Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1843
View
11
Reply

Musim covid Bini PM masih blh JJCM.. Dah vaksin ke belum tu?

[Copy link]

Author: Normabaru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-3-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Malas nak cakap byk..
Biar ig post sendiri berbicara

  



Yang indon hari tu wakdin testing water je..tgk rakyat xbising now hangkut bini plak.. Tiada double standard and xde potong queue waklu..keluar negara demi urusan negara shj.

So si bini ni ikut urusan negara jugak ke? Kayangan mmg sejenis kebal sop. Semoga Allah bagi cash covid kat sanaamin

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-3-2021 09:59 AM | Show all posts
Sbg isteri perdana Menteri, dia ada dapat elaun khas .. tugas tak rasmi dia iring Perdana Menteri etc. biorla ke dia.. yg mcm2 tu suami dia.. jgn la libatkan dia..

https://ms.wikipedia.org/wiki/Pasangan_Perdana_Menteri_Malaysia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mamichik replied at 8-3-2021 09:59 AM
Sbg isteri perdana Menteri, dia ada dapat elaun khas .. tugas tak rasmi dia iring Perdana Menteri et ...

If u are saying about rights.. By right.. Masa Darurat ni yang berkuasa YDPA.. Even kabinet pun xde function.. So pls remind me again kenapa wife pm ada entitlement di kala tgh darurat??
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 08:32 AM | Show all posts
Normabaru replied at 8-3-2021 11:06 PM
If u are saying about rights.. By right.. Masa Darurat ni yang berkuasa YDPA.. Even kabinet pun xd ...

couldnt agree more psl darurat. psl parlimen yg sepatutnya function tapi digantung. tapi isteri pm ni jgnlah cemuh dia.. cemuh suami dia cukuplah. tak ada sebab apa pun. cuma kesian seorang isteri terpalit dgn perbuatan suami. klu kak mah lain cerita.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-3-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mamichik replied at 9-3-2021 08:32 AM
couldnt agree more psl darurat. psl parlimen yg sepatutnya function tapi digantung. tapi isteri pm ...

Sama saja.. If she knew her expenses is borne by rakyat she should have not followed..as laki bini xde sense of advise each other ke or kena 'turut' sebab sendiri pon dh boring dok msia

Now dh followed hujung2 meeting secara maya.. Ni lawak jenis apa ni? Tgh2 rakyat xde keje.. Ko dgn bini blh bt umrah.. Ckp jela lawatan tu sekadar coverina

Jijik weh
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 09:09 AM | Show all posts
Normabaru replied at 9-3-2021 08:59 AM
Sama saja.. If she knew her expenses is borne by rakyat she should have not followed..as laki bini ...

ya ya.. memang jijik
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2021 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh so much hate??? Dia low profile kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 03:39 PM | Show all posts
Normabaru replied at 9-3-2021 08:59 AM
Sama saja.. If she knew her expenses is borne by rakyat she should have not followed..as laki bini ...

betul gak kan. yg paling kesian, statement2 semua dari pihak Muhyiddin. Saudi tak cakap apa2 pun. Macam terhegeh2 pun ada
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
AlyaAsylo replied at 14-3-2021 03:39 PM
betul gak kan. yg paling kesian, statement2 semua dari pihak Muhyiddin. Saudi tak cakap apa2 pun.  ...

Even zoom raja Salman pon xde ttnjuk. Now menteri hj pon dh dipecat..still on ke deal additional quota tu?

Pak arab ni sme sumpah janji pki nama Allah tp klu xde tulis, jgn hrp la dia tunai.. Pfftt
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 06:51 PM | Show all posts
tak tau la.. tapi depa pi oberc amik ujian dan kuarantin je stakat ni.. tak tau la kalau depa dpt beksin terlebih awal...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 14-3-2021 06:51 PM
tak tau la.. tapi depa pi oberc amik ujian dan kuarantin je stakat ni.. tak tau la kalau depa dpt be ...

Quarantine hapenyerr.. Abah dh bpe kali kua tv lps blk dr uae. Bkn quarantine ko xblh jmp org ke.. Apetah lg bt recordings etc
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 06:57 PM | Show all posts
Normabaru replied at 14-3-2021 06:55 PM
Quarantine hapenyerr.. Abah dh bpe kali kua tv lps blk dr uae. Bkn quarantine ko xblh jmp org ke.. ...

iols tak tgk pun.. tu kena tanya kkm lerr apa sop depa.. iols bknnya tau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list