Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8546
View
64
Reply

Datuk Ramli MS Terima Menantu Pertama di musim PKP

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-2-2021 05:52 PM | Show all posts |Read mode
Edited by piao at 23-2-2021 06:13 PM

Datuk Ramli MS Terima Menantu Pertama di musim PKP

Buat Pelamin Ringkas Depan Rumah, Datuk Ramli MS Terima Menantu Pertama

Siapa tidak kenal maestro tersohor negara, Datuk Ramli MS yang sentiasa tampil bersahaja dalam apa jua acara. Baru-baru ini, Ramli MS khabarnya telah menerima menantu lelaki pertama apabila anak perempuannya, Nadiah telah selamat mendirikan rumah tangga bersama lelaki pilihan iaitu Taufik Farriz.



Nadiah yang merupakan anak dari perkahwinan pertamanya dengan Jennifer Thompson dilaporkan telah mengikat janji setia bersama suaminya pada hari semalam. Berita gembira tersebut dikongsikan isterinya, Datin Alyah menerusi sebuah hantaran di ruangan Instagram miliknya untuk tatapan peminat.


Dalam hantaran tersebut, Alyah telah memuat naik beberapa keping foto mereka sekeluarga di sebuah pelamin ringkas yang dipercayai didirikan di dalam kawasan rumah Ramli MS.

  


Dalam pada itu, turut hadir adalah Jennifer sendiri serta anak lelaki yang juga hasil perkongsian hidup mereka berdua iaitu Najee.

Datin Alyah dalam hantaran tersebut juga telah menzahirkan perasaan bahagia dan ucapan terima kasih kepada mereka yang terlibat kerana diberi kesempatan untuk turut serta dalam membuat persiapan majlis tersebut.

  


Penyanyi Jutaan Purnama itu juga sempat mengirimkan doa buat pasangan mempelai agar rumah tangga yang dibina berkekalan hingga ke syurga.

Terdahulu, Nadiah dan Taufiq yang telah mengikat tali pertunangan pada tahun lalu difahamkan telah mula mengenali antara satu sama lain semenjak tahun 2017 setelah bekerjasama dalam sebuah tuntutan kerja.

SUMBER : Instagram Datin Alyah

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-2-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah... tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah... seronok tengok  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2021 06:13 PM | Show all posts
Piramida replied at 23-2-2021 06:12 PM
Tahniah... seronok tengok

cun anak dia ni.... sepet2 gitu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2021 06:14 PM | Show all posts


ni mak dia...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2021 06:15 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:16 PM | Show all posts

cantik jugak... tak tahu pulak heols kahwin dengan jennifer thompson... omg
dah la juri sama2 dekat gegar vaganza yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah... Simple je pelamin... I like...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:18 PM | Show all posts
I ingat anak heols masih belasan tahun, nampak muda sgt
Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah tok ram...cantik pengantin
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hitamnya hati iols rasa mcm over la pulok si alyah ni hehe..jen dgn tok ram so far tak ada nmpk tag si datin ni..pengantin pon sama
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:27 PM | Show all posts
congrats tok ram & jennifer dapat menantu.

comel anak pompuan depa ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah tok ram. Selamat pengantin baru kepada pengantin
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah.   
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:21 PM | Show all posts
dah kenapa baju alyah dgn rms tak matching. belah jenn thompson elok pulak sama.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:21 PM | Show all posts
tinyah pakai baju kelawar jah
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dpt menantu
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengantin sama sepadan.. cantik sama handsome..
Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cruz2 replied at 23-2-2021 06:25 PM
Hitamnya hati iols rasa mcm over la pulok si alyah ni hehe..jen dgn tok ram so far tak ada nmpk tag  ...

Biarlah sekali sekala dia happy dapat tunjuk gambor keluarga bahagia dengan tok ram, anak tiri semua. Selama ni kan orang speku rumah tangga tak bahagia sebab jarang bergambar haha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 08:11 PM | Show all posts
1st pic tu seram tengok baju pengantin pompuan.. rendah betul yang ada lining tu.. yang atas kain jarang.. sikit lagi nampak nipple
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list