Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
35368
View
387
Reply

Fazura Kongsi Video Fatima Terbersin Raih Perhatian Peminat

[Copy link]

Author: FORUMCARIII       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-1-2021 04:23 PM | Show all posts |Read mode
Selebriti cantik, Fazura ada berkongsi sepotong video pendek sambil memangku permata hatinya, Nur Fatima Aisya menerusi Instagram.
Video kandid dalam durasi kurang 10 saat itu merakamkan Fatima tiba-tiba bersin lalu disambut sapaan lembut daripada ibunya.
Allah! Oh Fatima, tulis Fazira bersama beberapa emoji pada ruangan kapsyen.


  



Lalu, video yang setakat ini sudah menerima hampir 900,000 tontonan itu mencuri perharian warganet yang seterusnya memberikan respon masing-masing.

Terdahulu pada Oktober tahun lalu, isteri kepada aktor Fattah Amin itu telah berkongsi berita gembira dengan memaklumkan cahaya mata sulung mereka sudah dilahirikan sempurna dan sihat.
Sementara itu seminggu selepas kelahiran, pasangan selebriti ini turut mengumumkan nama anak mereka pada akaun Instagram, @fattzuralovelife.
Fattah dan Fazura melangsungkan pernikahan dalam satu majlis tertutup di sebuah hotel ibu negara pada 27 November 2017.



Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-1-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya rasa cubit cubit je
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Acikgomen at 18-1-2021 04:47 PM

Jangan la dik timoh oiiii nak bersin2 sgt
Satni acik rumah sebelah tuh bukak niqab terussss baca berita chuols bersin
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha comel la kau fatimahhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Geram nk tiyom tiak acem budak tecik ni pastu nk geget2 muke dia sampai dia nanges!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:48 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 18-1-2021 04:38 PM
Jangan la dik timoh oiiii nak bersin2 sgt
Satni acik rumah sebelah tuh bukak niqab terussss

dia bersin tak kaber juga cuma age inapproriate content

iols rasa jahlop berniqab pasal anxiety..taktahan kena bahan dgn perangai2 tak semenggah dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 18-1-2021 04:48 PM
dia bersin tak kaber juga  cuma age inapproriate content

iols rasa jahlop berniqab pasal a ...

Kang betambah anxiety jah ronsen tuh sbb anak mekjura bersin pun jadi bahan berita
Heshe jenuh buat drama industan satu pemili baru dpt limelight
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 18-1-2021 04:38 PM
Jangan la dik timoh oiiii nak bersin2 sgt
Satni acik rumah sebelah tuh bukak niqab terussss baca be ...

Woww.. Termakbul sudah chuols nye prediction ade acik buka dahi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersin pon nak dkt 1 mill dah views, tu pon lom kira ig share bersama parents lagi.. N fans repost lg..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sape fazira??
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak lawan bersin acik neelofake ke tu?

Hipokrit yach peminat fakezura.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Comellll. Muka ikut Fattah ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 18-1-2021 04:38 PM
Jangan la dik timoh oiiii nak bersin2 sgt
Satni acik rumah sebelah tuh bukak niqab terussss baca be ...

Hahah. Kita tunggu ya issunya bakalan apa plak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni baru blh kata pp merah

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey cucu pak Amin..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:16 PM | Show all posts
Normabaru replied at 18-1-2021 05:07 PM
Ni baru blh kata pp merah

Tapikan sebenarnya ada filter juga pada video tuh.
Pedih tapi benar.




Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu hada baby comel busyuk bau bedak Johnson, minyak air putih ngan pampers.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:20 PM | Show all posts
soo comelll..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 18-1-2021 05:16 PM
Tapikan sebenarnya ada filter juga pada video tuh.
Pedih tapi benar.

Piya ank ibu filter 3kg pon tetap la nmpk kicap. Ops
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-1-2021 05:20 PM
Rindu hada baby comel busyuk bau bedak Johnson, minyak air putih ngan pampers.

Part dia kecik tegolek2 tu je rindu. Mai part dia dah setahun kaki sebelah atas pagar crib, masa tu hari2 bebel bile laaaaaa ko nak besar anak oiiiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list