Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14065
View
102
Reply

[DRAMA MELAYU] RINDU AWAK SEPARUH NYAWA LAKONAN UQASHA SENROSE,SHUKRI YAHAYA & MARSHA MILAN

[Copy link]

Author: queenraveena    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-4-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tnya ni..selain kat astro,mana lg boleh tonton drama ni?maklum ke,main time bulan puasa,time terawih,mmg tak dapat ler nk tgk kul 10 tu...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-4-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
RoseMerahJambu replied at 15-4-2021 06:15 AM
harap scene berat2 nanti pun smooth la. tak sabar scene rumah terbakar tu.

Rumah sapa yg terbakar? Panjang LG nk hadap nih
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 15-4-2021 11:42 PM
Rumah sapa yg terbakar? Panjang LG nk hadap nih

rumah munah. minggu depan sara dah start episod sedih.. naz pula start sedih nanti masa kebakaran tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:45 AM | Show all posts
orang_kampong replied at 15-4-2021 09:38 PM
Nak tnya ni..selain kat astro,mana lg boleh tonton drama ni?maklum ke,main time bulan puasa,time ter ...

hehe tak sure la. yang ada astro ni pun tak tengok kul 10 tu. tengok balik kat astro go je bila2 masa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 03:59 PM | Show all posts
orang_kampong replied at 15-4-2021 09:38 PM
Nak tnya ni..selain kat astro,mana lg boleh tonton drama ni?maklum ke,main time bulan puasa,time ter ...

cari je kat telegram... iolsx terfolo citer ni.. mcmmeleret plak.. kene plak bulan posa.. time dah mlm baru dpt tgk.. ni bulan posa. manjang phone tgk iols balik hahah dah byk epi teringgal terus jadi malas folo.. padahal.. bole je recap khenn SY kott
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bulan_gerhana replied at 16-4-2021 03:59 PM
cari je kat telegram... iolsx terfolo citer ni.. mcmmeleret plak.. kene plak bulan posa.. time dah ...

Tu la..meleret2...satu2 scene tu lama sgt..kadang2 tu byk yg ulang2 nye dialogue..and bg iols some scenes tu mcm xde significant pon..just nk perbanyakkan scenes sweet2 yg rasanya tak perlu pon...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
orang_kampong replied at 16-4-2021 09:50 PM
Tu la..meleret2...satu2 scene tu lama sgt..kadang2 tu byk yg ulang2 nye dialogue..and bg iols some ...

Sbb kat novel pon cam tu.. mcm saje2 nak tunjuk lelaki tu romantik.. syg sgt kat wife dia.. aku pon da mula malas nak abiskan novel cite ni.. sbb bosan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 17-4-2021 02:09 PM
Sbb kat novel pon cam tu.. mcm saje2 nak tunjuk lelaki tu romantik.. syg sgt kat wife dia.. aku po ...

Tunjuk sweet skt2 dah ler...asalkn viewers dpt the idea yg hero tu mcm tu...haihhh...ni tv,bukan novel...                                                                         Pernah try nk baca novel dr penulis ni,tajuk apa ntah...and itu takdirnya ke apa,lupa plk..aku tak mampu nk abiskan,separuh pon tak lepas...nk tgk drama ni pon sbb suka tgk uqasha...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
next week scene diorang officially laki bini + nazril tinggalkan sara + papa sara meninggal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Smpi sekarang tertanya2 apa isi surat yg Aidil bg pada sara
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 19-4-2021 05:42 AM
Smpi sekarang tertanya2 apa isi surat yg Aidil bg pada sara

isi surat tu kalau dalam novel pun reveal lambat.. sara terjumpa dalam beg. isinya pasal papa sara alami masalah kewangan.kira papa dia hampir bankrup. tu papa dia jual semua harta termasuk kereta sara tu. nasib berjaya tampung dapatla buat haji.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:54 PM | Show all posts
kenapa sara marah sgt ngan huda?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeNa07 replied at 20-4-2021 04:54 PM
kenapa sara marah sgt ngan huda?

Setau iols sarah memang anti giler dgn huda sejak dorg jd roomate sbb bg dia huda tu sok suci...yg skrg ni iols x sure la sbb dh tertinggal few eps
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
eyeNa07 replied at 20-4-2021 04:54 PM
kenapa sara marah sgt ngan huda?

Samalah.. Terpikir2 knp benci Sgt Sara kt huda
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Sara benci huda sebab suka nak nasihat2 Sara.  Sara kan dulu ala2 playgirl.. huda suka sound .. die rasa mcm huda tu bz body.. hakikatnye mmg bz body pon..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Benci betul dengan huda skang ni.. Next week mesti nazril balik kampung n nikah dgn huda..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
dah masuk part sara sedih maka makin banyak watak kena kecam lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay now dah masuk bab Nazril yang egois dan hati kering.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 04:06 PM | Show all posts
novel siti rosmizah ni lebih kurang je jln cerita...watak tu awal2 mesti ego nak mati lepas tu insaf...lepas tu hero /heroin pulak yg ego , hati kering, then insaf balik
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
lambatnya cerita ni nak habis.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list