Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17129
View
127
Reply

[UPDATE] Azhar Sulaiman minta anak kecilkan payudara

[Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-3-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Choii buat2 terkejut plak chuols semua ni, dia dah siap ada bf cina lagi... Takpelah janji herlokkk dik soo di maafin, lain la ceknon atau shuk yach, itu kita kena hencap 10 keturunan ala2 sumpahan mahsuri gitttew
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-3-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 8-3-2021 09:10 AM
Nak jd model pun jgn smp nmpk no/low class or trashy dik.. syg la..
Dia ni walopon urban gak tp nm ...

And nampak friendly dan tak sombong... Tak bergaul sesama sskjp je...

Tapi remaja2 gitu selalu rebel life kot... Dah circle of friends pun gitu kaler2 rambut..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-3-2021 03:36 PM
Pakar photoshop boleh terangkan kenapa background gamba ni seswatuh? @dino mungkin boleh kompemkan j ...

Ya kot sebab boobies sheols kecik jah sebab dia pun kurus je...

Janji herlokkk n bf cina sheols tu pun herlok jugak la... Soo iols kena maafin juga... Kecuali cek non dan shuk...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi iols lg okey dgn die ni dr adek niqabis tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tegur tu tak salah tp mengkome ni pun tgk la circle of life dia camne..muda camni biar bagi explore kang esok lusa rebel korang jugak mengata pergi tegur org2 di bod kenamaan tu..ada korang berani? Kena saman ada la gitchewww iols membackup..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:51 AM | Show all posts
comel leona ni...takleh nak hencap sgt pasal aku pun masa memuda tak cukup kain juga..inshaAllah dia tau la nak berubah esok2
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:52 AM | Show all posts
luls...doa yang elok2 ja...
kalau tgk diri kita balik...
tak perfect pun...
jaga diri jaga keluarga sendiri
yg x elok, istighfar dalam hati

done jadi ustazah
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:04 AM | Show all posts
cantonks nye leona, kenapa eh netizen pula yang mcm holier than thou, jaga mulut dan jaga keluarga sendiri dah cukup lah.. nak gelebah teks org lagi nak kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:06 AM | Show all posts
jawapan stendet : mak bapak aku pun tak bising, korang pulak yg over
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:08 AM | Show all posts
3480 replied at 8-3-2021 12:40 AM
Aku ok lg dia ni dr lemak
Sbb lemak suka mencapub kot
Dia ni mcm buat hal sendiri

setuju. yang memang kenyataan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg ada anak pompuan beringat la jgn nak kata sgt.. takut depan kita berniqabis blkg kita terbang abis..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:15 AM | Show all posts
bapa kena jaga2 juga... dgr2 boss bapa sheols tu duit betimbun duit panas
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:39 AM | Show all posts
Budak baru nak up memang macam tu nak try macam2. Nak kecam tu biar berpada lah, kalau tidak makin melawan budak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:44 AM | Show all posts
Umur mcm leona ni ni mmg tak makin nasihat dh.. diorg ni dlm fasa nak build up image dan lifestyle sndiri.. lagi pun what do you expect.. family dia pun jenis open..

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:03 AM | Show all posts
dia nampaklah budak lagi.. maksud aku nampaklah umur early 20tu mungkin sebab comel kot. tapi kalo LMK tu nampak macam dah dekat 30
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:09 AM | Show all posts
bapak pun mcm budak2...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku time buat senam tgk jugak tiktok budak ni..kaki paha dia lawa...balance.. Tu yg semedang pakai short je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 7-3-2021 05:00 PM
Leona ni walaupun aneh2 sikit but at least taklah buat I rasa menyampah tengok. Comel la juga dari ...

Leona ni sweet..si lemak tu ckp pun bisik2 pastu org knl dia sbb branded stuff yg dia dok up..nothing interesting
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Baju dia sume ala pinjam baju adik..
Kalau saiz lg besar 1 saiz xde tersembul mcm sarung nangka..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni zaman dia tgh rebel kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list