Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4986
View
54
Reply

Siapa Berani Hina Aisar Khaledd, Safiey Illias Nak Tampar Guna Payudara Palsu

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-1-2021 12:05 PM | Show all posts |Read mode
Nama Instafamous Aisar Khaledd sejak kebelakangan ini mulai menjadi sebutan selepas content ‘babi air’ tular di media sosial sehingga menjadi kecaman netizen berikutan memberi contoh tidak bermanfaat kepada kanak-kanak dan remaja.


Pelbagai kata-kata negatif diterima pemuda tersebut lebih-lebih lagi melibatkan pembaziran ‘koolfever’ susulan isu seorang wanita tertangkap kerana mencuri gel penyejuk badan di pasar raya untuk anaknya yang demam kerana tidak mempunyai wang.




Foto: IG




Susulan daripada itu, Aisar telah tampil membuat permohonan maaf dan berjanji tidak akan mengulangi perbuatan itu lagi memandangkan menyedari sensitiviti tersebut.


Dia turut akui kesilapannya serta akan lebih berhati-hati dalam membuat video untuk tontonan semua.


Turut mahu mencari peluang mengulas itu tersebut, pengasas produk kecantikkan yang penuh kontroversi, Safiey Illias memberi amaran kepada sesiapa yang mengata temannya itu mengenai isu babi air akan ditampar dengan payudara silikonnya.




  



Dia memuat naik gurauan tersebut  di Instagram dengan menyertakan sekali gambar bersama Aisar yang pernah tular sebelum ini.


Lantaran itu, netizen mulai meninggalkan komen di ruangan Instagram pengasas produk kecantikan tersebut dengan pelbagai maklum balas.




  



  



Rata-rata mengambil kesempatan mempersoalkan kedudukan payudara Safiey yang terlihat aneh memandangkan ‘aset’ yang ditayang kepada umum bukanlah asli. -CARI


Sumber: Oh My Media

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-1-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Babi air ni mcm mana? Aku masih x faham rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun tak faham babi air ni apa sampai nak kena mengata ke beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 12:38 PM | Show all posts
Babi air ni Kool Fever yang direndam dengan air. Iols pun baru tahu minggu lepas bila kawan2 dok bercerita dalam fb. Tak tahulah apa manfaatnya babi air tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetet dia boleh keluar air susu ke? Hiks
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 12:58 PM | Show all posts
Seriously kalau tgk video tu mmg sgt2 membazir.
Dok beli kool aid byk2 and buat main dalam air.
And being very obnoxious while doing that too.
Maybe sbb aku dah tua kot, aku rase mende2 sgt la bodoh and x paham nape org support set2 ubi kentang ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82: Babi air ni mcm mana? Aku masih x faham rupanya

Kata nye, kena rendam 2-3 hari baru benda tu mengembang jelly time macam slime. Macam ternak babi la dalam air la. Tak bawak manfaat pun benda tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:04 PM | Show all posts
bakal shuben baru ke kmahin lagi bekap...

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk tetek dia yg kat lurah mcm abam sado nya tetek lpstu tgk komen ada gak org komen mcmtu.. dia ni asal buat tetek je x jadi, haritu tetek dia atas sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetek pon berdarah.. Ade hati nk libas org pakai tetek palsu ko tu.... Sekali terpusing ke belakang.... Baru ko tau
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:12 PM | Show all posts
kenapa nenen dia nampak pelik?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo nk tampar pakai tetek pelesu...  hbs pecah la nyahh tp org kaya kn apa susah pg je buat baru
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
azie5zoe replied at 27-1-2021 12:38 PM
Babi air ni Kool Fever yang direndam dengan air. Iols pun baru tahu minggu lepas bila kawan2 dok ber ...

kenapa disebut babi air? xde rope babi pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:23 PM | Show all posts
ais la si babi air
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:30 PM | Show all posts
Mampu ke nak pukul dgn tetek pelsu dia tu.
Tetek sendiri pun tak ada rasa, kena usik pun ko tanya nyah ko pegang tetek aku ke hahahaha ni teringat satu video mak nyah citer mcm na nak lari dari kena tangkap pulis
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:38 PM | Show all posts
babyleo68 replied at 27-1-2021 12:59 PM
Kata nye, kena rendam 2-3 hari baru benda tu mengembang jelly time macam slime. Macam ternak babi  ...

i see..thanks for the explaination..pasni bleh la iollss buat babi air guna kool aid yg da dipakai..xmo la jdi cm budak bodo ni buat benda bangang demi secebis like tu

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:39 PM | Show all posts
budak bodo babi air ni suka main bontot nyah ke??patut la otak ke bontot jenis suka perabihkan duit beli benda essential tpi buat benda bangang gila..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru glamour ke babi air ni kt malaysia? Anak ioilss buat main letak air pun lepas guna utk demam. Buat sumbat sinki aku je..mmg kena jerit la memasing.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 02:03 PM | Show all posts
nordin84 replied at 27-1-2021 01:19 PM
kenapa disebut babi air? xde rope babi pun

Haa..part tu yang masih menjadi tanda tanya mungkin sebab bentuk dia yg bulat tu kot tapi macam tak jugak.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list