Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11510
View
152
Reply

Baju Terselak Nampak 'Perut' Ketika Tango Dengan Aeril, Ini Penjelasan Wawa Zainal

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-11-2020 03:05 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Wawa Zainal menafikan dakwaan segelintir netizen yang menuduh aksi tariannya bersama Aeril Zafrel keterlaluan hingga menampakkan bahagian perutnya.




Kredit foto: IG Wawa/Aeril




Jelas Wawa, dia sentiasa memakai pakaian dalam (inner) dan bahagian yang terselak itu sebenarnya menampakkan pakaian tersebut, bukan kulitnya.

"Tak tak, tu bukan nampak perut. Wawa sejenis yang tak boleh kalau tak pakai inner dalam, tak selesa.

"Inner wajib pakai setiap hari, korang pun sama kan.. baik ngaku," tulisnya.


Terdahulu, aksi lincah Wawa dan Aeril menari menerusi sepotong video yang dimuat naik di akaun Instagram mereka mencuri perhatian ramai.




  



  



Ramai yang memuji pasangan merpati dua sejoli itu dan teruja untuk menantikan hasil tarian tango itu nanti.






Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-11-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan pakai inner warna kemerahan jambuan ka? Ka mata aku makin kero teruk?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk program apa ni uols? Gigih ya bergelek2 laki bini even bertudung
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:14 PM | Show all posts
sapa je pakai inner skrg? hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm..no komen
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 26-11-2020 03:14 PM
Utk program apa ni uols? Gigih ya bergelek2 laki bini even bertudung

Iols pun pikir benda sama gigih nari2 pakai tudung utk apa. Kalau hobi tak yah la upload utk seantero malaya tgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ziziknyer muslimah duk nari golek2 bontot
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo dh bertudung tu, bleh tak pencen terus dr jadi retis????
ni bukan saja utk wawa wiwi
tp utk sume retis berhijab
sbb aku rasa mcm kepam sgt la stok2 hijab kepam ni menari la,menyanyi la,berlakon la, mengacara la,
pi duk umah jaga aurat sana diam2 bleh tak? or keje je belakang tabir kalo kemaruk sgt nk join industry ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 26-11-2020 03:14 PM
sapa je pakai inner skrg? hahaha

Kita seboleh2 xmau pakai inner. Selain panas dengan cuaca malaysia, bdn rasa tebal je ngn kain. Rimas. Klu blh kita akan cri baju yg tak jarang kan. Buang karen je pki berlapis2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag: kalo dh bertudung tu, bleh tak pencen terus dr jadi retis????ni bukan saja utk wawa wiwitp utk sume retis berhijab sbb aku rasa mcm kepam sgt la stok2 ...

Sebab tu i respek norkumalasari,azmil..hijrah bermakna dah tutup buku dunia seni.bukan acah2 hijrah sebab takde job.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
nobody wears inner daily sisssss. adoi kapel ni la. ada je nk show off dia plg romantik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang sekarang dah tak pakai inner ziss..org sekarang beli baju kain tebal supaya tak perlu pakai inner..
Cuaca dah panas, baju lapis, double panas tau dak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-11-2020 03:19 PM
kalo dh bertudung tu, bleh tak pencen terus dr jadi retis????
ni bukan saja utk wawa wiwi
tp utk s ...

Nanti dikata menyekat hak kebebasan seorang perempuan pulak sis. Mereka ni memang kena belajar bab hijab baru dengan lebih dalam lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan inner ke tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:43 PM | Show all posts
aiyooo gelek bontot geli weiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila hijap is nothing more than just a fashiyun
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 26-11-2020 03:14 PM
Utk program apa ni uols? Gigih ya bergelek2 laki bini even bertudung

Pelancaran produk baru kot.. Haruslah la gigih u kalau tak dah lama sejuk beku laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila hijap is nothing more than just a fashiyun and you cant live your life without penghargaan manusia

Btw wawawiwi ni so keras kejung ya.. Nmpk sgt xde bakat.. Semoga tpelecok kaki tu smpi xblh mnari lg
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
program sehati berdansa dah nak muncul kembali ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bila tudung pn tak dpt tutup adab&kemaluan seseorang.

berapa ramai lagi nak jadi penjual agama?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list