Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
771
View
22
Reply

[ENGLISH SERIES] GREYS ANATOMY

[Copy link]

Author: Daftpunk_shine    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-2-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 23-2-2021 09:43 AM

Sesikit trivia kucedok dari wikipedia. Grey’s Anatomy merupakan sebuah drama bersiri perubatan yang telah berjaya memenangi banyak anugerah-anugerah besar di Amerika Syarikat seperti Anugerah Emmy dan Golden Globe. Drama ini mula ditayangkan kepada umum menerusi ABC pada 27 Mac 2005. Drama ini berkisar tentang Dr. Meredith Grey (lakonan Ellen Pompeo), seorang doktor terlatih Hospital Seattle Grace Hospital di Seattle, Washington.

Lepas Ntv7 tamatkan siaran haritu, aku teringat la Grey’s Anatomy ni antara siri drama yang popular suatu ketika dulu kat Ntv7. Ada tak peminat drama ni yang pernah follow atau masih follow Grey’s Anatomy ni? Sapakah watak favret korang dalam siri ni?


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-2-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku follow gak citer ni, bila dah ada kat netflix, tgk balik dari season 1, sbb dulu2 byk gak episod tertinggal. Tapi skrg dah smpi awal2 episod 15, dah malsss nak smbg tgk,, mcm dah boringgg.. pelakon asal pun ramai dah takde..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Meolls teringat pulak petang ahad akan duduk depan tv tunggu greys anatomy..
Tahun 2007 kot tak silap..
Pastu dalam tahun 2010 ke 2011 ada tayang dkt ntv7 pastu meolls lost count sebab dh jarang tengok tv dan  dah pandai download torrents so terus download simpan dalam hard disk..

Kalau dari season 1 meolls tetap suka dengan dr Yang walaupun dia dah lama takda.. Kalau current character , meolls suka dr maggie pierce adik meredith tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols follow citer ni dr season 1 smp yg latest season 17.. Feveret character Christina Yang
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols smpai skrg agknya bayo netflix nk tgk GA aja..ahahah..xsabo tgu 11 Mac ni utk sambungan ep7 s17..iols sedih Alex hbs gitu aja karektor dia..sedeyy rrr..hrp dia dtg balikkk..tp mcm xmngkin ajooooo...i xsuka Mer dgn De Luca..xnak xnakk..I nk Mer dgn McWidow..atau Nathan ( Virgin River) ..dedua nmpk matang n sesuwei dgn Mer..De Luca xmo xmooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by r_innalif at 20-2-2021 03:37 PM

My Favorite ...
Tak penah jemu. Stahun sekali msti ngulang tp seasons 1-6 je. Yg 7 ke atas tak brapa ulang sgt.
My fav characters ialah Addison Shepherd, Lexie Grey and Mark.
Owen makin lama makin annoying. Teddy pn sama.
Ada character yg i wish biarla lbh lama.
Cth: Doc yg one night stand dgn Arizona tu. Pastu mmber Meredith yg jd intern dgn Lexie pastu dia toreh perut sndiri suruh intern buangkan apendix dia..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka sangat cerita ni. Memang tak miss tengok every season
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka i sukaaaaa..seronoknya ada fans GA kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 01:08 PM | Show all posts
iols layan greys anatomy ni since season 1 lagi dekat astro dolu2... masa tu dulu siar dekat channel star world 701... and still layan sampai sekarang dah season 15... yesss iols dah kertuuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 21-2-2021 01:08 PM
iols layan greys anatomy ni since season 1 lagi dekat astro dolu2... masa tu dulu siar dekat channel ...

GA kt Netflix smpai season 15 ja kan.padahal dia dh season 17.I mmg follow..xsaboooo tgu March sambungan dia.Mer pun dh kedut2 mukanya..ekekekekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 11:17 PM | Show all posts
MisXoXo replied at 21-2-2021 08:35 PM
GA kt Netflix smpai season 15 ja kan.padahal dia dh season 17.I mmg follow..xsaboooo tgu March sam ...

ehh sorry2 iols layan sampai latest ni la season 17... sanggup download simpan dalam ext hdd iols buat koleksi
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
X berapa nak masuk grey anatomy... X tau nape... Lagi suka siri er dengan house
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 02:10 AM | Show all posts
george dgn alex.seteruk mana pun diaorg tp sentiasa ada utk meredith..de luca tu tak sesuai lah utk meredith..hahaha.cuma setiakawan diaorg mmg kuat.pusing2 gaduh berabis pun ttp akan bersama jg..saling menjaga.sedih gak watak alex tu..george tu sedih btl kisah matinya..nsb baik meredith yg kenal sbb tanda yg dibuat oleh george kat tapak tangan meredith jg.kalau tak tak tau george menghilang rupanya kene langgar bas.muka hancur teruk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MisXoXo at 22-2-2021 08:55 AM
ikanmasin replied at 22-2-2021 02:10 AM
george dgn alex.seteruk mana pun diaorg tp sentiasa ada utk meredith..de luca tu tak sesuai lah utk  ...


