Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8215
View
89
Reply

"Itu Hak Saya," - Fathia Latiff Jawab Isu Suntik Filler

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-3-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang hak dia. Tapi public figure ni ada tgjawap nak didik public  jangan buat benda tak selari dengan agama.

Dia pulak pegi normalizekan benda tu, pastu konfem cakap  diorang yang nak buat saya tak suruh pun

hmmmmm je lah.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-3-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ruginya la ko ni main cucuk2 but hasilnya tua dr usia sebenar....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:11 PM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 8-3-2021 10:13 PM

Masih sukar nak berzuhud lah cam sorang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak nampak lebih lawa pun, makin kertu ada la. Memang efek dia macam tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts

same effect dgn tikah 3some.
muka nampak sembab n mcm berbotox
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata nk dekatkan dgn islam konon podah. Dah la dapat balik dan juling. Ke laut la ko
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:03 PM | Show all posts
Mental breakdown mmg leh dicover2
tp kalo skali wat benda pelik dlm x sedar....confirm2 kantoi otak dah longgar skru.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:04 PM | Show all posts
Dah macam makcik2 si tekya ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 8-3-2021 08:10 PM
Ni baru umo 34.. nnt bila umo cecah 40an, cane la agaknya..
Patut amik benda2 semulajadi je.. tak c ...

Kalau tak stop modify muka.umur 40an jadi mcm nasha la kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 8-3-2021 10:51 PM
same effect dgn tikah 3some.
muka nampak sembab n mcm berbotox

Macam haze kan. Eyebag sikit je tp dah sumbat filler muda dah jd sepet mcm kucing. Bukan aku ckp ye dia ckp sndiri. Lepas tu dia dah insaf dan buang. Yg elok buat syafik kyle je sbb eye bag dia dalam sgt mmg patut buat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergilah diet dgn exercise sebelum terlambat..tengok nora danish yg da 39 lagi nampak anggun dan muda dari dia..sayang lagi muda tapi tak jaga badan..!nanti bila badan makin kembang lagi mahal dan susah nak maintain..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mata, pipi, kulit dia cepat betul ageing dlm few years aje..intan ladyana, pajura lagi tua drpd tekya ni elok je masih tegang muka well maintained gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la hak dia.. Suka hati dia la badan dia.. Tak perlu nak masuk campur bukan adik beradik kita pun..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba la belajar dari amy mastura, herlok je sheouls aging tatkala ramai retis 90an yg kelihatan jauh lagi tua akibat ps gone wrong/filler/botox. Nashadung, zahida niyang, nenek dukun semua hancussss
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya makin tak cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 8-3-2021 08:24 PM
34 dahhh.. tua dah.. dh bole pikiaq sendiri lah kak oii.. dah tak lawa mana pun wlpun cucuk2 bagai

Kalau berlakon pun dah boleh start pegang watak mak orang. Mak kepada mail jani ke.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupa macam mak2 dah anak 3
Tak lawa pun.
Membazir la ko ni fathia
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Motivasi org utk jd cantik tp guna cara haram?not a good move woman..

N yes, buat laa sesuka hati,nak bt plastic surgery ke apa,silakan..nti mati seksok,boleh laa jwb mcm ni kan bila disoal nti..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar atas tu mcm muka bini Hady Mirza
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 04:59 AM From the mobile phone | Show all posts
syg sungguh la tekya. dulu kemain cantik boleh grab big shark kalau x skrg jadi tai tai dah. tapi gi rosakkan diri sampai ke tua.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list