Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17440
View
186
Reply

Maria Tunku Sabri kau dah kenapa??

[Copy link]

Author: cikpisang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-11-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by cikpisang at 25-11-2020 09:19 PM

Heyyy dia ni ingat lawak ke? Dah tua2 pun sensitiviti zero! Ingat kalau family mangsa tu baca terhibur ke dgn resepi siakap kau?? Sebelum caption ni dia tulis polis tu 'mati katak' ye lepastu dah edit. Ke taktau mati katak tu apa? Tu lah org suruh pi sekolah dulu belajar bukan bercinta

CC15065A-93E8-4CAD-91E5-E2AAE5CA4E0B.png
CE573382-B29A-41FF-811F-9925B29F2815.png
C7F8B33B-2FC1-45A1-9557-68B7105F667B.png

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-11-2020 09:08 PM | Show all posts
Lawak ke?
Lawak ke , perempuan?
LAWAK KE??????????
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedeyh! Kau skolah tak? Kau srp lepas tak?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mabuk siakap ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:13 PM | Show all posts
mati katak tu memang tak sensitif langsung... lepastu ko siap nak masak ikan tiga rasa lagi... kenapa tak masak katak tiga rasa terus makan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapla sinopsis pas viral:

Akaun ig kena hack
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoooo, bengap sungguh geng tv3 suku. Aku kalo dia ni, aku masih confuse citer dia ngan laki dia saman orang tak jadi kawen ngan dia dedulu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Old-old still stupid...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lagi sorg bahalol
TERtembak??
Pala otak nko tertembak..tu la kalau asik melantak 24jam..otak pun jadi bengap
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni sekolah ka x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:19 PM | Show all posts
biar viral baru boleh tambah follower ye dak
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuang asam namanya buat lawak atas kematian orang
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak perlu mention pasal kes tu dgn siakap kau tak boleh ke? Apa motif nak mention kes tu dgn siakap kau?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 25-11-2020 09:14 PM
Aiyoooo, bengap sungguh geng tv3 suku. Aku kalo dia ni, aku masih confuse citer dia ngan laki dia sa ...

Iols.masih tertanya juga..
Hahaah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi mariah..
Sedap rasa je kan..
Sebab bukan kau yang mati tertembak kan..
Kang tak sempat masak.siakap tu..haha
Jaga la jari tu kak oi...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
acik ni bukan ke pernah jadik personaliti tv, host program. tak sensitive langsung dgn word choice ya. apa lama tak hosting, vocab dia makin lemah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya diaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:30 PM | Show all posts
Sempat dikecam di ruangan komen tak?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Maria is cancelled...sorry naik lori taik laaa kamu bila dah persendakan kematian org y tgh jaga keamanan negara..n kamu,apa jasa kamu utk negara?sekadar jalan2 cari makan sahaja?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila mulut sejenis potpetpotpet membebel sambil masak sambil nak bersosial media.. otak tak sempat digest.
Gitulerrrr hadap sgt soc med.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list