Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25619
View
261
Reply

"Kak Mel Panggil Saya Si Bodoh, Ustazah Jadian," -DS Shahida Terkilan Dengan Bekas Pembantu Peribadi

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-11-2020 01:18 PM | Show all posts |Read mode
Dah lama Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid memendam rasa terhadap bekas pembantu peribadi mereka yang dikenali sebagai Kak Mel.


Kata isteri kepada Datuk Seri Aliff Syukri ini, dia terkilan dengan Kak Mel yang sanggup memburuk-burukkan mereka sekeluarga.


Foto: IG




Shahida juga mendakwa yang wanita tersebut memanggilnya dengan pelbagai gelaran seperti ???Si Bodoh???, ???Ustazah Jadian???, ???Betina??? dan lain-lain panggilan buruk.


  



  



???Alhamdulillah saya masih boleh memanggil dengan panggilan Kak Mel kerana saya mengenang jasa dia pernah berkhidmat untuk keluarga saya.


???Tidak dengan panggilan ???Si Bodoh,ustazah jadian, betina atau perkataan buruk yang lain-lain seperti dia memanggil saya sekeluarga,??? luahnya di Instagram.


Tambah Shahida, tujuannya memuat naik perkara tersebut di Instagram bukan untuk mengaibkan Kka Mel sebaliknya hanya mahu menjelaskan keadaan sebenar suapaya masayrakat tidak memandang sinis.


  



  



???Saya menulis ni bukan untuk mengaibkan Kak Mel. Kak Mel berjasa jaga anak-anak kami dan keluarga saya.


???Jangan la harapnya memburuk-buruk atau bergaduh di mana-mana ruangan komen. Saya hanya ingin menjelaskan keadaan supaya orang terus tidak berburuk sangka pada kami," tambahnya.


  



Untuk pengetahuan, Julai lepas kecoh apabila Kak Mel tampil bersuara mengenai perkhidmatannya yang telah diberhentikan syarikat,


Kisah tersebut tular dan pelbagai spekulasi timbul selepas Kak Mel memuat naik status menceritakan tentang bekas majikannya itu.


Harap kedua-dua belah pihak dapat berdamai semula. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-11-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Err kenapa letak dkt bod kenamaan.. tak sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:21 PM | Show all posts
remotechiever replied at 17-11-2020 01:20 PM
Err kenapa letak dkt bod kenamaan.. tak sesuai

entahhh.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Panjangnya merentan...whatsapp/emel je kak mel takboleh ke sebab luahan untuk kak mel kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya la caption panjang2.. lagi2 tak kena dgn gambar. Palat!
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker. Luahan tu utk kau je sudah laaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Akaun dah nyah beku ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hp rosak x boleh WA.
Laptop pun rosak x boleh nak email.
Kereta rosak x boleh nak jumpa.
Telefon rumah dan pejabat pun rosak so x boleh call dan minta jumpa depan2.
Lepas tu buat la PC clearkan bersama.
Susah2, saman aje Mel tu kalau rasa x tahan dihina.

Panjang nau nak baca..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Oohhhh sepol... Patut la cerita berbaur gampang
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
aku masuk sebab nak baca komen...popcornnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ghazi ti meninggl da ke? sebab apekah?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Panjangnya karangan
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 01:57 PM | Show all posts
Sepul dah start membijik dah.
Smlm sehari x bukak thread bodoh. NI qada la ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:01 PM | Show all posts
so siapa yang betul ni? Kak Mel ke mereka?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini sama je berdrama..
Xheran pun kalau kak mel tu dibayar utk belakon..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat kan kena pecat mcm tu je sampai kak mel ni boleh meroyan asyik mengata ex employer. Ada la proper farewell. Anyway, depa ni sejenis batak like dan view.. sebab tu ler berperang kat media sosial.. mana ler nk kasi private msg ni.. org tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:07 PM | Show all posts
airmineral replied at 17-11-2020 05:53 AM
ghazi ti meninggl da ke? sebab apekah?

sebab gastrik tak salah meols.. dah 2-3 bulan rasanya arwah meninggal..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:07 PM | Show all posts
Follow jgk cte ni..aku tgk kak mel xde plak  ckp die bodoh atau ustazah jadian..
die buat QNA pas tu org tnye dato ngn datin mn ok..die jwb datok lg ok..maybe itu yg pompuan ni naik hangin..yg lelain cam biasala mn pnh staff puas ati ngn bos kan..agk org tu pun dh simpan lama..die cume sbut pihak di sana..
tp pd aku la..akak tu pleasela ko dh maju dgn ank2 bole je komen sy xnk de kaitan pape dh dgn diaorg kan sng..tp aku rse dioarg laki bini mcm x brani nk saman ke ape maybe cam de rahsia bsar kut yg akak tu pgg gtula..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka tinshid dlm bideo tu ya ampun bengkak.. bru lepas cucuk lettewww
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih semalam iols baca caption tinshit yg panjang berjela tu. Drama je la korg semua ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list