Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2516
View
26
Reply

Seksanya Tengok AC Mizal Belajar Nyanyi Lagu Hari Jadi Dalam Bahasa Korea Dengan Maryam

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-1-2021 10:51 PM | Show all posts |Read mode



Mempelajari bahasa baru bukannya mudah lebih-lebih lagi jika sudah berusia ini. Macam-macam lengguk dan cara sebutan yang betul perlu dihadamkan untuk memahami bahasa baru.


Itulah yang terjadi kepada AC Mizal, Lisa Surihani dan yang lain-lain dalam satu sketsa rancangannya, Punch Line DAC. AC Mizal pun boleh tahan degil juga nak belajar bahasa baru pun.


Kita dapat melihat keperitan dan kesungguhan setiap selebriti yang ada untuk mempelajari bahasa Korea. Apa yang pasti, Maryam sememangnya menghayati watak sebagai guru.


Maryam yang berbangsa Korea dan berkahwin dengan suaminya (orang sini) mula mendapat perhatian apabila gelagat mereka seringkali dikongsikan di laman Instagram.


Dapat tak mereka nyanyi lagu Happy Birthday sampai habis? Korang kena tengok sendiri di bawah ini.


  




Sumber : gulapop






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-1-2021 11:00 PM | Show all posts
terima kasih sbb buat meols tergelak barai mlm2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Maryam tu ke? ntah laa nape..tp ai xsuka laa dia.. ai kenot terima..fake much..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sfrnna at 20-1-2021 11:34 PM

Senang nak Jadi retis skrg. Tak perlu masuk aswara belajar berlakon ke apa. Asal femes, influaseeerrrr je boleh. Sorry la, everytime tgk video yg ada tok laki dia Jadi cringe sangat2. Dia cam nobody tanpa Maryam. Dalam rancangan ni Maryam okay, tp dlm video lain2 sangat2 fakeee. Tok laki plak krikkrikrik. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut balik Malaysia ye
Dah ada rancangan TV ghupanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ai tasuka tengok she looks so fake all the time, badan beso acah2 gedik sengau tu tak ngam. so overrated
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ai tasuka tengok she looks so fake all the time, badan beso acah2 gedik sengau tu tak ngam. so overrated
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 12:46 AM | Show all posts
nampak fake la rancangan... iols nak cuba gelak tapi tak boleh...

padahal lawak je ac dan maryam tu kadang2... bukan selalu la...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Dalam video ni:

Bini- mmg korea cakap mcm tu ke? Umur tua bangka tp kanak2 ribena

Toklaki- awkward, mcm tunggul, kesian plak aku tgk.

Lisa- tolonglaaaahh, kau tulis nota ke tu? rengsa tgk xtahu nk cakap mcm mana lebih2 lagi lps jadi host tanya doktor tu.

Doktor say- alahaiiiiii hurmmmm, dah abis cuci tandas ke?

AC- aku xde la suka dia ni tapi kalau xde dia ni, mmg krik2 semua orang kat situ. Dah mmg rancangan dia pun haha


Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka toklaki berubah bila maryam ingatkan n suruh si toklaki drumroll {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Skali skala tgk mgkin ok.. Lama2 cringy .. Sbb dah tua bangka kan.. I guess karleed n lee sul (another mix couple) lg byk bg sumbangan utk kembangkan "konsep halal" in korea
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Seorang pun akak tak minat. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Gedik gilaaaa maryam terencat..next badut made in korea
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bingit duh minah kimchi ni
Cam terencat..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang Malaysia memang batak foreigner pandai cakap melayu kan... Pantang pandai cakap melayu sikit2, pelat2 sikit terus disanjung dan dipuja
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 21-1-2021 09:01 AM
Orang Malaysia memang batak foreigner pandai cakap melayu kan... Pantang pandai cakap melayu sikit2, ...

Iyer. Byk dh cth yg boleh tgk.. one of them matdang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 20-1-2021 11:32 PM
Senang nak Jadi retis skrg. Tak perlu masuk aswara belajar berlakon ke apa. Asal femes, influaseeerr ...

Setujuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiap kali lalu lalang kat ig si durian kimchi rasa seram nak habiskan video.. bini dia ni memang ganas ke... reaksi overrrrrr... yg laki cam bendul
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
org korea ni lagi kasar dri org jepun...walaupun org jepun tu bapak rasist

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ada aje yg ok couple korea..tp yg ni memang annoy bg i.suara bingit..video ntah apa2.x dr kelakar pn.kasar adalah...dan nampak mcm memperbodohkan diri.
Tp jgn komen lebih2 sbb laki dia kata bini dia mudah depress.so jgn kata yg negatif2 .
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list