Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17026
View
155
Reply

"Dia Punya Perli..." - Shukri Yahaya Nak Bawa Sharnaaz Naik Belon Udar

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2021 04:26 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MAL at 1-4-2021 04:27 PM

Sebelum ini, tular video lamaran Engku Emran kepada kakak Neelofa iaitu Noor Nabila di atas sebuah belon udara panas.

Aksi mesra pasangan ini telah mengundang pelbagai reaksi daripada netizen.





Lain pula kisahnya apabila pelakon kacak Shukri Yahaya bergurau di IG Live kononnya ingin membawa bekas suami Nabila iaitu Sharnaaz Ahmad menaiki belon udara panas.

Difahamkan, sedutan video dari Instagram Live Sharnaaz dan Shukri Yahya itu dimuat naik semula di TikTok oleh seorang individu dikenali sebagai Mohd Afeef.


Kredit foto: IG Sharnaaz/Shukri


Dalam rakaman tersebut kelihatan kedua-dua pelakon ini berbual-bual dan tiba-tiba Shukri Yahya dengan nada bergurau memberitahu bahawa dia kononnya ingin membawa Sharnaaz menaiki belon udara panas.

Tidak terhenti di situ, Sharnaaz pun melayankan sahaja gurauan tersebut sambil bertanya kepada Shukri sama ada mahu memeluknya juga atau pun tidak.


       
       


Sharnaaz kemudian menunjukkan reaksi geli dengan adegan tersebut. Meskipun mereka tidak menyebut nama mana-mana individu, tetapi kebanyakan netizen seakan sudah tahu siapakah gerangan yang mereka maksudkan.


Kredit foto: TikTok


Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan netizen terhibur dan tidak kering gusi melihat gelagat dua sahabat baik ini.


Sumber: OhBulan
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-4-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tgok masa pkp 1.0 ada tu almost hari2 dua org berig live. Beribu viewer. Iols pun heran apa saja yg org tengok depa sembang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Because they re just being themselves. Tak pura baik. Tak faking
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang last sekali tu sharnaz cakap....eeee babi sambil wat geli geleman hahahaha kelakor
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dlm brave browser mmg xleh tgk tiktok ke? sape kena mcm ni? bila i klik play xde apa pun.. lps tu open in tiktok tp bukan direct terus pegi ke video tu tp video lain
Nk buat mcm mana eh?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 1-4-2021 04:30 PM
Iols tgok masa pkp 1.0 ada tu almost hari2 dua org berig live. Beribu viewer. Iols pun heran apa saj ...


tu la..rajin btol eh org2 yg layan iglive dua orang bersembang ni (bukan refer sharnaz n SY ni je la)..i penah tgk iglive yg dua orang bersembang, lisa surihani dgn sorang fitness coach je, sbb diorg bersembang ada topik..psl intermittent fasting..jarang sgt i masuk iglive sesapa..tapi i akan terstuck kalu i termasuk iglive yg ada viewer less than 20 org..sbb nak blah, tak smpi hati..rasa mcm kesian giler..so,terpaksa la I stay..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:46 PM | Show all posts
malaygirl replied at 1-4-2021 04:41 PM
Yang last sekali tu sharnaz cakap....eeee babi sambil wat geli geleman hahahaha kelakor

ala dia pun dulu cringey jugak masa dgn jane
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanas lupa tu.. Die dulu lg dukung baekk punya.. Dak pun hat dok celah bedah die tu sapo?? Pokemon???
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahha..ni baru best..bosan dgn benang lopa..kak nab pun da bg baeekk punya kat sanaz tu..guna ank bg sakit hati bapak sakit oo.btw aku nk tnya ni jebat da boleh pggl sanaz baba x?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka gak layan ig live mat berdua ni

Kelakor takde acah bagus atau maintain macho

Buat hiburan tak payah fikir apa2
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
"Sharnaaz kemudian menunjukkan reaksi geli dengan adegan tersebut"

GELI KUNUNNNN (nada mak dara dalam ibumertuaku)
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:58 PM | Show all posts
boleh la hiburan utk gelak2.. letih jgn baca hari2 citer dari org yg sama haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanaih x takut kena serang dgn sskjp ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sign tangan yg nanas buat tu sejenis carutan kan kan kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg best nya... nanaih repost kat igs dia balik hahahahah..... baik punya perli... tp okay laaaa menghiburkan gak...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 1-4-2021 04:41 PM
dlm brave browser mmg xleh tgk tiktok ke? sape kena mcm ni? bila i klik play xde apa pun.. lps tu op ...

Iols boleh je tengok ni uols. Nape uols xleh tengok
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 1-4-2021 04:53 PM
Hahha..ni baru best..bosan dgn benang lopa..kak nab pun da bg baeekk punya kat sanaz tu..guna ank bg ...

Satu lg iols nk tanya. Aleesya panggil ratu apa ya bonda ke mama ke mummy? Sebab si kuembre bahasakan aleesya dengan nabila mummy
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh menarik cari mal amik news dr ohbulan,oh bulan plak amik dr tiktok pas ni cari reputs leh ceduk dr tik tok plak..bkn per acik2 kat sini kurang jenguk tik tok ...kalu x asik dr ig or komen dr sana buat berita khuenss?.acik2 ade ig , so thrill lah sikit berita terciduk dr ig dah x bes ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemahen geli eh nanas, dulu hang pun serupa belangkas melekat dengan kaknab macam magnet
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 1-4-2021 05:03 PM
Satu lg iols nk tanya. Aleesya panggil ratu apa ya bonda ke mama ke mummy? Sebab si kuembre bahasa ...

Iols rasa mom or mommy ea panggil ratu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list