Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
572
View
1
Reply

[Tempatan] Tiga doktor dapat X70 daripada Sultan Johor

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-3-2021 11:57 AM | Show all posts |Read mode
Tiga doktor dapat X70 daripada Sultan JohorTIGA orang doktor yang berkhidmat di Hospital Sultanah Aminah dan Klinik Kesihatan Tampoi, Johor Bahru menerima sebuah Proton X70 setiap sEorang daripada Sultan Johor Sultan Ibrahim Sultan Iskandar.

Kurniaan kenderaan berharga lebih RM100,000 sebuah itu sebagai tanda penghargaan atas perkhidmatan mereka di dalam pasukan perubatan Sultan Ibrahim.

Mereka yang bertuah itu adalah Pegawai Perubatan Jabatan Perubatan Am, Dr. Azizan Sharif dan Pegawai Perubatan Jabatan Ortopedik Dr. Hishamudin Salam yang bertugas di Hospital Sultanah Aminah (HSA)

Turut menerima kurniaan itu adalah Dr. Jaidon Romli dari Pejabat Kesihatan Johor Bahru yang sedang berkhidmat di Klinik Kesihatan Tampoi, Johor Bahru.

Kenderaan tersebut disampaikan oleh wakil Sultan Johor, Datuk Perdana Dalam, Kolonel (B) Datuk Mohamed Perang Musa.

Dr. Jaidon yang bertugas di dalam pasukan perubatan Sultan Johor sejak tahun 2010 menzahirkan penghargaan dan ucapan terima kasih di atas kurniaan kereta tersebut.

Patik menjunjung setinggi-tinggi kasih kepada Baginda Tuanku Sultan di atas kurniaan kereta ini. Patik mendoakan semoga Baginda Tuanku Sultan serta Kerabat DiRaja sentiasa sihat sejahtera, katanya kepada Royal Press Office (RPO).

Sebelum ini pada 29 September tahun lalu, media turut melaporkan Sultan Ibrahim mengurniakan 10 kereta jenis Perodua Myvi kepada 10 jururawat yang bertugas di Wad Diraja Hospital Sultanah Aminah (HSA) Johor Bahru.

Sultan Ibrahim berkenan mengurniakan kenderaan berkenaan bagi menzahirkan penghargaan di atas sumbangan serta khidmat mereka kepada baginda dan keluarga Diraja Johor.

Pada 25 November tahun sama, Sultan Ibrahim mengurniakan kereta kepada Pengarah Hospital Sultanah Aminah (HSA) dan kakitangan Wad Diraja HSA.

Antara yang menerima kenderaan kurniaan baginda itu ialah Pengarah HSA, Dr Mohtar Pungut @ Ahmad; Pegawai Perubatan Jabatan Kecemasan dan Trauma, Dr Ismail Jumali dan Pegawai Perubatan Unit Kardiotorasik Anestesia, Dr Mohd Firdaus Shamsuddin, yang masing-masing menerima sebuah Proton X70.

Manakala Ketua Penyelia Jururawat, Sarinah Sukor dan Penyelia Jururawat, Fauziah Sulaiman masing-masing menerima sebuah Perodua Myvi.-SM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-3-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung lah dr dpt x70
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list