Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1334
View
17
Reply

Belajar Masak Dan Main Alat Muzik, Cara Aina Abdul Habiskan Masa Kuarantin Di Rumah

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-11-2020 11:40 AM | Show all posts |Read mode
Aina Abdul gunakan masa 14 hari kuarantin di rumah untuk memasak dan bermain alat muzik di rumah.


Penyanyi ini kata dia tak perlu risau dengan aktiviti sei memandangkan kebanyakan kerjanya boleh dilakukan di rumah.


Tambahnya dia juga dapat fokus kepada program Vokal Mania walaupun hanya dilakukan secara virtual.


  



"Untuk dua minggu ni saya tak rasa terlalu terjejas kerana banyak kerja yang memang tak perlukan saya keluar ke mana-mana.


"Saya mengajar vokal part time pun atas talian, saya berhubung dengan team saya lain pun melalui Whatsapp je," katanya kepada mStar Online.


  



  



Aina adalah salah seorang rakan artis yang membuat saringan Covid-19.


Walaupun keputusannya negatif dan bukan kontak rapat Alif Satar namun dia tetap mahu menjalani kuarantin.


Foto: IG




"Nasihat saya jangan saahkan sesiapa kerana kita tak ada di tempat Alif. Kita tak tahu apa yang dia dan keluarga rasa.


"Saya harap semua orang akan terus doakan Alif dan keluarga." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-11-2020 11:53 AM | Show all posts
Ate pe kejadah nk digosipkan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh kembangkan ekonomi negara ke pasal ni? Palat!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx: Ate pe kejadah nk digosipkan ni?

Kau macam tengah runsing memikirkan nasib je dek? Baru lepas putus cinta ke dek?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpelah at least fans dia berbangga penyanyi dorang masuk bod gosip
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols faham yg video sheols swab test tu sheols dari sri pentas.  Dh siap2 mekap tp cancel last minutes.. tp sementara nak ke pusat saringan tu x reti buabg mekap ke? Mesti doktor tu cakap kejadah nk swab test lun pakai mekap tebal. Sama mcm Ernie Zakri.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 11:43 PM | Show all posts
sekejap cantik
sekejap selekeh
sekejap hodoh

Rupa dia bertukar-tukar
Nasib baik suara dia menjadi kalau menyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak betul benang dia eh
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni bgs
Bkn kontak rapat
Tp sm2 bekerja di tmpt org yg positif covid-19
Ambik je swab test tu dan kuarantin diri 14 hari

Tp dia credit jurumekap kt situ
Hmm...patuh sop should be no problem lh kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm penat ke jd dia ni  serba serbi tak kena
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermm.. Tak tau nk ckp apa pasal dia ni.. Suara sedap tapi aura kurang
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 12:27 PM | Show all posts
Tengok industri nak angkat dia ke next level. Tapi yang kurang kat dia ni cara dia pergayakan pakaiaan. Macam mangsa fesyen je tengok. Make up pun kadang2 selalu tak berapa elok.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 02:37 PM | Show all posts
Saya salah seorang peminat beliau.
Walaupun ini bukan lah gossip cipisan, tapi at least memberi ransangan kepada artis2 yang berbekalkan kecantikan semata utk terus belajar dan menimba ilmu
You go gal!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ada bakat aura takde, no x factor..

next!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Knpa dia buat tudung mcmtu mcm ninja turtle pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 03:18 PM | Show all posts
aku lebih prefer layan dia punya karya ....
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 04:57 PM | Show all posts
Aina boleh main alat music, mencipta lagu, mengajar vocal disamping menyanyi
Boleh kekal dan pergi jauh dalam industri
Berbanding yang punya rupa gaya dan suara, namun hanya itu sahaja yang ada
Bila umur meningkat, sering terpinggir dan akhirnya tiada apa2
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari segi Rupa Paras dan suara mungkin iols lebih Memilih nabila cumi2..sbb lebih santai dan manis di pandangan iols. Tapi kalau nabila cumi2  live, iols tutup telinga la sambil menikmati wajah manis bella

Paling penting nabila cumi2  punya pemakaian lagi iols berkenan dari dek aina vokal kebabom
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list