Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
963
View
18
Reply

[OCN] TIMES - LEE SEO JIN, LEE JOO YOUNG - STARTING 20 FEB, SAT-SUN

[Copy link]

Author: likecandy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-2-2021 01:24 AM | Show all posts |Read mode
Profile
  • Drama: Times
  • Revised romanization: Times
  • Hangul: 타임즈
  • Director: Yoon Jong-Ho
  • Writer: Lee Sae-Bom, An Hye-Jin
  • Network: OCN
  • Episodes: 12
  • Release Date: February 20, 2021 -
  • Runtime: Sat. & Sun. 22:30
  • Language: Korean
  • Country: South Korea
In the year 2015, Lee Jin-Woo (Lee Seo-Jin) works as a reporter, who pursues only the truth. In the year 2020, Seo Jung-In (Lee Joo-Young) works as a reporter. She is passionate about her work. Somehow these two people connect via a phone call. They try to prevent the death of South Korea President Seo Ki-Tae (Kim Young-Chul), who is also Seo Jung-In's father. Soon, Lee Jin-Woo and Seo Jung-In face a dangerous truth. Times-Korean_Drama-P1.jpg

Credit: asianwiki

Trailer:


Boleh tonton di VIU ataupon IQIYI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 18-2-2021 01:26 AM | Show all posts
I x nampak lagi thread pasal Times ni jadi I bukak sebab excited nak tgk
Dah lama x tgk Lee Seo Jin, Lee Joo Young tu I cuma nampak kat Itaewon Class
Synopsis macam Kairos/Signal ngan Designated Survivor
Tapi sebab ni OCN production I ada high expectations
Dan sebab hanya ada 12 episodes aja
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
utk ocn expectation tggi sbb ocn mmg terror keluarkan genre mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Yup...ocn x pernah mengecewakan utk drama2 genre gini...bkn saja dari segi jln cerita tapi segi production quality pun ocn selalu champion utk drama2 misteri & thriller ni...

Last tgk lee seo jin dlm drama Trap..drama ocn jugak...

Sis akan cuba tgk drama ni kalau ada masa...byk pulak drama best batch kali ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 05:06 PM | Show all posts
lonso replied at 18-2-2021 07:49 AM
utk ocn expectation tggi sbb ocn mmg terror keluarkan genre mcm ni

Kan kalau crime thriller OCN I mmg expect 9/10
Setakat ni hanya Tell Me What You Saw ngan Train yg I rasa kurang
Kalau KBS/MBC/SBS I x expect sangat, setakat entertaining tu dah cukup
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 05:08 PM | Show all posts
xyla73 replied at 18-2-2021 08:47 AM
Yup...ocn x pernah mengecewakan utk drama2 genre gini...bkn saja dari segi jln cerita tapi segi prod ...

Crime thriller OCN selalunya masuk dalam list I sebab dah tau qualiti dia macam mana
Trap tu belom tgk tapi banyak org kata best
Kan batch ni banyak cerita best, I kena buat schedule sbb terlalu banyak nak tgk, x termasuk drama yg I nak marathon
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
likecandy replied at 18-2-2021 05:08 PM
Crime thriller OCN selalunya masuk dalam list I sebab dah tau qualiti dia macam mana
Trap tu belo ...

trap yang mana ye..cerita psiko beh ocn pun daebak juga ..creepy dia level movie dh kamera angle dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 18-2-2021 08:47 AM
Yup...ocn x pernah mengecewakan utk drama2 genre gini...bkn saja dari segi jln cerita tapi segi prod ...

perang ratinglah chuolsss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2021 05:29 PM | Show all posts
lonso replied at 18-2-2021 05:21 PM
trap yang mana ye..cerita psiko beh ocn pun daebak juga ..creepy dia level movie dh kamera angle d ...

Cerita Strangers from hell tu sampai skrg I masih teringat
Seram dari segi psychological
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 05:57 PM | Show all posts
lonso replied at 18-2-2021 05:21 PM
trap yang mana ye..cerita psiko beh ocn pun daebak juga ..creepy dia level movie dh kamera angle d ...

Trap yg lee seo jin berlakon jadi pembaca berita...lepas tu dia pergi vacation dgn family dia tapi kena kidnap...tapi ending dia ada major plot twist so iols xnak bgtau...

tapi ada 7 episod je..
ni drama pertama utk OCN dramatic cinema project...sama mcm stranger from hell..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2021 08:49 PM | Show all posts
Premiering tonight
  

  

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
msk neflix or viu tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
lonso replied at 21-2-2021 09:20 AM
msk neflix or viu tak?

Dah ada kat viu...
Baru nak tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 07:01 PM | Show all posts
dah tgk epi 1...
lebih kurang mcm Kairos...
for a rookie, Lee Joo Young ni best jugak berlakon...
dlm Itaewon Class tu pun best...
dia ada suara yg distinctive & senang nak kenal..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 07:07 PM | Show all posts
likecandy replied at 18-2-2021 05:08 PM
Crime thriller OCN selalunya masuk dalam list I sebab dah tau qualiti dia macam mana
Trap tu belo ...

samalah...
i terpaksa buat jadual & kena ikut betul2...
kalau ada yg termiss alamat adalah yg kena drop nanti...
kenapalah batch skrg ni kuar semua cite best...utk org mcm kitalah yg jenis suka citer thriller gitu...

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 02:06 PM | Show all posts
epi 2 lagi menarik...
barulah rasa elemen suspen tu...
macam Kairos, bila prevent satu2 event dari berlaku, benda lain pulak yg jadi...

iols syak Presiden Nam tu yg nak bunuh ayah Jung In...
sebab selalu tgk pelakon tu jadi jahat...
tak pernahnya jadi baik...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2021 10:41 PM | Show all posts
Baru je sempat tgk ep 1 tadi, setakat ni boleh tahan
Ada part I confused sikit, terpaksa baca dramabeans nanti
Semua org sekeliling bapak dia I suspek yg bunuh, esp president lama tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 10:48 PM | Show all posts
citer ni kalau tak sebab iols dah tgk Kairos mungkin rasa best...
tapi sebab dah tgk Kairos so xdelah rasa wow sgt...
sort of predictable gitu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2021 11:45 PM | Show all posts
Apooo plak polis tembak si Jin Woo plak
Ep 2 ni lagi interesting, part nak bunuh time rally tu teringat plak cerita Designated Survivor
Skrg bapaknya hidup pon hidup x tenteram
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2021 11:48 PM | Show all posts
xyla73 replied at 24-2-2021 10:48 PM
citer ni kalau tak sebab iols dah tgk Kairos mungkin rasa best...
tapi sebab dah tgk Kairos so xdel ...

Kan, Kairos buat time travelling senang nak ikut jalan cerita
Suspense built up pon best
Times ni ada kurang sikit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list