Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10868
View
120
Reply

"Lu Ingat Gua Kisah Ke Lu Kecam Gua?" - Janna Nick

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-1-2021 02:57 PM | Show all posts |Read mode
"Setakat kecam dekat media sosia, apalah sangat."



Kredit foto: IG




Janna Nick akhirnya bersuara berikutan ruangan komen di Instagramnya dibanjiri kecaman dan kritikan susulan memuat naik video didukung kekasihnya, Dini Schatzmann, baru-baru ini.




  



Katanya, dia tidak terkesan dengan kecaman warganet kerana banyak lagi dugaan berbanding kena kecam dengan 'Jin Masauth'.




Kredit foto: IG




Hantarannya itu mengundang pelbagai reaksi warga maya, namun Janna dilihat tenang membalas komen mereka. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-1-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis bodo..gigih gduh dgn netizen..semoga masuk jd frozen food lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh punya budak. Ujung2 kena boikot akak padankan adja muka ngkau. Contohi la adab Siti Nurhaliza adik2 artis generasi 20an yang seringkali menyakitkan hati ummah sejagat ni weeiiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Perangai acah2 gangster tahi kerbau ni yg buat aku meluat ngn die ni...x semua manusia kat muka bumi tau ko dah kawin wei...yg tahu mybe kat porem ni je..jadi ko kene la amik nafas sikit chill bila org kat ig or fb tu duk hina ngn 'maksiat' yg ko buat sebab dieorg x tau ko dah halal...lain kali kawin kene hebah..kalau x hebah akn dtgkan pitnah...bila org duk hina kata kau..kau nak angin...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:05 PM | Show all posts
lawa dia ni..berlakon pun ok...tapi acah2 samseng dan bodoh pulak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 21-1-2021 03:04 PM
Perangai acah2 gangster tahi kerbau ni yg buat aku meluat ngn die ni...x semua manusia kat muka bumi ...

Alhamdullillah kalau dah nikah, sepatutnya kena hebahkan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 21-1-2021 03:04 PM
Perangai acah2 gangster tahi kerbau ni yg buat aku meluat ngn die ni...x semua manusia kat muka bumi ...

Alhamdullillah kalau dah nikah, sepatutnya kena hebahkan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:09 PM | Show all posts
JN ni lawa...tapi iols x minat dia...berlakon..mengacara....menyanyi...apa jek dia buat semua nmpk x best...

dia jadi budak tik tok jek la...mcm gmabr dia post...nmpk ok...hahhaha ...walaupun menyalahi agama dn adab sebagai melayu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:13 PM | Show all posts
Poyo betul ... esok dh x laku baru jgn merempan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:27 PM | Show all posts
Geeayden replied at 21-1-2021 03:08 PM
Alhamdullillah kalau dah nikah, sepatutnya kena hebahkan

Bila nikahnya?
suami dia tu org melayu ke?
Malaysia?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mata hidung mulut semua basic + nampak busuk
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 21-1-2021 03:27 PM
Bila nikahnya?
suami dia tu org melayu ke?
Malaysia?

X tahu, sis reply budakpink punya kenyataan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:45 PM | Show all posts
belagaknya ko janna..boikot je la retis cenggini, meluat
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:57 PM | Show all posts
Dia ni sejenis perasan kengkonon samseng taik kucing.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow..celen netz..kalau kt korea hg jwb mcm ni masak laaa..nasib hg duk mesia janah
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sujud sokor cyst tak jd menantu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 21-1-2021 03:27 PM
Bila nikahnya?
suami dia tu org melayu ke?
Malaysia?

Kan ada gosip haritu yg janna ngan dini dh nikah kat siam...gosip ni senyap terus lepas janna sound akan saman wartawan yg cite pasal hal ni...aq ingat lagi sebab ada netizen komen wartawan tanya janna mmg la dia x ngaku,g tanya dini tu tngok berani x dia nafikan yg dyorg dh nikah,sampai kesudah xde jawapan dari dini
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni nak jadi macam jering ni. Baru cyst gelak berjemaah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sombongnya diknon sampai tembus langit ke7. Xsesuai dgn muka yg basic. Mmg wjud org mcm ni. Benda salah dibangga2kan, bangga tayang pada orang, bangga sbb xdpt balasan Allah lagi. Rasa diri sentiasa betul.

Retis camni selalunya xlama dik. Tu pun kalo ko layak level retis..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Xlame jd retis ko ni dek klau keje duk ajak gadoh dgn netizen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list