Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
6253
View
45
Reply

Pengarah Ralat, Kilafairy Enggan Promosi Drama Tak Pakai Tudung

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-3-2021 12:46 PM | Show all posts |Read mode
Pengarah, Tam Suhaimi hormat dengan keputusan Kilafairy, selaku pelakon utama kerana tidak dapat mempromosikan drama Miss Match.


Ini disebabkan pelakon tersebut sudah bertudung dan penggambaran drama tersebut sudah terperam selama lebih seteahun sebelum Kilafairy mengambil keputusan untuk berhijab.




Foto: IG




"Saya akui, drama Miss Match sudah terperam lama. Tarikh tayangan drama siaran platform WeTV pula hanya diterima selepas Kilafairy bertudung.


"Saya menghormati keputusan Kilafairy untuk langsung tidak mempromosikan drama ini. Jujurnya, agak ralat sedikit tiada promosi daripada pelakon utama. Sepanjang penggambaran, Kilafairy antara pelakon yang memberi komitmen sepenuhnya.


"Kilafairy antara pelakon utama, selain Mimi Lana. Sebagai teman, saya memandang perkara ini daripada sudut positif. Penghijrahannya lebih besar," katanya kepada BH Online.




Tam Suhaimi, Foto: BH




Tambahnya, "Selesai mengarah drama Miss Match, saya perlu melunaskan penggambaran drama Cinta Itu Fairy Tale di bawah Dana Kandungan Digital.


"enggambaran drama Cinta Itu Fairy Tale dilakukan ketika pandemik COVID-19 daripada April hingga Mei, tahun lepas. Saya perlu menyelesaikan kerja penggambaran dalam tempoh enam bulan.




  



  



"Saya perlu memberi kepada drama Cinta Itu Fairy Tale hingga terpaksa melupakan perhatian untuk drama Miss Match. Namun, saya bersyukur akhirnya drama Miss Match disiarkan juga di WeTV."


Drama tersebut turut dibintangi oleh Bella Daly, Atiq Azman, Emelda Rosemila, Donna Muslim, Izara Aishah, Nur Aliah Lee, Fazziq Muqris dan Sharifah Rose. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 01:46 PM | Show all posts
tam ni comey jer mcm zaman cilipadi dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Cntik bertudung.. alhamdulillah semoga kekal bertudung..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:55 PM | Show all posts
Semoga terus istiqomah kila.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cantiknya kila

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni blakon ok jgkla.. atleast aku ingt watak drama yg dia jd wedding planner tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia bertudung..
Tam ni dah kahwin ke belum...berapa dah umurnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:10 PM | Show all posts
cantik walaupun filter dan dah di edit...
sebelum ni iols ingat lagi sheols sentiasa berangan mata hazel... hari2 la dok edit mata hazel dan vid mata terang2... delusional betul.... mujur sekarang dah bertudung dah boleh berpijak di bumi yang nyata....

sape tag kila fairy dapat 10k.... tc applies gitturhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya awloh, dah jadi pengarah ke budak ni. Masa arwah pak aku ada berlakon ngan dia, hari2 pak aku bebelkan supaya dia kasi habis belajar. Stok2 Melissa Saila & Ogy, skolah tak abis tapi cakap banyak, dunia ni suka dia tau. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:32 PM | Show all posts
dulu sexy dia cantik, sekarang tutup aurat masih cantik
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:39 PM | Show all posts
dia sejenis yg cantik bertudung. sebelum ni npk mcm drag
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawanya dia sekarang. Dulu aku nampak dia ni seksi je tak nampak lawa, sekarang nampak lawa dan menenangkan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak follow sheols kat ig tapi sbb lalu lalang kat explore..ingat sheols just saja bertudung. Rupanya dah berhijrah. Baju pun tak ketat dah. Seriously lawa. Iols syak ada steady bf dan sedia utk dinikahi. Mcm hannah delisha.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 4-3-2021 02:29 PM
Ya awloh, dah jadi pengarah ke budak ni. Masa arwah pak aku ada berlakon ngan dia, hari2 pak aku beb ...

Pak chuols berlakon cerita apa dgn tam ni?
Dia ni mmg simple je kan? Dulu iols jumpa dia naik komuter, gaya selamba je. Buat hal sendiri. Kecik molek je. Tak makan dek usia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 03:04 PM | Show all posts
Cantik dan ayu Killa bertudung...serius cantik...moga istiqomah yer dik dan diberi jodoh yg baik2...amin.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:32 PM | Show all posts
Cantik sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:45 PM | Show all posts
Sheols ni ratu edit yach. Masa freehair kemain lawa, sekali muncul berlakon dalam tivi hampir iols tak cam.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawanya dia pakai tudung, hilang semua gedik dia masa free hair, esp masa dlm filem karak tu, turn off betul.

Skrg nampak sopan dan lembut je.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:10 PM | Show all posts
sejuk pulak mataku tengok dia dah berhijab dan berpakaian longgar2 ni. alhamdulillah. semoga istiqamah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:17 PM | Show all posts
tatap peminat rohana jalil!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list