Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1380
View
20
Reply

Sajat Dah Didakwa Di Mahkamah Kerana Berpakaian Wanita?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-1-2021 03:55 PM | Show all posts |Read mode
Usahawan kosmetik, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman atau lebih dikenali Nur Sajat didakwa sudah dihadapkan ke Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam pada awal bulan ini atas pertuduhan berpakaian seperti wanita.


Menurut sumber, Nur Sajat bagaimanapun mengaku tidak bersalah selepas pertuduhan dibacakan di hadapan Hakim Syarie Mohamad Khalid SHaee @ Shaii.


Foto: IG




Pendakwaan dilakukan oleh Timbalan Pendakwa Syarie Selangor, Atras Mohd Zain.


Nur Sajat didakwa atas pertuduhan menyebabkan agama Islam dipandang hina dengan cara dirinya seorang lelaki yang berpakaian menyerupai wanita.




  



Dia didakwa melakukan perbuatan itu dalam majlis bacaan Yasin dan solat hajat, pada 7.30 malam, 23 Februari 2018 di premis kecantikannya, Nursajat Beauticion, Jalan Serai Wangi G16/G, Seksyen 16, Shah Alam.


Bagi perbuatan itu tertuduh didakwa mengikut Seksyen 10(a) Enakmen Jenayah Syariah (Negeri Selangor) 1995 yang memperuntukkan hukuman tidak melebihi RM5,000 atau penjara tidak melebihi tiga tahun atau kedua-duanya sekali, jika sabit kesalahan.




  



  



Menurut sumber itu lagi, Nur Sajat dibebaskan dengan jaminan RM3,000 dan kes akan disebut semula pada 23 Februari ini.


Sebelum ini tular di lama sosial, rakaman video yang memaparkan Nur Sajat menangis dalam keadaan bergari. -CARI


Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-1-2021 04:00 PM | Show all posts
dia ni kalau senyap2 je memondan kat lorong takde sape pun kisah...
harimau kentut pun tak kentut
ni live sampai siap tayang puki memang meminta sangat2...
padan mukaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sajat ni cantik pakai mekap tapi kalau buang mekap muka asli kalah jantan sejati hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dok pikir klu penjara 3 thn.. masak oo dia kna gulai dlm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku perati je,puak2 pondan ni skit2 up cite ustaz cabul liwat pelajar konon2 nak cakap org berserban berjubah tak semuanya baik. Pakaian tak melambangkan seseorang. Baik lagi Sajat & pondan2 yg buat amal jariah sedekah yg tak liwat or cabul lelaki. Puihhhkk! Jat, dulu ko jugak up gamba sekatil dgn ex bf ko yg tu dlm keadaan berbalut selimut. Ko nak ckp ape psl tu? Ko jumpa Jadoss tu takan sep sep tangan je. Consensual sex tu tak haram dosa besar bagi ko eh Jat & pendubur2 semua?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak mengaku konon
Anis to video yg bertebaran Tu bukn bukti jelas je
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 05:56 PM | Show all posts
air liur siapa meleleh tengok sajat
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 05:56 PM | Show all posts
kalau terlepas tak tahu aku nak cakap apa! takde rasa iri kepada pondan2. cuma kesian. harap dia dapat jumpa jalan kebenaran. allah swt syg kita semua dikk.. sedih tengok dorg ni. semoga kuatkan lah iman kita semua. aminnn
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mengaku pakai baju pompuan tapi tak mengaku pakai baju pompuan tu salah. Gitu ke?

Nasib ko la jat. Akta ada memang kena la. Nama & jantina dalam ic pun still lelaki. Ko nak ngelak celah mana? Pastu melebih2 pulak tunjuk kat socmed
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 06:04 PM | Show all posts
https://rtwsajat.weebly.com/

ni iols kopipes.. ada sesape voley sahkan berita ni tak?

