Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12142
View
90
Reply

[DRAMA MELAYU] RINDU AWAK SEPARUH NYAWA LAKONAN UQASHA SENROSE,SHUKRI YAHAYA & MARSHA MILAN

[Copy link]

Author: queenraveena    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-4-2021 04:00 PM | Show all posts
Noreen tu  okla jgk berlakon ya. Sbb dia kat IG mcm annoying
Ke sblm ni ada dah drama dia?

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2021 05:36 PM | Show all posts
Ada pon benang drama ni. baru nak try tngok episod 1 .
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
fahima80 replied at 8-4-2021 09:43 AM
Kan, over jugak dipegang2 tu. Uqasha pun ada masa nampak macam x selesa

Shuk tu mmg jenis mcmtu ke klu berlakon dgn org lain? Sebab selamani mana nak tgk Sgt drama2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
luvemedaa replied at 8-4-2021 04:00 PM
Noreen tu  okla jgk berlakon ya. Sbb dia kat IG mcm annoying
Ke sblm ni ada dah drama dia?

Noreen tu si Lebar tu ke? X minat la tgk dia.. mcm x rupa student.. rupa mak2 org..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 8-4-2021 06:55 PM
Shuk tu mmg jenis mcmtu ke klu berlakon dgn org lain? Sebab selamani mana nak tgk Sgt drama2 dia

Dgn Siti Saleha x pegang2 sgt.. maybe SS yg x nak kot.. dgn artis2 bertudung pon x pgang.. tp ada a few drama dgn AJ, FL ngan JN die pegang2 jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 8-4-2021 09:14 PM
Dgn Siti Saleha x pegang2 sgt.. maybe SS yg x nak kot.. dgn artis2 bertudung pon x pgang.. tp ada  ...

Oooo.. Kira yg mana tak kisah, dia pon x kisah lah nk pegang2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 8-4-2021 09:26 PM
Oooo.. Kira yg mana tak kisah, dia pon x kisah lah nk pegang2 ni

Aa.. tp x overla.. sbb die pon da kawen kan.. die kata wife die pkn x kisah.. lgpon wife doe x tgk drama2 dia.. dia kata lah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 8-4-2021 09:37 PM
Aa.. tp x overla.. sbb die pon da kawen kan.. die kata wife die pkn x kisah.. lgpon wife doe x tgk ...

Serius lah wife dia x tgk drama dia...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts

Follow jugak citer ni sbb ade shukri yahaya yg kachaks tu pn ade ep yg iols skip...watak sarah ni klau dpt dkt fathia latif pn best jugak kann rindunyer nk tgk lakonan kakya..tp uqasha pun not bad
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 7-4-2021 10:47 PM
Aku suka klu uqha ni berisi sikit. Bg mata aku la. Dia mmg cantik dah. Sweet2 ja..

Iols pun rasa cmtu...uqasha ni klau berisi skit muka mesti cantik giler...hr tu iols ngadap citer ni dpn tv, bila tenung muka uqasha ni iols terimagine muka corpse bride...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Uqasha ni lawa la tp iols lbh suka tgk nelydia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 8-4-2021 10:42 PM
Iols pun rasa cmtu...uqasha ni klau berisi skit muka mesti cantik giler...hr tu iols ngadap citer  ...

Hahahahaa.. sungguh.. sb frame muka dia bsegi sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 8-4-2021 06:55 PM
Shuk tu mmg jenis mcmtu ke klu berlakon dgn org lain? Sebab selamani mana nak tgk Sgt drama2 dia

Pernah tengok dia berlakon cerita Split. Takde pun terpegang2 Sara Ali macam tu. Drama2 lain tak sure la pulak sebab jarang tengok series. Agaknya memang jenis berlakon macam tu kot.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 09:49 AM | Show all posts
babycc replied at 8-4-2021 09:12 PM
Noreen tu si Lebar tu ke? X minat la tgk dia.. mcm x rupa student.. rupa mak2 org..

Ya. Maksud meols takla kayu sgt dia. Kan skrg byk instafemes jd pelakon kan.
Tapi dlm citer ni asik di hina saja jahh. Sesuaii.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 8-4-2021 10:35 PM
Follow jugak citer ni sbb ade shukri yahaya yg kachaks tu pn ade ep yg iols  ...

Baru tgk drama kakya, dah macam azah elite dah muka.
Dah tak boleh jadi heroin da
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
luvemedaa replied at 9-4-2021 09:49 AM
Ya. Maksud meols takla kayu sgt dia. Kan skrg byk instafemes jd pelakon kan.
Tapi dlm citer ni as ...

Ha.. lakonan ok lah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 8-4-2021 10:35 PM
Follow jugak citer ni sbb ade shukri yahaya yg kachaks tu pn ade ep yg iols  ...

Fathia kalau masih free hair boleh watak ni.. tp skang x kena.. muka die pkn sembab je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
fahima80 replied at 9-4-2021 09:35 AM
Pernah tengok dia berlakon cerita Split. Takde pun terpegang2 Sara Ali macam tu. Drama2 lain tak s ...

Sejenis yg suka memberi n menerima lah nii
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 9-4-2021 12:12 PM
Baru tgk drama kakya, dah macam azah elite dah muka.
Dah tak boleh jadi heroin da

Fathia skrg dh nmpak selekeh kan.. Syg pdhal muda lg.. Dgn muka sembab... Kesian pulak tgk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
fahima80 replied at 9-4-2021 09:35 AM
Pernah tengok dia berlakon cerita Split. Takde pun terpegang2 Sara Ali macam tu. Drama2 lain tak s ...

Tp dalam citer peraturan ikut atau mati tu shuk siap berlaga dahi jgk dgn sara ali... dorang jadi husband and wife ...maybe tgk watak n jalan citer jugak...klau pegang2 skit lagi feeling kekdahnyer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list