Kan..George sbb dia nk out dh dari series tu.tu matikan watak.tp sedih r Alex kuo gitu aja kan.dia hilang2 dlm bbrp eps.lps kena buang dgn Webber.tup2 dpt surat aja..sedih sedih..dia xpatut pengakhiran mcm tu dlm GA.Hrp dia cepat baik lah dari sakit.sbnrnya Alex lah kwn karib Mer .bukan Yang.mngkn sbb Alex lama kan.I suka giler friendship durang.I xsuka DeLuca..xmo xmo..I nk Mer dgn McWidow atau Riggs.dedua tu matang dn sesuwei dgn Mer sgt2.No to DeLuca
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mialunar replied at 21-2-2021 11:29 PM
X berapa nak masuk grey anatomy... X tau nape... Lagi suka siri er dengan house

I nk cuba tgk House lah.spa cast dia yg best situ..kalau x..otak daku manjang GA aja
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 21-2-2021 11:17 PM
ehh sorry2 iols layan sampai latest ni la season 17... sanggup download simpan dalam ext hdd iols  ...

I pun..kt tele ada..kt drive ado..kt channel ada..viol..tp dh mcm xbest kan..esp org lama xda..boringggg..tp I gigih nk tgu sapa yg muncul dlm mimpi Mer kali ni..hr tu Derek..George..semua speku Lexie..tp xlogic sbb Lexie tgh shooting Supergirl.Siapakahhhh..jeng2
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:47 AM | Show all posts
MisXoXo replied at 22-2-2021 08:51 AM
Kan..George sbb dia nk out dh dari series tu.tu matikan watak.tp sedih r Alex kuo gitu aja kan.d ...

kan sbb sblm ni pun apa2 hal terjadi kat meredith alex tu lah penama no 1 utk meredith..apa2 hal pun alex yg tmpt meredith bercerita..yang dah jauh sgt so tak sm mcm diaorg sesama 1 tmpt..mmg pun de luca tu tak matang.hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 01:30 PM | Show all posts
sejak izzy takde....dah tak ikut siri ni tp kesian george selalu kena buli
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 22-2-2021 10:47 AM
kan sbb sblm ni pun apa2 hal terjadi kat meredith alex tu lah penama no 1 utk meredith..apa2 hal p ...

..kan.. sejak Alex takde..bosan r tgk..dahlah Dr Robbins pun ilang dah..pls kambekkkk..Dr Torres xda..satu2 xdak..so boringgggggggg.tp uols pasan x..watak Muslim aja mesti kejap dn ada xkena.Like sorang residen thn1 lupa nama..yg cengkadak siap pgl abg dia lawyer tu .mmg potray sbg poyo plus sorang lagi yg pakai tudung.kena buang terus oleh Dr Bailey sbb back up Mer.mmg s1 to s17..mmg xdak watak Muslim yg molek ..ehehehe..xpelah..layan ajalah kan..positive
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 03:15 PM | Show all posts
MisXoXo replied at 22-2-2021 01:59 PM
..kan.. sejak Alex takde..bosan r tgk..dahlah Dr Robbins pun ilang dah..pls kambekkkk..Dr Torres x ...

itulah ramai pelakon lama2 dah takde kurang best  jg..perasan jg yg perempuan muslim tu minat btl dgn dr avery.hahhaa yg lelaki abg peguam tu ingat bole ugut2 padahal salah sendiri tu..mungkin sbb cerita ni byk berunsur kan seks.rasa mcm tak sesuai kot.lg pun kalau tgk pusing2 sesama diaorg jg lah tidur together2 kan..diselitkan pun sekejap jer..tahu2 sajalah si nazi pendek dr miranda tu.mana bole dicabar mmg pantang btl dia tu.hahhaa walaupun ada sisi baik dia jg.sll gaduh dgn dr richard.dah mcm bapa dia dah tu..hehehee
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list