​RM 20K PER NIGHT


[url=][/url]







Nur Sajat, a ladyboy who feels no shame to force her mother to lie. She needs to make a genetic test.
[url=][/url]







2005 / 2010The prostitution years in Singapore
[url=][/url]



[url=][/url]



[url=][/url]







In 2011Nur Sajat stops her prostitution activity in the streets of Singapore. She went to work in a casino in Macau. In prostitution forums, her "clients" tell it to each others. Many ladyboy prostitutes from Malaysia confirmed to our investigator that she continued her prostitution activity for several years, including in Singapore, after coming back from Macau. The picture is a screen capture from a forum about ladyboy prostitutes.
[url=][/url]







In 2013Nur Sajat participated in a transsexual pageant in Thailand and she declared: "I may have changed my gender, but that does not mean that I cannot contribute to my country."​






In 2015Nur Sajat didn't stop her prostitution activity. Our investigator found back one of her clients from Singapore. He agreed on condition of anonymity, to give us one screenshot that he made at that time for his own security. He said Nur Sajat is always changing the prices, asking more if she needs to get paid, and her ladyboy friends said she gives less if she needs to pay. Some Malaysian ladyboys told our investigator that now, in 2018, she is still doing prostitution if the client is ready to pay the amount she asks.
[url=][/url]







In 2016She declared that she is now a khunsa, intersex, because someone told her that khunsa people can change their male ID to a female ID, because transgender people can not change their ID after they change their sex. To make her story become real, she explained that the family house burned and that the papers saying she is a khunsa burned with the house. She does not know that being a khunsa is determined by the chromosomes. She also doesn't know that if it can be seen at birth, the baby has direct surgery to make his genitals look like female genitals. If it is not seen at birth, it means the baby boy is born with apparent external female genitals (and declared female at birth) and it is by the absence of menstruation during puberty that the question of intersex is raised, and a chromosomal test is performed. She was declared male at birth.




In 2017She shows paper from a doctor declaring her gender is female. The authenticity of the paper is put in question because Dr Katheeja Alavi Syed Alavi Thangal had retired for several years from the KPJ Ampang Puteri Hospital. On the forged document, photocopies of the letterhead and practitioner references are not placed straight.
[url=][/url]






In 2018Male have XY chromosomes. Female have XX chromosomes. Intersex (khunsa) have more chromosomes, XXY or XXXY. INTERSEX CAN ONLY BE DETERMINED BY CHROMOSOME TESTS.
In January, JAKIM announced its plan to conduct a test to determine Sajats gender identity. Instead, JAKIM relied on HER PARENTS TESTIMONY AND A DONATION TO CONFIRM SHE IS A KHUNSA. This totally undermine the credibility of JAKIM.





Nur Sajat is a man, not a intersex khunsa. She is a transsexual ladyboy, still doing prostitution activity and making her parents lie to Malaysian authority JAKIM with intent to deceive them, to obtain a female ID​​. Her businesses must also be investigated for money laundering profits from ten years of illegal ladyboy activities, dance and prostitution.




Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 20-1-2021 04:20 PM
Aku dok pikir klu penjara 3 thn.. masak oo dia kna gulai dlm tu..

Ye ke.. suke ape.. syurga oiii.. hari ni try yg ni.. esok try ini plk.. lusa try itu pulsk.. semua ade.. abg itam pendek genuk botak kerinting panjang pendek senua ade
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 20-1-2021 06:08 PM
Ye ke.. suke ape.. syurga oiii.. hari ni try yg ni.. esok try ini plk.. lusa try itu pulsk.. semua ...

Kalau tk thu jgn buat2 tahu.  Kalau pondan mcm sajat ni tkdenye sel dgn laki
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan2 kalau bab jaga kebersihan dan kecantikan mmg kalah perempuan tulen.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 06:18 PM | Show all posts
so,
denda baper ratus??

kalu penari tiang dulu dendanya seberat rm25.  
  

kalu ikut kata lebai,
hudud dgn ruu355 takbleh usul selagi rakyat blom paham.
tapi bleh dicadang ketika darurat berlangsung.


Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda salah

nak bekap apa lagi

kecuali geng yang sama songsang
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul one night rate RM20K, level bukan biashe2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-1-2021 06:04 PM
https://rtwsajat.weebly.com/

ni iols kopipes.. ada sesape voley sahkan berita ni tak?

Ya Allah yg baju putih tue .... seriau tgk
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ratu jendul flowerhorn tu cenana pula
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 20-1-2021 07:39 PM
Ya Allah yg baju putih tue .... seriau tgk

Iols nak tau apa dia buat sampai bleh jadi putih melepak
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mina2215 replied at 20-1-2021 07:13 PM
Kalau betul one night rate RM20K, level bukan biashe2 nih

Memang dasyat ni!
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list