Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17124
View
127
Reply

[UPDATE] Azhar Sulaiman minta anak kecilkan payudara

[Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-3-2021 07:45 PM | Show all posts

ng ryan ke apa tah nama dia ada kaka tengok kat ig sheolsss or tiktok
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-3-2021 08:23 PM | Show all posts
gini kot yg dipanggil stail 'e-girl'
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 08:26 PM | Show all posts
mrsbale replied at 8-3-2021 09:10 AM
Nak jd model pun jgn smp nmpk no/low class or trashy dik.. syg la..
Dia ni walopon urban gak tp nm ...

Leona, cari klinik untuk kecilkan payudara. Ayah akan bayar semuanya. Bila kopek kecik, mesti tak boleh pakai baju-baju seksi lagi, tulisnya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 08:27 PM | Show all posts
Kurex replied at 8-3-2021 12:18 PM
Selalu orang gini la bila dah insof & terjentik hato, kalah orang yg menegur yg rata2 dari kalangan  ...

Leona, cari klinik untuk kecilkan payudara. Ayah akan bayar semuanya. Bila kopek kecik, mesti tak boleh pakai baju-baju seksi lagi, tulisnya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
BANYAK BERSABAR YA AZHAR SULAIMAN DAN ISTERI..
SETIAP ANAK2 ADA KARENAHNYA..
MUNGKIN MUDA DORANG PERANGAI NAK EXPLORE, DAH BESAR JADI LEBIH BAIK.
Sabar lah ya. SETIAP orang UJIAN nya lain2.
Ada kecik2 BOHSIA dah besar jadi ustazah.. ada dari kecik dah khatam berkali2 BERHIJAB dah besar KELUAR agama...

Perjalanan hidup MASING2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:47 PM | Show all posts
dia ni tak lah cantik mana, tapi tak lah hazabedah juga...

pendek kata selagi tak jual produk bukan2, menghina agama/kaum, menghina orang dan tak menyundal tak ada sebab nak dibenci..

lainlah anak zarina langit ketujuh tu memang cukup menyampah tengok dia...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah la kecikkan tek ke apa
Anak ko tu tengah meningkat usia ranum mmg la gitu
Tp muka dan badan cepat matang ni kena jaga2 laa takut bila kawen baru je anak sorang terus dah nampak acik2
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 8-3-2021 08:47 PM
dia ni tak lah cantik mana, tapi tak lah hazabedah juga...

pendek kata selagi tak jual produk buk ...

Betul. Leona ni masih boleh terima lagi, walau perangai gila2 dia, tak lah rasa menyakitkan hati sgt. Nanti dah tambah umur, bertambah matang lah dia. Yg sorang lagi tu aduh Poyo amat, acah bagus, sama naik dgn mak nya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tgh bbnu. Biarlah dia tak kacau org pun..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey ank azhar sulaiman ni..manis ja.pening kepala bapak yach..nk buat camana da lagu dbesarkan camtu. Ada betul la jugak kut agamawan suh namakan ank2 dgn nama2 yg baik ada makna..kut la kalau da ketegaq sgt lagu tu..doakan je la baik2 utk dia..gitu iols komen murni2 selagi xdop gambar huduh supo beruk nak berok
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-3-2021 03:36 PM
Pakar photoshop boleh terangkan kenapa background gamba ni seswatuh? @dino mungkin boleh kompemkan j ...

Sis kenapa thread amyliea af3 tetiba tutup?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 8-3-2021 09:46 PM
Sis kenapa thread amyliea af3 tetiba tutup?

Amy uols, bukan Amylea. Dah kena warning kot.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:48 PM | Show all posts
kes berlarutan... isu tetek je pun...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-3-2021 04:12 PM
LeMaK tak rasa tercabardengan Leona?

Lemak teringin nak jadi mcm ni .. tapi lemak semula jadi pemalu..dia mana boleh terkangkang kangkang joget terlompat2 mcm leona.. but i like leona ni.. klu lmk..dia suka buat ckp suara slow dia kat igs buat review... padahal behind the scene.. NATE BEGHUK..BABI ANYING...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-3-2021 09:47 PM
Amy uols, bukan Amylea. Dah kena warning kot.

Oh silap..ai tgk ykutube channel dia..masakan suara dia pun dh mcm jantan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls pun ok dengan dia ni cume i nak cakap boleh pula azhar tegur anak dia pasal kopek pasal kecikkan, i pula tak dapat menbayangkan orang tue i cakap macam tu kat i
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg kaedah besarkan anak skrg begitu la ye...
Sukahati la nak tayang tetek ke apa asalkan jangan melacur...
Cukup masa papa kawinkan kau... biar dosa laki kau lak tanggung..
Statement pelakon tua ni pun sjenis sarcasm...
Nampak mcm tegurkan anak tp yg benaunya perli netizen....
Kebabian apakah ini.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 8-3-2021 09:49 PM
Lemak teringin nak jadi mcm ni .. tapi lemak semula jadi pemalu..dia mana boleh terkangkang kangka ...

Iols pun lebih prefer Leona banding dengan Lemak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 8-3-2021 09:51 PM
Oh silap..ai tgk ykutube channel dia..masakan suara dia pun dh mcm jantan...

Boleh je jika makan pil hormon. Macam Charice yang dah tukar jadik sapa ntah nama jantan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 8-3-2021 09:13 PM
Betul. Leona ni masih boleh terima lagi, walau perangai gila2 dia, tak lah rasa menyakitkan hati s ...

Leona ini sebab dia pandai itu tak nampak bimbo. Yang sorang itu bitchy.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list