambut panjang. Mcm barbie
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
seurban2 dn seliberal2nya iols, iols xfaham celebrate birthday dgn buat benda2 bodoh ie xmenggembirakan org yg birthday. Celebrate means meraikan. To make that person feel special, feel happy, etc yg elok2 je
Bukan lesen kenakan birthday person semata2 tujuan nk buat orang lain gelakkan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni try hard sgt ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols ni masuk air.. tp kadang mcm x bertempat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai penah kene ngn bos bangang ai..die pegi lumur ai dgn tepung sekilo dan telor 3 bijik..nmpk mcmbos sporting kan..tp seiyes wey terkesan giledh lapakaikemeja itam kesygan..smpi ke susah xleh ilang kesan tepung dan telor tu..trus ai buang..ni pulak prank kat budak kecik..bodoh..kalau makbudak ni approved tindakan ain ni mmgbebal la mak2 zaman skang
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh gilaaaaa ..aku paling benci org membazir
Kek bukan murah..
Kalau ko join kt 1 grop berkenaan dgn kek.
Setiap kali baker jual harga under rate  mesti baker lain akn ckp murah sgt tu
Dn sebolehnya kek tu harga nk mahal mcm segram mas.. Jrg aku tgk diorg komen ..ok sgt tu harga tu ...

Aku cuku marahlah org membazir..benci
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengapnya ain endruse ni..igt ke sheols ni pelawak bijak tp cm sinyal jah...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kat budak kecik tu. Mesti trauma.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah nak acah kelakar lah ain. Nampak bodoh selalunya. Dh lah loud nak mampos!
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:46 PM | Show all posts
Sygnya makanan...mungkin hang kaya...tu hang x heran
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya lahai ajar budak2 camtu.

Pastu keknya buang gitu je la ek.
Takkan makan pulak.

Membazir dan very insensitive.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
off topic..Aku tak makan birthday cake sebab membayangkan geli air liur tersembur bila tiup lilin  

macam mana lah orang boleh celebrate birthday dengan penuh lilin atas kek..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba nak OT,

Paling takleh lupa gamba birthday anak TZ masa kecik2 dulu, umo 10 ka 11 tahun. Siap hada male strip dancers. Urban abes. Korang ingat tak budak kecik yang dirai tu sapa (yang sah2 dah dewasa sekarang)?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok2 budak tu dah dewasa, ain dah kerepot lepas tu budak tu balas dendam yg serupa juga.. Agak2 ain gelak tak time tu

Membazir makanan satu hal, tak hormat pd makanan satu hal.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bistu makan ke kek yg kena rambut tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Langsung tak hormat rezeki makanan....esok2 nak makan kek takde dah kek terhidang
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka dia
Tp aku xsuka dia buat camtu
Jgn main2 dgn makanan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list