Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17130
View
127
Reply

[UPDATE] Azhar Sulaiman minta anak kecilkan payudara

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Post time 9-3-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Terimalah teguran dgn berlapang dada dan baiki mana yg perlu
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-3-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedap pulak dok sebut2 nama dia Leona.  Kerlas bapak ko dik letak nama ko. Leona ni cntik la jgk.  Nk kecam risau jgk sb iols pun ad ank perempuan.  Iols sound awl2 nmpak ko terlinjang2 kt tiktok aku botakkn kepala ko.  Dia tak berani.  Tp slalu buat boomereng je.  Fon mmg kawal.  
Apapun leona ni pndai.  Pndai sgt.  Pandai mak bapak didik ank.  Pelajaran 1st. Bkn cm sohai ank org gi sek ank dia main bowling.  Tiberrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni memang xda kerja menyibukkkk. Diorang jelessss x kaya cantik pandai aset besar cam kasih.... abaikan je mummy...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-3-2021 04:12 PM
LeMaK tak rasa tercabardengan Leona?

Lemak plak nampak menggeleber banding dgn usia...oo...ic..ptt panggilannya gitu..leona yg comel n manis...please wear appropriately....
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 09:40 AM | Show all posts
iman tak dapat diwarisi.. dari seorang ayah yang bertakwa


aduh.. sabar laa.. aku pun tak berani nak komen sgt.. sbb itu semua atas didikan juga..
tapi kalau degil gak. pun tak bole buat apa..


senang kata semua berpandukan agama.. if dari kecil didik tetang agama lebih lagi. mungkin better than nothing. gittew...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
3480 replied at 8-3-2021 07:40 AM
Aku ok lg dia ni dr lemak
Sbb lemak suka mencapub kot
Dia ni mcm buat hal sendiri

Kann.. dia ni mcm ada soft spot sikit.. nmpk cheeky & x hipokrit mcm lemak..xde la cringe
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Cute jer Leona ni. Dia takde pun nak pretend jadi model antarabangsa or bidadari syurga hari2 tunjuk muka rengsa pergi kelas agama. Takde pun doa panjang2 kat ig. Bijak pulak tu and tak fake. Family kaya raya takde pun dia nak show off.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 11:14 AM | Show all posts
Klakar tngok ummah Meleis ni sbnarnya, ummah Meleis esp the guys yng mnggilakn pompuan2 yg brtutup litup tpi dlm msa yg sma mrembes bila tngok teks seksi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 11:16 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 8-3-2021 09:15 AM
Choii buat2 terkejut plak chuols semua ni, dia dah siap ada bf cina lagi... Takpelah janji herlokkk  ...

Muda2 dh hot & seksi, dh tntu llaki nak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 11:23 AM | Show all posts
Redmyvi replied at 8-3-2021 10:44 AM
Umur mcm leona ni ni mmg tak makin nasihat dh.. diorg ni dlm fasa nak build up image dan lifestyle s ...

umo2 gini tgh nk explore mcm2 bende baru...once dh 25++ mybe akan slow down sikit...MAYBE...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 11:31 AM | Show all posts
cikkuntum replied at 9-3-2021 11:23 AM
umo2 gini tgh nk explore mcm2 bende baru...once dh 25++ mybe akan slow down sikit...MAYBE...

yess i agree dgn u..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kopek bahasa digunakan. Tak tau nak ketawa or cringe
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:10 PM | Show all posts
yang bapak dia nak jadik fonen ke ape...
nape bahasakan diri dia mami bagai....
luls
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
betul la tu pacik.. anak tu pun ada kepalanya sendiri
anak ni ujian, rezeki dan amanah
selagi mudah dicapai depan mata, didiklah dan jangan berputus asa
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:53 PM | Show all posts
bakpo jadi gitu ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 01:22 PM | Show all posts
ala kapkek aisyah tu lg mnyeksi
tp sbb kan sekeping je x la nmpk seksi
leona ni tasty la jgk kan hehehee
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok je dh nampak leona & adik beradik dia ni jenis anak yg dimanjakan dgn western parenting oleh parents yg urban. Apa yg korang expect, kelakar betul. Lain la kalau anak yebby norman tetiba free hair, baru boleh digosipkan. Ada point di situ..  Ini... Hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 8-3-2021 08:38 AM
Watevaa laa..kalau makpak pn dah x amek port,siapa lah kita nak tegur dia,ye dak?lagipun,kalau bkn s ...

Hah..orang takde kerja jee sibuk nak jaga tek anak bini orang.
I senang jer..orang belanja,kita tengok la,takkan nak pejam mata.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
keluar da dia punye slang pahang
pandai dia tackle isu.. xmemenangkan ank mcm kak normah damanhuri.. tu beza org educated dgn xberapa sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 07:52 AM | Show all posts
terbaik lah leona. jenis tak fikir apa orang kata. the definition of yolo hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list