Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16312
View
127
Reply

[UPDATE] Azhar Sulaiman minta anak kecilkan payudara

[Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-3-2021 03:32 PM | Show all posts |Read mode
Edited by piao at 8-3-2021 08:25 PM

Azhar Sulaiman minta anak kecilkan payudara


Gara-gara anak gadisnya Kasih Iris Leona dikatakan berpakaian mencolok mata, pelakon Azhar Sulaiman turut terkena tempias apabila terdapat segelintir netizen menuduh dia tidak pandai mendidik keluarga.


Menerusi beberapa posting di laman Facebook, pelakon drama Keluarga Iskandar tersebut bingung memikirkan anak bongsunya itu apabila sering dikecam warganet di media sosial.


Lepas satu, satu lagi isu







Hari tu isu tak boleh cakap Melayu dan asyik cakap bahasa Inggeris. Pastu sibuk belajar cakap loghat Kelantan. Sekarang pasal pakaian seksi pulak.
Leona, cari klinik untuk kecilkan payudara. Ayah akan bayar semuanya. Bila kopek kecik, mesti tak boleh pakai baju-baju seksi lagi, tulisnya.
Sementara itu, pada posting terbaru, Azhar dilihat berada di Balai Polis Jalan Tun Razak dipercayai berkaitan dengan isu tersebut. Namun dia tidak berkongsi lebih lanjut mengenai laporan berkenaan.


Buat laporan polis kejap





Menerusi sebuah video pula, pelakon berusia 50 tahun itu menegaskan bahawa setiap ibu bapa pasti mahukan anak-anak yang baik dan mendengar kata namun agak sukar kerana mereka sering mengikut kepala sendiri.





Sumber: Facebook Azhar Sulaiman , Twitter @kasihirisleona




Tayang warna rambut baru, warganet minta anak Azhar Sulaiman jaga aset



Sebelum ini, pelakon Azhar Sulaiman hilang kata-kata selepas melihat perubahan stail rambut anak gadisnya Kasih Iris Leona yang diwarnakan rona jingga.

Nampaknya, pelakon drama Keluarga Iskandar itu terpaksa berhadapan situasi sama apabila anaknya yang berusia 19 tahun itu menukar lagi warna rambut kepada kombinasi merah jambu-jingga.

Menerusi laman Twitter, Leona memuat naik sekeping gambar dirinya berposing dengan rambut baru sehingga menerima hampir 17,000 tanda suka dalam kalangan warganet.














Bagaimanapun, rata-rata yang menegur dan menasihati Leona supaya jangan berpenampilan terlalu seksi kerana kecantikan serta pujian manusia hanya sementara sahaja.

Cantik kejap je, binasa yang lama



Kecantikan tak kekal kecuali taqwa & iman!


Kita saling mengingati



Tutup aurat perlahan2 pun takpe


Jaga aset tu sikit



Mak bapak tak tegur ke?


Ramai yang sokong maksiat




Tegur jangan sampai menghina, kadang-kala seseorang itu boleh berubah menjadi lebih baik dalam sekelip mata. Jadi doa yang baik-baik sahaja!

Sumber: Twitter @kasihirisleona



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-3-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 7-3-2021 03:37 PM

Pakar photoshop boleh terangkan kenapa background gamba ni seswatuh? @dino mungkin boleh kompemkan jika gamba ni dah digitally enhanced huntok buat bubies kanan nampak besau?

157914329_316839339868308_2057648484919493061_n.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2021 04:08 PM | Show all posts
Muda lagi.... family lak jenis open
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
aset bang jehar seleman helok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
LeMaK tak rasa tercabardengan Leona?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha kan, skolah SMK jer. Perangai masha Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg hapoy go lucky je die ni.. slalu kuar kt fyp tiktok.. budak ni ok jee sbnarnye tp terlampau menginjer benauu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-3-2021 04:12 PM
LeMaK tak rasa tercabardengan Leona?

Leona ni walaupun aneh2 sikit but at least taklah buat I rasa menyampah tengok. Comel la juga dari si lemak tu...bitchy sokmo
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-3-2021 03:36 PM
Pakar photoshop boleh terangkan kenapa background gamba ni seswatuh? @dino mungkin boleh kompemkan j ...

Mak aih..tersembur... brp umur budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dia model
kan baju tu la


korang ni la kan


same brand , tapi chinese kepek yg pakai

  


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 12:57 AM | Show all posts
adelea replied at 7-3-2021 05:24 PM
dia model
kan baju tu la

OHH REVIEW.... sambil payung
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy:    Edited by dua_chzy at 7-3-2021 03:37 PM &nbspakar photoshop boleh terangkan kenapa background gamba ni seswatuh?  @dino  mungkin boleh kompemkan jika g ...



Mcm betul je sangkaan kaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
sek men dh tersembul2 tetek haihh
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:26 AM | Show all posts
muda lagik, family pun x kisah, mcm tu ler
kt luar ni pun ada jerk yg mcam tu
kadang lebih lagik
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Watevaa laa..kalau makpak pn dah x amek port,siapa lah kita nak tegur dia,ye dak?lagipun,kalau bkn sbb ada y menyokong dia,y menegur tu dia ditch jah..makin diberi perhatian,makin gembira dorg..sick people..mmg mental laa..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ok lg dia ni dr lemak
Sbb lemak suka mencapub kot
Dia ni mcm buat hal sendiri

Nk kecam pon.. dh itu cara didikan
Apa bleh buat
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak mahu sentuh religion/aurat. Umur 19 tahun. SPM okay. Biar la dia nak explore.

Yang tak okay budak 14 tahun main tiktok tunjuk cleavage. Malas belajar. Mak pun encourage. Beli baju seksi untuk anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak jd model pun jgn smp nmpk no/low class or trashy dik.. syg la..
Dia ni walopon urban gak tp nmpk cerdik gak lah banding lmk.
Hrp bdk ni be more selective n pndai pilih projects from now on
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar lah... jaga anak masing2 sudah. Jgn yg kutuk2 tu ada anak yg lagi terok dari si leona ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanti dia dah join tabligh ka,misi kemanusiaan timur tengah kaa,insop laaa.biar jer dulu.bukan takde artis yang tiber2 nangis depan kamera ,atas sejadah sambil2 kutuk orang lain haram sana sini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list