Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10791
View
137
Reply

"Orang Tak Mampu Memanglah Cakap 'No Class', Cuba Kalau Mampu..." - DSV

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-3-2021 12:55 PM | Show all posts |Read mode
Kelihatan jutawan kosmetik Datuk Seri Vida tidak selesa apabila warganet memperlekehkan cincin dipakainya seperti kerongsang.


Tegasnya, dia bukan seorang yang ingin meraih perhatian di media sosial dengan memakai kerongsang di jari bagi menggantikan cincin.




Kredit foto: IG



"Mana ada brooch (kerongsang)! Itu cincin rekaan saya. Saya seorang sahaja yang pakai kat Malaysia.

"Kalau brooch, mahu koyak baju. Itu cincin rekaan dari kedai saya, Telaga Emas.

"Saya seorang sahaja yang pakai cincin macam ni kat Malaysia. Orang lain tak pakai. Suka hati sayalah nak pakai cincin emas besar-besar," katanya ketika dihubungi Kosmo! Online.




Kredit foto: IG




Malah, dia turut menempelak kebanyakan pihak yang mendakwa ???money can???t buy class??? (duit tak boleh beli darjat).

"Orang yang tak mampu memanglah cakap 'no class', cuba kalau mampu, macam mana? High classlah!" ujarnya.




  



Vida sebelum ini seperti dilapor Kosmo menjadi bahan bualan selepas memuat naik video TikTok jenaka mengenai dirinya masih single sambil menayang barang kemasnya termasuk cincin besar berkenaan yang dikatakan menyerupai kerongsang.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-3-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ternyaya mmg sgt2 no class die ni...bg komen pon tadak class lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lg ke yg bli brg dia?{:dot
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Besarnya lubang hidung dia,sebesar cincin kerongsang dia. Lariiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pokok krismas bergerak. Money can't buy class.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Semenjak kes ecah bawak ke kedai emas utk cek kualiti, iols tak caya sgt brg kemas dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
She sure has a distorted interpretation of the word class here
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
She's like school on Saturday.
No class.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 01:34 PM | Show all posts
Barbie nye la hai.

Money can't buy u class bish.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 01:35 PM | Show all posts
ni admin group FB riak tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 01:37 PM | Show all posts
emas fake ni... beli shopee
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah....sepatah habuk aku x faham apa yg dia sebut...knp suara dia teruk benor...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo mak byk duit pun mak x akan buat mcm ni. Buruk and nampak peghak
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya gaya. Orang kaya yg lebih dari mampu pun tak hingin bergaya macam ni.

Melania tua setahun dari acik.. Renung2kan.
_20210306_143150.JPG
l-Melania-Pucci.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 02:43 PM | Show all posts
orang kalau mampu pun tak sebatak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cincin ke shield captain america tuu.. mak aihh.. sekali kena libas..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Emas tulen ke pelesu tu dato?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrs T Malaysia
Kalau tumbok orang bole pecah muka
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bill gates yg berganda kaya pun tk belikan brg kemas gitu utk wife dia kak vida oiii
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Oooo dia marah juri bagi anaknya 3 bintang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list