Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
690
View
3
Reply

[Tempatan] Maybank APP TERBARU! MAE WALLET! Download sebelum akhir bulan dan dapat RM8 sele

 Close [Copy link]

Author: ShinTV       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-1-2021 01:30 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Xim at 21-1-2021 12:02 PM

Hello semua,

Saje nak share barang bagus.

MAE wallet adalah app terbaru dari Maybank. App ni akan replace M2U app masa depan sebab app ni ada lebih banyak fungsi.

Download app sebelum akhir bulan ni dan dapat RM8 credit dalam wallet.



Laman web Maybank:

download:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-1-2021 02:22 PM | Show all posts
Tak dapat pun 8 hengget
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 02:49 PM | Show all posts
MAE ni dah lama ada kan.. ai main game pusing2 roda dalam m2u tu dapat 14 hinggit dia masukkan dalam acc MAE tapi duit tu dah selamat transfer ke shoppee wallet
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 12:01 PM | Show all posts
[01] Spam posting such as any example below, edit and credits penalty can be given without any warning first:
[01] Tulisan spam seperti mana mana contoh di bawah, edit dan penalti kredit boleh dikenakan tanpa amaran terlebih dahulu:

a. Advertising or promoting to buy/ sell/ rent. (We have SHOP ONLINE/CLASSIFIEDS section for this)
a. Iklan atau promosi untuk belian/ jualan/ sewa. (Kita ada seksyen JUALAN ATAS TALIAN/IKLAN untuk ini)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list