Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14449
View
176
Reply

Air Mata Jantan Azwan Ali Gugur Disoal Tentang Diknon (Ziana Zain)

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-11-2020 01:39 AM | Show all posts |Read mode



Air mata jantan pengacara Azwan Ali berguguran apabila berbicara tentang hubungan istimewanya bersama penyanyi Ziana Zain.
Menerusi program Lagu Cinta Kita musim kedua, Azwan diminta rakan pengacara Elly Mazlein memberi komen sama ada Ziana yang sudah lama Azwan kenali mungkin boleh menjadi teman wanitanya.





Berbunyi remeh, namun emosi Azwan bertukar sebak saat menjawab pertanyaan tersebut.

Saya kenal Ziana dah lama. Jangan judge (hakimi) kami dan saya menghormati Ziana sebagai seorang kawan yang begitu lama saya kenal, kata Azwan atau nama sebenarnya, Mohamed Azwan Ali itu seraya air matanya berlinangan.






Azwan, 54, yang cukup dikenali dengan gelaran Diva AA turut memohon maaf kepada ibu bapa Ziana kerana sudah lama mereka tidak bertemu antara satu sama lain.

Saya minta maaf kepada Pak Zain dan Cik Robiah. Lama saya tak jumpa, kata Azwan dalam keadaan teresak-esak.

Ziana yang turut dijemput sebagai tetamu undangan dalam program realiti berkenaan memaklumkan orang lain tidak kenal Azwan sebagaimana dirinya mengenali figura itu.

Orang kalau tak kenal diknon (panggilan manja buat Azwan), mereka tak kenal. Walaupun orang gosipkan saya dengan diknon macam-macam tetapi hubungan saya dengan dia, kita sahabat.

Walaupun bertahun saya tak jumpa dia, saya selalu telefon dan bertanya khabar. Sahabat dan kawan itu adalah dua pengertian yang berbeza, tutur pelantun lagu Dingin itu.

Azwan pernah menaruh perasaan terhadap Ziana suatu ketika dahulu namun cintanya bertepuk sebelah tangan.

Terdahulu, dalam wawancara bersama Mingguan Malaysia, Azwan ada menjawab persoalan sama ada dia mahu mengahwini Ziana.

Jawab Azwan, urusan tersebut adalah antara dirinya dan Ziana. Orang lain tidak perlu sibuk.


Sumber C K! ONLINE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-11-2020 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Full part ni di YouTube

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
So sweet diknon
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Awwww...touching...semoga ada jodoh mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 30-11-2020 01:53 AM
Awwww...touching...semoga ada jodoh mereka.

Jodoh persahabatan infinity

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sampai menangis pasti perasaannya sgt mendalam. Jodoh kawin aje tak ada tapi bersahabatlah sampai ke syurga.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ninja boy at 30-11-2020 02:13 AM

Kawen ajelah sampai bila korang mau nangis2 cinta x kesampaian, kurang2 Ada teman waktu tua2
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
weh la...aku tgk pun sebak
yg terbaik je utk diorg berdua
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak jena boleh bg lagu ni kat diva aa, kena kot.

Best kan kalau diorang berjodoh dan diva aa kembali menjadi lelaki sejati mcm dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 04:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku lak sebak tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 04:30 AM From the mobile phone | Show all posts
I think kalau Ziana sudi menerima Azwan..dia akan berubah menjadi lelaki sejati. Ternyata Azwan amat menyintai Ziana, hanya Ziana buat Azwan menangis sedih. i pon turut menangis tengok vc tu tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
bersahabat tu pun dah cukup, alhamdulilah ada sahabat baik. tak payah la touching sgt2 pasal semua tu dah ditentukan YME.

Akak nak sentuh psl geis lagi, pernah baca ponen meroyan tunang putus kawin jantan lain pasal dia cakap pompuan tu sorang je yg dia bernafsu. ala2 jantan straight putus nak mati depressed gitu. akak rasa kalau boleh bernafsu dgn sorg pompuan, maksudnya boleh la jugakkan cokmar mencanak. Lainla kategori bottom tegar? Ke akak salah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
nak naikkan rating je nih..(sowiiiiii, iols sorang je kot pikir lain dari yg lain)
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 30-11-2020 07:09 AM
nak naikkan rating je nih..(sowiiiiii, iols sorang je kot pikir lain dari yg lain)

Hitam nya hati uolsss
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry lah, kalo teringin nak berlaki lagi, go get someone else ZZ
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Muncung je thn nangis semlm cover la sikit azwana huduh sgt nengoknya
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
AA & ZZ jadi BFF selamanya cukup..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:48 AM | Show all posts
lol si zz. not my taste konon. last2, taste kat panas baran.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:58 AM | Show all posts
yang taste kak ziana laa wat hidup kak ziana porak peranda...adalah hikmah
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 30-11-2020 07:09 AM
nak naikkan rating je nih..(sowiiiiii, iols sorang je kot pikir lain dari yg lain)

Aku pun rasa cenggitu.. depa kan pelakon.. dibayo.. suh nangis.. nangis.. suh bogel..bogel  .. suh cium.. cium.. abis scene tuu.. abisslaa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list