Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5719
View
77
Reply

Tahniah Ain Edruce Hamil!!

[Copy link]

Author: markonahlah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-11-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 29-11-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 4 months pregnant
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
wah...tahniah...baby PKP ni...

aku suka tengok si Ain ni, sebab pada pendapat aku dia ni cantik dan gila2 dia bukan dibuat2
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah... Rezeki dia..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ok.  

lepas bersedialah dgn berita mngidam itu ini, alahan itu ini, sammmmmmmmpailah pintu rahim terbuka 16cm


@Cari-Saiful mintak standby tali ukur lilit siap2, nnti dekat2 due date kau pegi lah ukur pintu rahim ain fh terbuka berapa cm ya, pahtu update cepat2 kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
LOL baca je kt situ kn ada manual penggunaan pregnancy test.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Ain
Kelakar tengok muka lakinya, tak caya Ain hahaaa agaknya Ain ni selalu prank lakinya kot hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntahla kenapa
Aku suka dia ni
Bingit tapi aku suka
Maybe sebab dia ni jenis yg tak kontrol cun kot
Tahniah ain edruce..
moga dipermudahkan ye
Jaga kandungan elok2
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:10 PM | Show all posts
tahniah..dah la mummy comel
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..tahniah Ain


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah, nnt baby ko keluar, jgn lupa benam muka dia atas kek ye,
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:30 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 29-11-2020 03:02 PM
ok.  

lepas bersedialah dgn berita mngidam itu ini, alahan itu ini, sammmmmmmmpailah pintu rahim  ...

Oh yah dia yg buka thread Bella stillah 2cm kan kalau i tak tersilap CARI-wartawan
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah.. Mesti kecoh time beranak nnt.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 29-11-2020 03:30 PM
Oh yah dia yg buka thread Bella stillah 2cm kan kalau i tak tersilap CARI-wartawan

cari-saiful lah. kakiahhh takkan lupa.. good job sepull
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
C ON G R AT U L A T I O N S
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 04:14 PM | Show all posts
alhamdulillah tahniah..seronoknya lah..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. Masa kejadian anak buah dia tu dah pregnant la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 04:41 PM | Show all posts
TT ni ain edruce ke?
X baca rules eh.
Xleh bukak thread letak video je.
Mesti ade konteks.
Igt semua org WFH ke leh tgk video setiap masa.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats Ain....Laki dia mcm x percaya, betul ker serious ker hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 05:36 PM | Show all posts
tahniah ain n husben

baby katup lampu la ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list