Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17125
View
127
Reply

[UPDATE] Azhar Sulaiman minta anak kecilkan payudara

[Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-3-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-3-2021 09:56 PM
Iols pun lebih prefer Leona banding dengan Lemak.

Speak of the devil..dak tu sndiri pun kantoikn tulis terang2 mak dia pegi honeymoon yach
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-3-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-3-2021 09:56 PM
Iols pun lebih prefer Leona banding dengan Lemak.

Sama. Walau Lomak berusaha tunjuk dia pandai seperti mengkritik sekolah kerajaan kasik banding sama sekolah private dia.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal tak gedik susah. Pakai tudung kalau gedik (termasuk seksi dan gedik) mmg aku kecam 100 keturunan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:09 PM | Show all posts
Iolls masih OK je dengan budak ni sebab tiktok dia agak kelakar jugak dan dia comel. Sejak2 ada boyfriend ni, dah tak berapa best content dia tapi masih OK la.. Better lagi budak ni dari LMK, Athalia and BBNU lain yang gedik lebih..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-3-2021 03:36 PM
Pakar photoshop boleh terangkan kenapa background gamba ni seswatuh? @dino mungkin boleh kompemkan j ...

Gigih Ganja zoom gambar kan untuk tgk.
Tapi memang nampak gambar ni edit ye

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 8-3-2021 11:09 PM
Gigih Ganja zoom gambar kan untuk tgk.
Tapi memang nampak gambar ni edit ye

Tu lar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 8-3-2021 07:32 PM
nanti jawab la mcm ni depan Tuhan, all the best

Tuhan yg pesan macam tu ye..

Katakanlah (wahai Muhammad) kepada orang-orang lelaki yang beriman supaya mereka menyekat pandangan mereka (daripada memandang yang haram), dan memelihara kehormatan mereka. Yang demikian itu lebih suci bagi mereka; sesungguhnya Allah Amat Mendalam PengetahuanNya tentang apa yang mereka kerjakan.

Dan katakanlah kepada perempuan-perempuan yang beriman supaya menyekat pandangan mereka (daripada memandang yang haram), dan memelihara kehormatan mereka; dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka kecuali yang zahir daripadanya; dan hendaklah mereka menutup belahan leher bajunya dengan tudung kepala mereka; dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka melainkan kepada suami mereka, atau bapa mereka atau bapa mertua mereka atau anak-anak mereka, atau anak-anak tiri mereka, atau saudara-saudara mereka, atau anak bagi saudara-saudara mereka yang lelaki, atau anak bagi saudara-saudara mereka yang perempuan, atau perempuan-perempuan Islam, atau hamba-hamba mereka, atau orang gaji dari orang-orang lelaki yang telah tua dan tidak berkeinginan kepada perempuan, atau kanak-kanak yang belum mengerti lagi tentang aurat perempuan; dan janganlah mereka menghentakkan kaki untuk diketahui orang akan apa yang tersembunyi dari perhiasan mereka; dan bertaubatlah kamu sekalian kepada Allah, wahai orang-orang yang beriman, supaya kamu berjaya.

Surah an-nur ayat 30-31

Makin ramai tgk makin byk publisiti.
Sampai kt skni pon org share aurat dia

Dia buka aurat dia berdosa
Yg pi tgk siap share lg .. berlipat2 ganda dosa ko
Yg bajet bagus tegur dgn riak takbur
Tu pon berdosa
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
piao replied at 8-3-2021 08:27 PM
Leona, cari klinik untuk kecilkan payudara. Ayah akan bayar semuanya. Bila kopek kecik, mesti ta ...

pebenda jugak bapak leona ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 11:41 PM | Show all posts
skng ni dia ni orang KELANTAN ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tataulah kenapa tapi baju putih tu nampak macam bahagian belakang bra.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:41 PM | Show all posts
aku dr kecik dijaga arwah datuk
arwah datuk memang jaga bab pakaian ni
bygkan start aku umo 7-8 tahun gitu, tak boleh pakai sleeveless, pe lagi nak pakai skirt pendek atau seluar pendek.
wpun aku tak bertudung tp bab pakaian tu datuk aku mmg jaga.
bila dh besar ni klu pakai seluar pendek atas lutut pun aku rs tak selesa.
so benda ni kena dididik dari kecik, kena tegas.
klu dh umo 19 tahun baru nk ajar memang taklah anak ikut.
ni pengalaman aku lah, org lain mungkin lain cara hidup.

