Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5481
View
58
Reply

Kesian kat dia janna nick - Tak Tahan Sakit

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-3-2021 12:23 AM | Show all posts |Read mode
Edited by piao at 9-3-2021 12:24 AM

Kesian kat dia janna nick..“Penat Dah..Harap Cepat Dapat Vaksin..” Janna Nick Tak Tahan Sakit Kena Jalani Ujian Swab Setiap Minggu

  



Pelakon Janna Nick menerusi sebuah hantaran di Instagramnya tampil meluahkan rasa penat apabila dia khabarnya sudah tidak tahan lagi menanggung kesakitan dan berharap akan mendapat vaksin secepat mungkin.


Ini berikutan tanggungjawabnya sebagai pelakon telah memaksa dirinya untuk melakukan ujian calitan apabila ditugaskan untuk memulakan sebuah penggambaran atau rakaman program.

Menurut Janna, dia memahami bahawa perkara tersebut merupakan Prosedur Operasi Standard (SOP) yang perlu dipatuhi namun dia cuma berharap bahawa vaksin yang bakal diterimanya kelak berkesan dan keadaan akan kembali normal seperti biasa.

“Saya faham keadaan sekarang hanya ini pilihan yang kita ada untuk memastikan semuanya selamat. Saya cuma berharap vaksin itu berkesan dan keadaan kembali seperti normal. Penat dah! Dah mula sakit sangat sebab banyak kali dah (swab test).”

Dalam hantaran tersebut, Janna memuat naik sebuah video yang memaparkan dia sedang menahan kesakitan selepas menjalani ujian calitan tersebut.

  


Dalam pada itu, Janna sempat juga mengucapkan Selamat Hari Wanita Sedunia kepada kaum wanita di luar sana yang disambut pada hati ini.

“Apa-apa pun, Selamat Hari Wanita! Marilah kita bersikap baik antara satu sama lain..hentikan rasa cemburu dan hentikan kebencian. Tak perlu rasa insecure. Kita semua cantik, pintar, berjaya dengan cara kita sendiri.” – Janna Nick

SUMBER : Instagram Janna Nick

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-3-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Suruh misi tu korek hidung kau dalam2 lagi. Biar ter adjust otak kau yg tepu tu. Baru bijak lepas ni berkata2
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:30 AM | Show all posts
calling2 kpop fans n cancel culture...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengada
Koserr...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:37 AM | Show all posts
sape tag sipundal yenna dapat 1 juta... tc applies... boleh redeem cash dekat venus...

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Noooo wayyyy. Sila ikut giliran mcm org lain. Xde yg special untuk artis
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu jer lah giliran mcm kami. K.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Hek eleh feeling kayangan ke?? Tunggu jer la turn
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg sakitnya. Ngada. My cousin tiap minggu swab tekak atas tuntutan kerja. lek je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp masuk new building kena swab test?overnye? Dia ni kalau xde benda cerdik nak post,tlg senyap boleh tak? menyampah sgt..nak vaksin tp tunggu turn yee..jgn nak guna tiket sbg retis utk dptkn vaksin awal2..awok tu bukannya sapa2,setakat rakyat marhaen jah tp keje je sbg retis,sama mcm org lain,rakyat marhaen tp keje lain..jgn duk fefeeling entitled.. menyampah sgt2 wehhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 9-3-2021 02:04 AM
Knp masuk new building kena swab test?overnye? Dia ni kalau xde benda cerdik nak post,tlg senyap bol ...

Sheolls tgh shoot kat andorra. Husband iols asik.terserempak ngan sheols. Iols tgh meneran baby time tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-3-2021 01:44 AM
Apa yg sakitnya. Ngada. My cousin tiap minggu swab tekak atas tuntutan kerja. lek je.

Huhuh mmg terasa sting laa waktu amik swab tp idok ler sakit trruk sgt pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah nampak cerdik si janna nih. Kalu kurang ilmu banyak banyak la membaca, tambah sikit apa yang kurang. Takdela kena kecam kita tu bodo. Buat malu je la.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 08:25 AM | Show all posts
Mmg trend kan skrg.
Buat swab test, amik video, buat karangan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 08:51 AM | Show all posts
Tak nak kena swab tak payah la kerja kan mudah.
Nak vaksin tunggu la turn.
Tak sakit mana pun kena swab test ni..pedih2 sikit mata kanan berair sikit je..ngada2 je lebih minah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Da register kat mysejahtera ke belum tu cik kak?? Nak vaksin cepat pi bayar kat swasta.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 09:06 AM | Show all posts
tak pyh la merungut... bayangkn kesusahan frontliner cukup la utk buat kita bersyukur..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 09:21 AM | Show all posts
Dek jenna kau sumpah tak nampak classy skrg.. mcm budak rempitzzz. harap kau sedar la!


aku dulu minat kau. since kau punya lantang menegur netizen. maka aku terpaksa disqualified kau as classy.. lol
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 09:52 AM | Show all posts
hopefully adalah vvip politician kayangan dengar keluhan janna...boleh la potong barisan...aku dah menyampah pasal vaksin ni...tunggu la next election
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2021 10:03 AM | Show all posts
celaka sgt
mcm la kena rodok idung pakai pisau besar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list