Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
57209
View
921
Reply

"Wanita Serba Boleh!" -Hanis Zalikha Dipuji-Puji, Bakal Bergelar Pereka Hiasan Dalaman?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-11-2020 11:01 AM | Show all posts |Read mode
Hanis Zalikha berjaya mencuri perhatian apabila tampil dengan satu projek hiasan dalaman sebuah bilik air.


Difahamkan ia adalah hasil cetusan ideanya yang tersendiri.


Foto: IG






Di Instagram, isteri kepada Hairul Azreen ini sempat berkongsi projek terbarunya itu, khas untuk tatapan peminat.


Kapsyennya, "rojek hiasan dalaman terbaru untuk pelanggan saya. Gementar tak. #decorkeknis.???


Dalam gambar yang dimuat naik, dapat dilihat Hanis sedang meneliti kertas dinding yang bakal digunakan untuk penghias bilik air mewah itu.



  



Hanis juga ada meletakkan satu tempat khas untuk berwuduk.


Di ruangan komen, ramai yang memuji-muji ibu dua anak ini kerana kebolehannya mencantikkan ruang.


  



  



Ada yang yakin Hanis akan bergelar seorang pereka hiasan dalaman kelak.


Malah ada yang menggelarkannya sebagai seorang wanita serba boleh.


Maklumlah sebelum ini hanis merupakan seorang penulis blog, pelakon, pengacara, pereka tudung, personaliti media sosial, pereka hiasan dalaman serta seorang ibu.




  



Antara komen:


"Masak sedap, cantik pulak. Interior design pun boleh. Macam mana nak jadi macam Keknis ni????


"Dari awal sekolah menengah lagi minat Keknis sebab tahu Keknis ni ada banyak bakat dan kadang berangan nak jadi macam tu. OMG so creative."


"Blogger, pengacara, pelakon, ladyboss, interior designer, influencer.. fuhhh."


"Serba serbi boleh ni. Inspiring!"


  



Hanis sebelum ini rajin berkongsi beberapa sentuhan hiasa dalaman rumahnya seperti di ruang tamu, dapur dan meja makan. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-11-2020 11:05 AM | Show all posts
halah halah.. semua pun keknis jek la.. yg bagus yg elok semua keknis..bosannnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ambik la ambik. Dont care
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah keknis cuba menjadi seperti bini bernombor pelawak itu? Habis segala kerjaya dia tapau
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:15 AM | Show all posts
still x suka wallpaper rumah dia yg warna biru putih tu. yg lain ok la kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Iyooooolah. Keknis sorang je manusia serba boleh kat planet ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai... Mudah terhibur nye netizen.... Die ni masak biashe2 pon di kata pandi masak sgt... Takat ayam goreng pon dipuja disanjung. Mmg tololwer jenis tak gheti masak ke apa. Cer la masak yg complicated sket... Tgk kekrul lembam pon hadap je  makan bende kering2 gitu dh kompem la selera melayu totok.... Ok... Next....
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg puja pun bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni antara retis yg x disukai kat forum selain mira, sohai n lopa
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RatuDunia94 at 17-11-2020 11:32 AM

Lebih kepada MASTER OF NONE.
Dlm banyak2 benda yg sheols buat tu. Apa je yg betul2 menjadi n bg impak?
Berlakon pon sendu.. hosting pun sendu.. modeling pun sendu. masak pun sendu.. niaga pun sendu.. jaga anak pun sendu. Layan peel rempit kekrul je x sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:32 AM | Show all posts
opie5662 replied at 17-11-2020 11:19 AM
Alahai... Mudah terhibur nye netizen.... Die ni masak biashe2 pon di kata pandi masak sgt... Takat a ...

yurp die masak pun biasa2 ja lagi mau amazing dengan ini olang. sampah ja rasa..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 17-11-2020 11:29 AM
Dia ni antara retis yg x disukai kat forum selain mira, sohai n lopa

Sorang lagi ctcaras
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
anak2 keknis, keksop dengan keksha, ngikut muka apaknya kekrul
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:41 AM | Show all posts
Next abpbh bagi dia menang artis versatil terus.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
husna_amal replied at 17-11-2020 11:41 AM
Next abpbh bagi dia menang artis versatil terus.

LOL!!! Baru nk komen ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:44 AM | Show all posts
konpiden je tau dia masak sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:49 AM | Show all posts
razfira0707 replied at 17-11-2020 11:15 AM
still x suka wallpaper rumah dia yg warna biru putih tu. yg lain ok la kot

eh sependapat lak kita.. ai pun kurang berkenan ngan wallpaper rumah dia. macam corak n warna tak masuk ngan perabot2 dia..
btw Alisa comel
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:51 AM | Show all posts
pandai masak ? adeh takat masak gitu2 adik iols umur 15 tahun tu pun boleh.... kalo msuk masterchef at least final top 5 mcm che ta layak la jugak nak kata pndai masak
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:52 AM | Show all posts
masak rasanya so so aje.. aritu dia masak sotong goreng kunyit nampak tak menyelerakan.. ai masih ingat lagi masa dia mula2 kawen ngan kekrul, dia masak roti john.. ada ke daging kisar tu mentah2 aje masak ngan telur, tak masak dulu dagingnya dgn bawang, rempah kari, lada hitam etc baru campur dengan telur? daging kan lambatttt masak.. ohmy cemana la rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 11:57 AM | Show all posts
ank ank dia ikut muka sapa ye? belah keknis rasa mcm lain je. but ank both 2-2 hidung kemek sikit. hidung keknis mancung gk la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list