leona ni nampak cute dan pandai.
anak org kaya pulak.
mmg la jd perhatian.
sabarlah noks
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:06 AM | Show all posts
Lahir dah duduk mahligai.
Duit keluarga berkepuk-kepuk
Keluarga orang ternama
Duduk area elitis have have
Ayahnya artis tersohor - dululah.
Parents dan pakcik makcik overseas educated.
Circle orang have have
Urban

What do you expect?  

Doakanlah dia jadi macam anak korang yang baik baik tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak muntah baca komen Ustazah jadian tu semua. Sendiri paksa rela tutup rambut, jeles lah tu orangain enjoy happy kaler rambut.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarputih2612 replied at 8-3-2021 10:41 PM
aku dr kecik dijaga arwah datuk
arwah datuk memang jaga bab pakaian ni
bygkan start aku umo 7-8 ta ...

Hang hidup hang. Suka x kalau terbalik?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
katnissE replied at 8-3-2021 11:06 PM
Lahir dah duduk mahligai.
Duit keluarga berkepuk-kepuk
Keluarga orang ternama

iols xnampak celah mana leona ni tak baik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawak sgt..umor 19tahun,masih dikatakan sebagai BUDAK?tu mmg lawak..n y sokong leona ni dedah sana sini msti akan ckp dia pn dulu2 perangai mcm tu,nak justify ur past ke so,halalkn je apa y leona ni buat?pejam mata jah,sbb chuolzs zaman muda mudi pn gtu jgk?what a joke...

Pastu remaja lain tiru cara leona ni,kemain lg dikecam kan?kalau y bertudung duk terkinja2 begini walaupun masih remaja,kemain lg dikutuk,yelaa,sbb bertudung,atas alasan memcemarkan agama Islam..tp dia masih remaja kan?salah ke?mana taw nanti dia berubah bila dah capai usia dewasa,mcm leona ni,korg ckp akan berubah bila dah dewasa nanti..

Alasan umur tak valid laa utk buat sesuatu y mencalarkan maruah sendiri dan family..dah 19thn, dikurniakan akal y sihat,boleh beza baik dan buruk,nak terkinja2,silakan..tp tlg kaver mana y patut..tp c bapak pun mcm tak kesah,malah perlekeh n nganjing netz plak dgn ckp mcm tu..so,wai boder laa kan..masyarakat kita pn meng"halal"kan aje apa y dia buat atas alasan umur masih muda.. menggelikan hati betul..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-3-2021 09:56 PM
Iols pun lebih prefer Leona banding dengan Lemak.

Leona ni kita nampak "budak2" dia... terloncat2... sedangkan lmk jenis try hard nk nmpk adult n bitchy sejak umo dia "budak2" lagi.. lps tu suka lah nk bercakap psl jantan... mak pak x sekeh ka kepala tu...? Lain bebenor..siap minta nasihat mak nk cari gewe lagu mana... mak pun encourage aje topic2 gitu... gelenyar sgt anak dara tu nak berlaki ye?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 8-3-2021 10:03 PM
Speak of the devil..dak tu sndiri pun kantoikn tulis terang2 mak dia pegi honeymoon yach

Kekuarga sskjp ni suka bersembang bab jantan..usia semuda lmk tu pun dah gelenyar sgt nak berlaki agaknya.. siap buat youtube content minta advice mamarimau tips nak cari gewe.. birahhh nya...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 8-3-2021 11:19 AM
Baju dia sume ala pinjam baju adik..
Kalau saiz lg besar 1 saiz xde tersembul mcm sarung nangka..


Yg aku pasan dia slalu pakai tshirt. Takpun pakai sweater hoodie. Tp cm lupa pakai seluar.  
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Around umur 17 - 23 ni mmg umur nak bereksperimen, rasa diri dah cukup matang & rasa nak cakap f-off kat orang sekeliling. Budak yg dibesarkan dalam keluarga yg religious pon boleh kecundang. Anak lelaki ke, anak perempuan ke sama je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list